Crooks CrossFit

Crooks CrossFit

Comments

Extra plek vrij om 18u. Ik moet cancellen.
Zijn er nog mensen zie zin hebben om mee te doen aan deze competitie? https://www.aquilagames.be/
Zou leuk zijn om met een groep van de crooks te kunnen gaan, crooks represent enal!
Een webinar voor ondernemers om je lichaam te wapenen tegen tijdsdruk, stress en mentale druk.

Ontdek samen met bewegingscoaches Ksenija & Jeroen de link tussen je brein en beweging met een positieve impact op stress en mentale gezondheid.

Woensdag 25 november - 19u

Inschrijven: http://www.intelligentmotion.be/nl/workshops/detail/webinar-voor-ondernemers-ontwikkel-een-fysiek-sterk-lichaam

Despierre Designgn Bart De Roeck Studio Sjalot Expertmedia Giovanni De Timmerman ILO Keukens & Interieur Bart Verheyde Karel Van Lierde MEET HET Robinetto Jacobs Elektriciteitswerkentswerken Crooks CrossFit Pavlina Photography Encovan bvba Buro 56 Architecten Voxtra Beyoe - Be Your Own Experience Rooftoptravell
Op dinsdag 13 oktober 2020 zal Femke Maes haar bedrijf gedurende 10 minturen voorstellen op onze wekelijkse BNI meeting die van start gaat om 6u30 (tot 8u30). Wenst u er graag bij te zijn? Aarzel dan niet om meer info te vragen. We verwelkomen jullie hartelijk en met een heerlijk ontbijt in de Vinoscoop te Mariakerke (Gent).

Mister T Despierre Design Bart De Roeck Studio Sjalot Expertmedia Geert Verstraete Giovanni De Timmerman ILO Keukens & Interieur Intelligent Motion Chat-o-Gand Karel Van Lierde Alterego Design MEET HET Robinetto Jacobs Elektriciteitswerken Crooks CrossFit Pavlina Photography Encovan bvba Buro 56 Architecten Voxtra Beyoe - Be Your Own Experience Rooftoptravel

Contactgegevens, kaart en routebeschrijving, contactformulier, openingstijden, diensten, beoordelingen, foto's, video's en aankondigingen van Crooks CrossFit, Sportschool/fitnesscentrum, Wiedauwkaai 23 Z, Ghent.

Werkend zoals gewoonlijk

26/09/2022

Monday motivation.

No words needed.

Photos from Crooks CrossFit's post 23/09/2022

Vandaag knallen we het weekend in met deze veelzijdige Crook/topper

👉Hoe heb je CrossFit leren kennen?

5 jaar geleden zag ik op reis een meisje een pull up doen. Mijn ogen 👀! Ik wou dat ook kunnen, zo stoer! Ik schreef mij in bij een algemene fitnessclub en startte wat op mezelf. Ik zal het maar eerlijk toegeven: in had weinig zelfdiscipline en boekte weinig vooruitgang.
Niet veel later leerde ik CrossFit kennen en de rest is geschiedenis.

👉Goals voor de rest van 2022 of 2023?
Crossfitgewijs kijk ik wel uit naar het nieuwe lesaanbod gymnastics ✨ Daarnaast hoop ik wat meer tijd voor vrienden/familie te kunnen maken en zoals steeds het zonnetje in huis te zijn ☀️

👉Advies voor nieuwe CrossFitters?
Laat je niet intimideren door de stoere binken en al die kilo's platen!

Babysteps 👶🏼, iedereen is ooit begonnen van 0, maar consistentie is wel belangrijk. Voor aanmoediging zorgen de oude crooks wel 👏🏻 & voor je het weet heeft de crossfit-microbe je te pakken.

En dames die twijfelen ontkracht ik ook graag even het volgende: door het slingeren van gewichten ga je er absoluut niet direct als jerommeke uitzien (Sorry not sorry for the boys die dit misschien wel verwachten 🙃).

👉Hobby's niet CrossFit gerelateerd?
Ik ga af en toe naar opera/ballet Vlaanderen, volg Spaans in avondschool en speel super graag een gezelschapsspel onder vrienden met een glas rode wijn 🎲🍷

👉Waarom train je graag bij Crooks?

