Voice Coaching

Voice Coaching richt zich tot jongeren, individuen en coaches...
Bezoek onze website www.theiceberg.eu
Business Expert en partner van www.sofingo.org

Voice coaching is een intensieve vorm van coaching, dialogue en kennis waardoor er blijvende transformatie optreed. Voice coaching richt zich tot jongeren en coaches die hun leven in eigen handen willen nemen door het in balans brengen van gedachten en overtuigingen of die de techniek van Voice Coaching eigen willen maken. Ben jij de coach van jouw gedachten? De wetenschap gaat ervan uit dat alles

31/12/2014

Aan welk thema van je leven wil jij werken in 2015?

10/05/2014

“the experience of the Self is always a defeat for the Ego.” - Jung

08/05/2014

Ben jij de coach van jouw gedachten?

Iederéén kent wel de innerlijke stemmetjes die in ons hoofd zitten en die onze gedachten, gevoelens en acties bepalen.

De meest gekende is de innerlijke criticus of de stem die je gedrag veroordeeld.

Waar komen deze stemmen vandaan en hoe werken ze?
Kan ik ze controleren of transformeren?

Dit kom je allemaal te weten via de techniek van Voice Coaching...

Enkele goede boeken over Voice Dialogue:

1) De Energetica van Voice Dialogue> Robert Stamboliev
2) De Innerlijke criticus ontmaskerd > Hal & Sidra Stone
3) Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen > Hal & Sidra Stone

02/05/2014

Getuigenis van een client.

Deze week werd sessie vier afgestreept.

Het was nogal onverwacht, vanwege de levendige en ietwat chaotische dag. Mijn scherpe en oplettende geest hadden er onder te lijden.
‘ Waarover wil je het hebben?’ vraagt coach. Zo’n vraag die niet echt bevorderlijk is, want de eerste minuten voel ik me heel erg als een insect onder een microscoop. Ik weet niet wat van me verwacht wordt en hoe ik die verwachting kan inlossen.

Nu, uiteraard is dat een drempel die, zoals bij elke sessie, wel snel weggenomen wordt en voor ik het weet krijgen twee nieuwe personaliteiten de ruimte.

P1 ken ik. Hij is regelmatig aanwezig en ik ben me bewust van zijn dominantie. P2 is nieuw en tot op dit moment heb ik er geen naam voor. Bizar ja, dat ik tijdens VD regelmatig last heb van acuut verbaal geheugenverlies. Normaal voel ik me thuis in taal. P2 was even leuk, maar voelt (voorlopig) nog niet comfortabel genoeg om vaak toe te laten. Het was de eerste keer dat ik vermeed om terug te gaan naar een personaliteit. Dat zet me aan het denken.

P1 mag dan wel bekend zijn, ik ben toch enigzins geschrokken van de gigantische ruimte die hij inneemt. Zo erg zelfs dat Coach even polste of ik wel besefte dat ik vanuit mezelf en niet langer vanuit P1 aan het praten was. Blijkbaar zijn we toch ergens vergroeid geraakt. Zijn onze woorden en handelingen heel vaak, te vaak hetzelfde.

Werk aan de winkel dus.

Ik heb de laatste dagen erg mijn best gedaan. Mijn wang heeft een revalidatieperiode nodig van erop te bijten. Niet uit zenuwachtigheid of zo, maar om te vermijden dat ik de woorden van P1 weer te vaak en gedachteloos zou zeggen. Ik beet mijn mond als het ware dicht om maar niet uit te spreken wat P1 de hele tijd wilde zeggen. Niet omdat het slechte dingen waren, maar omdat ik streef naar dat bewuste ego dat ik in anderen bewonder. Het evenwicht. Ik vind het niet gemakkelijk en ik voelde me ook af en toe wat schuldig, maar voorlopig zijn er nog geen wereldrampen gebeurd in mijn omgeving.

Je kent wellicht dat beeld van een kind dat op het m***e geroepen wordt. Die blik waar je bijna letterlijk aan kan zien wat zich in het kind afspeelt: ‘meent ze het of niet, zal ik luisteren of niet, hoe zwaar zullen de gevolgen zijn, is het dat waard, wat zal ik doen?’
Mocht ik de komende tijd zo’n blik hebben en veeeel te lang wachten om antwoord te geven op je vraag, dan voer ik in mijn hoofd een gesprek met de P’s die in deze situatie aan bod komen en probeer ik van Evenwicht en Bewust Ego te doen. Het schijnt dat dat steeds onopvallender wordt naarmate je oefent. Het is maar dat je het weet.

Ademhalen.

Die Voice Dialogue, daar begin ik steeds meer mijn weg in te vinden.

16/04/2014

Introduction To Voice Dialogue

Introductie van Voice Dialogue, een techniek die gebruikt wordt in Voice Coaching voor het werken met overtuigingen en blokkades.

Visit http://www.bodymindinformation.com Free five day Relationship & Voice Dialogue Course via email, plus Free monthly Voice Dialogue tips by Drs Hal & Sid...

10/04/2014

Over het transformeren van de Innerlijke Criticus

Lees hier een artikel van mijn mentor in Voice Dialogue of de subpersoonlijkheden, de stemmen die in ons hoofd aanwezig zijn...

Je kan hier de PDF over de Innerlijke criticus downloaden...

voicedialogueworld.com Hoe maak je van een plaaggeest een bondgenoot. Zou het niet ideaal zijn, als wij mensen er niet voor zouden terugdeinzen onze kracht te tonen en voluit te zeggen waar we voor staan en gaan, en er ook niet voor zouden schromen om onze gevoelighe [...]

03/04/2014

Over Voice Dialogue (2)

Lees hier de ervaring van een coachsessie over een deelneemster die het traject van P Coaching gevolgd heeft....

wanderingwithyouni.wordpress.com Sessie 2. Een hele week had ik het eerste gesprek verder gezet in mijn hoofd. Ik was dus enigzins voorbereid. Ik wist welke richting het gesprek het zou uitgaan. Ik vermoedde de gevolgen. De ergste...

Plaats

Producten

P-Coaching (Individuele coaching)
E-Coaching (Leergang tot Coach: Intensive 14 - longlife 14)
B-Coaching (Leergang Business Architect: BA 12)

Telefoon

Adres


Gent
9000

Andere Gent sportscholen (alles zien)
Drone-o-batics Drone-o-batics
Gent, 9000

Drone-o-batics is a team of experienced pilots that offer cinematic FPV drone footage, drone repairs

Eighties Aerobics Eighties Aerobics
Gent, <>

Originele jaren 80 workouts die altijd een beetje aanvoelen als een feestje. Je verkleden is niet ve

Curling Club Gent Curling Club Gent
Warmoezeniersweg 20
Gent, 9000

Curling Club Gent Sportiviteit en curlingplezier!

Mid'O Sportswear Mid'O Sportswear
Wondelgemstraat 77a
Gent, 9000

Mid'O Sportswear

Three Cycles Store Three Cycles Store
Ledeberg
Gent, 9050

Welkom op de Three Cycles Webshop! Dit is een online shop waar allerhande up-cycle meubeltjes, decoratie, verlichting,... te verkrijgen zijn.

Arktis Arktis
Brusselsesteenweg 153A001
Gent, 9090

specialist in winter outdoor kledij

Yoga bij Siel Yoga bij Siel
Gent, <>

Yoga bij Siel. Dat is yoga voor iedereen. Dus ook voor jou! Yogalessen, workshop en kampjes in Gent