Pieter voorziet raketijsjes als het warm weer is 🤤

Daarnaast is het gewoon de leukste box met de beste coaching, wat wil je nog meer?

Disclaimer: Een basis aan Gentse gewestspraak is geen must maar wel mooi meegenomen.

#9000

Photos from Crooks CrossFit's post 16/09/2022

Vandaag zeer inspirerend verhaal van onze Crook .

👉Hoe heb je CrossFit leren kennen?

Om een lang verhaal kort te maken…in 2015 heb ik een bore out gekregen met alle gevolgen van dien, en na een traject van 1,5 jaar van therapeuten,loopbaanbegeleiders en dokters zei men mij dat ik ook moest beginnen sporten…Kate een vriendin van mij coachte in CrossFit Leuven en had al een paar keer gezegd dat crossfit echt iets voor mij zou zijn!…( ik zei toen…die gasten zijn knettergek!!..😂) ik was toen een opleiding aan het volgen in Oostende en woonde in Wenduine op die moment, ik kende daar niemand dus ben ik eens beginnen opzoeken tot ik bij CrossFit Brugge uitkwam…mij daar ingeschreven voor een proefles en ja verkocht van de eerste seconde!!!

👉Wat zijn je goals voor 2022/2023

Mijn goals voor 22’ is weer blessurevrij zijn en in 23’ weer wat leuke wedstrijden mee te pikken

👉Advies voor zij die net met CrossFit starten?

Mijn advies aan nieuwe crossfitters is om geduld te hebben en “technique before weights and make every rep count!!”

En vooral veel plezier te maken…

👉Andere hobby's niet CrossFit gerelateerd?

1 van mijn grootste hobby’s is varen! En wakeboarden met vrienden, picknicken op de boot, door Gent varen…heerlijk! Snowboarden en golfsurfen behoren ook tot mijn favorieten. En reizen ook natuurlijk!

👉Waarom train je graag bij Crooks?

Ik train graag bij crooks omdat de coaching top is! En ik heb al in 10tallen andere boxen getraind dus ik mag wel zeggen dat ik al 1 en ander gezien heb…

De sfeer is echt zalig! T moet niet altijd te serieus zijn vind ik maar als de beeper gaat dan knallen we allemaal!

T is een box vol verassingen op alle gebieden!!😋

Pieter en Lynn jullie zijn goed bezig!!

🙏

#9000

Photos from Crooks CrossFit's post 14/09/2022

Initiatie CrossFit/Basecamp les:

18+

👉Zaterdag 17 september van 12u tot 13u

Initiatie Crooks for Life:

CrossFit/functionele krachttraining voor iedereen die (opnieuw) wil blijven doen wat hij/zij graag doet.

Mensen met klachten, pijnen,... zijn hier in goede handen bij coach/kine Marjan

👉Zaterdag 17 september van 13u30 tot 14u30

Initiatie Powerwoman les

Functionele krachtsessies voor vrouwen in de peri- en postmenopauze

👉Maandag 19 september van 20u tot 21u

Initiatie Powermama:

Functionele krachtsessie voor zwangeren en pas bevallen vrouwen (min 6 weken postpartum vaginale bevalling of 8 weken bij keizersnee)

👉Zondag 25 september van 12u tot 13u

Niet getreurd als je je niet kan vrijmaken op deze momenten. Check onze site - link in bio en zoek een ander moment om gratis te komen proeflessen!

Tot snel

Pieter, Lynn, Kaat, Leander, Jente, Marjan, Thibault, Michael en Jasmien

Timeline photos 11/09/2022

Timeline photos

Photos from Crooks CrossFit's post 11/09/2022

Photos from Crooks CrossFit's post

Photos from Crooks CrossFit's post 10/09/2022

Het is duidelijk dat de herfst in de lucht hangt! Maar we duimen voor een mooie indian summer en if not,dan kunnen we ons nog altijd warmen aan de prachtige afgelopen maanden.

Throwback [email protected] beach - augustus 2022

Lividum Knokke-Heist
Surfers Paradise

#9000

Photos from Crooks CrossFit's post 09/09/2022

Les in de spotlights!

💥 POWERMAMA 💥

Bij Crooks is het niet enkel CrossFit wat de klok slaat!

Lynn is gespecialiseerd in female fitness coaching. En er zijn 2 bijzondere momenten in het leven van een vrouw waar aangepaste verantwoorde training een enorme meerwaarde betekent!

👉 de peri- en postmenopauze

Over deze powerwomanles hoor je volgende keer meer of als je niet kan wachten, dan snel je maar naar onze site of !👌

👉 de zwangerschap 🤰en erna is de focus van de powermamalessen

Je bent niet ziek of geblesseerd als je zwanger bent he. En ook als was je voordien eerder een zetelhanger😜, veel vrouwen worden zich enorm bewust van hun gezondheid en leefstijl wanneer er nieuw leven in hen groeit.

Dus of je nu al sportief was of niet, PowerMama is een les die voor alle zwangere en recent bevallen vrouwen mogelijk is!

👊functionele krachttraining- dat wil zeggen dat we je sterker willen maken voor je dagdagelijkse activiteiten en ook uiteraard voor de bevalling.

Focus in het bijzonder is de core en een goede samenwerking tussen je diepe buik- en bekkenbodemspieren.

👊 vrouwen die spierversterkende oefeningen deden tijdens de zwangerschap, herstellen beter! Want na de bevalling moet je wel je lichaam hersteltijd gunnen zoals bij een blessure, dat wel. En als je al voordien veel lichaamsbewustzijn hebt, je spieren hebt kunnen behouden en correcte houdingen hebt aangeleerd, dan heb je natuurlijk al best veel voorsprong.

De lessen zijn zowel indoor als outdoor en

Voor mama's die al langer bevallen zijn en geen zwangerschapsgerelateerde klachten meer ervaren is er de PowerMama Lifestyle.

#9000

Photos from Crooks CrossFit's post 08/09/2022

Blij om jullie onze nieuwe coach gymnastics voor te stellen. En het is weer een klepper van formaat.

Ze zal vanaf volgende week 2 sessies gymnastics verzorgen op woensdagen en zaterdagen. De lessen zullen anderhalf uur duren. Er kunnen maximum 8 mensen deelnemen om de kwaliteit van de coaching te garanderen! Verdere info voor de leden volgt maar hieronder dus eerst effe een korte kennismaking met Jasmien zelf

👇🏽

💣Hoe heb je CrossFit leren kennen?

Ik heb CrossFit leren kennen door lessen te volgen in het stadium, daar gaf nog les en zo heb ik Louis leren kennen en gevraagd naar coaching.

💣Hoe lukt het om je werk te combineren met je competities?

Ik doe een doctoraat studie, dit is eigenlijk ook een full time job. Natuurlijk is CrossFit en wedstrijden ook een full time job. Ik denk dat ik beide kan combineren omdat ik ze enorm graag doe en beide 'jobs' mijn passie is.

Al ga ik wel iets flexibelere uren vragen aan mijn bazin binnenkort 😆.

💣Wat maakt jou een goede gymnastics coach?

Ik heb 14 jaar toestel turnen🤸🏻‍♂️ op hoog niveau gedaan. Daarna en ook al een stukje tijdens heb ik zelf ook turnlessen gegeven. Door deze ervaring in turnen heb ik ook veel kennis van het lichaam en weet ik hoe ik bepaalde moeilijk en technische zaken moet aanleren. Natuurlijk zijn de gymnastics van CrossFit net iets anders dan in turnen, maar ik heb in mijn 1,5 jaar crossfit al heel wat bijgeleerd over de typische gymnastics skills.

💣Goals voor 2023?

Mijn goals voor 2023 is om naar de Semifinals te kunnen gaan. Dit is dus top 60 halen van Europa.🔥

💣Meest memorabel CrossFit moment

Ik denk dat ik tot nu toe nog geen grote momenten gehad heb. Ik zou wel de laatste TFL kunnen noemen. Omdat ik deze echt heel wijs vond, het was super om iedereen rond mij zichzelf te zien overtreffen.

💣Advies voor nieuwe CrossFitters

Crossfit is voor iedereen. Op eender welk niveau. Het is een sport bedoeld om fitter te worden zonder dat er aan 'gezelligheid' moet ingeboet worden. Het is zo een brede sport en er is dus een plekje voor iedereen.

💣Hobby's etc?

Mijn hobby is crossfit 😅.

#9000

Photos from Crooks CrossFit's post 06/09/2022

Bij Crooks trainen we zowel binnen als buiten.

Op de grote gratis parking hebben we veel ruimte voor loopdrills en warming up. Tijdens deze prachtige zomer sleurde Pieter regelmatig work-out gerief en toestellen naar buiten en vond de ganse les plaats outdoor.

CrossFit is een sport... voor iedereen want elke oefening kan geschaald worden naar wat voor jou op dat moment mogelijk is.

Maar een nieuwe sport aanleren vraagt toewijding en een tijdsinvestering.

Wil je dus beginnen met CrossFit, dan volg je na de proefles verplicht 4 technieksessies in kleine groep en erna kom je best minimaal 2 x per week.

Lukt dit nu (nog) niet?

Of wil je louter sporten in een leuke sfeer maar ben je minder geïnteresseerd in CrossFit. Dan zijn de basecamplessen ideaal om mee van start te gaan.

Boek je gratis proefles en we beantwoorden al je vragen voor of na de les!

Tot snel!

Pieter, Lynn, Kaat, Leander, Jente, Thibault, Marjan, Michael en Jasmien!

31/08/2022

De laatste dag van de zomervakantie!🌻

Altijd wat een dubbel gevoel.

We hebben heel wat leuks in petto om de pijn te verzachten.

Zoals een uitbreiding van het uurrooster!

Meer mogelijkheden om te basecampen en te crossFitten dus!

En 🥁🥁🥁🥁 GEROFFEL!

We bieden vanaf september ook maar liefst 2 uur gymnastics classes aan door topper

Stay tuned!

Volgende week zetten we Jasmien in de spotlights en vertelt ze meer over zichzelf en haar relevante ervaringen.

🦸🏻‍♀️Ja tuurlijk, die specialty classes zitten in je abonnement!

Net zoals

👉free wifi,

👉 Douchefaciliteiten

👉gratis parking

👉lekkere koffie/thee/water

👉leuke bende van trainingsbuddies

En dan hebben we het nog niet over de good music vibes tijdens de wods van coach Pieter (aka dj Tass in een ver verleden hihi😎)!

Boek je gratis proefles via link in bio

#9000

Timeline photos 07/07/2022

Ik heb net aantal klanten gehad met gelijkaardige klachten inzake eet- en slaapproblemen.

Nu is dat wel algeheel bekend he, niet kunnen eten en/of slapen van de stress. Maar ik zie meer en meer mensen die niet echt 'merken' dat ze stress hebben. En dus vinden ze dat geen oorzaak en doen ze er bijgevolg niets aan.

Tot ik met hen eens overloop wat ze allemaal doen op een dag of tijdens een week... En dan komt het! aha- er is geen rustfase. Zo geraakt je autonoom zenuwstelsel ontregeld.

Je autonoom zenuwstelsel bestaat uit een sympatisch deel en een parasympatisch deel.

👉De sympaticus stelt je in staat te vluchten, te vechten en (minder drastisch😄)om te presteren. Kernwoord is dus ACTIE.

👉De parasympaticus stuurt processen aan die reparatie en rust bevorderen. Kernwoord hier is HERSTEL

Normaal schakelt je lichaam vlotjes wanneer nodig tussen die 2 delen maar bij veel mensen met chronisch stress blijf het sympatisch deel te veel 'aan' staan.

Je parasympatisch zenuwstelsel heeft ook heel veel invloed op je maag en darmen!
De nervus vagus zorgt namelijk dat er belangrijke stofwisseling- en spijsverteringsprocessen in het lichaam plaatsvinden. Ook zorgt de zenuw ervoor dat de spieren in de maag aangestuurd worden. Vandaar vetraagde maaglediging, vol gevoel en geen eetlust.

Dus wat te doen als je vermoedt dat je gaspedaal (je sympaticus) blijft steken.

Je hebt heel wat interventies zoals ademhalingstechnieken, meditatie, yoga, ...

Vanuit mijn expertise als orthomoleculair kpni therapeut adviseer ik steevast suppletie met omega 3 en magnesium met de juiste co-factoren. Via deep learning leg ik mijn klanten dan uit hoe die stofjes kunnen helpen bij een gebalanceerd autonoom zenuwstelsel.

Je kan er ook op letten om voldoende (blad)groenten, soja- en tuinbonen, noten, zaden, tomaten en eieren te eten want dit zijn bronnen van GABA. GABA is een neurotransmitter met een remmende werking en zorgt dus voor activatie van je parasympaticus.

Wat denk je? Last van een overactieve sympaticus? 👀

#9000

Photos from Crooks CrossFit's post 02/07/2022

Throwback to the fundraiser voor het project van onze coach vorige woensdag!

Lotte is deze maand even in het land maar doet al sinds het begin van 2022 vrijwilligerswerk in Cambodja.

Ze leerde er veel toffe mensen kennen, waaronder Lup die blind werd rond haar dertigste. Lup is een van de armste vrouwen in het dorp Rong Vean. Lotte gaat wekelijks bij Lup. Ze kookt voor haar en dan eten ze bij Lup thuis of Lup komt bij Lotte eten. Lup vindt het allermoeilijkste als blinde vrouw om geen normaal toilet te hebben. In het regenseizoen probeert Lup bijvoorbeeld maar 1 maaltijd per dag te eten omdat het zo gevaarlijk is om dan naar buiten te moeten en haar behoeftes te doen in de modder.😐

Heel erg dank aan alle Crooks, ook diegene die niet konden deelnemen aan de teamwod maar toch gestort hebben🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Met de 255 euro die we verzamelden, hebben we de 300 dollar zo goed al binnengehaald en kan Lotte de procedure in gang zetten voor de installatie van Lups sanitair!

#9000

Timeline photos 16/06/2022

👉 Principe nummer 5: Slaap beïnvloedt wat je eet.💤💤💤

Slaap je te weinig volgens je behoeften?

Dan ontsporen een heleboel lichaamssstofjes die je eetgedrag zullen bepalen.

▶️Grheline, het hongerhormoon stijgt.

▶️Leptine, het hormoon dat je vol doet voelen, daalt

▶️Endocabbinoïden stijgen waardoor je voeding als aangenamer gaat percipiëren.

BOTTOMLINE: je gaat meer eten😋

Ook omdat je simpelweg meer wakkere tijd hebt he, om te eten

En wie onvoldoende slaapt, heeft vaak weinig energie om te sporten en te bewegen.

Dus slaaptekort bemoeilijkt ontegensprekelijk het in stand houden van een evenwichtige voeding met de juiste porties.

❗️ Mensen met slaaptekort eten gemiddeld 300 calorieën meer dan mensen met voldoende nachtrust❗️

Wist je trouwens dat een slechte nacht je bloeddruk doet stijgen de dag nadien? En elk jaar bij het overschakelen naar de zomertijd, stijgen de cijfers van hartaanvallen😱

Een aanrader is het boek 'Slaap'

#9000

Video's (alles zien)

Happy NY Crooks!!!!
10 MINUTEN BNI MEETING 24 NOV 2020
Our federation confirmed us that we have to close untill further notice. Group sessions, even outdoor are forbidden. Pie...
Snatches en medball cleans on a Sunday morning
Pieter in preparation mode... Today first sessions Start. Some lucky crooks are eager to get fully submerged into the fo...
Dit weekend was Pieter nog aan het bijleren @burgener weightlifting course.Deze week nog gratis lessen ma tm do om 7u (v...
IT IS CROOKS TIME!!!!!!
Lunch quiz on nutrition, lifestyle and prevention of chronic disease. Veepee what a lovely place to work.
Nee, geen reclame voor teleshopping tv🙃 My man@work. Tis geschilderd. Opening in oktober. Stay tuned#CrooksCrossFit

Plaats

Telefoon

Adres


Wiedauwkaai 23 Z
Ghent
9000

Andere Sportscholen in Ghent (alles zien)
Infraligne Infraligne
Hundelgemsesteenweg 461
Ghent, 9050

afslankingscentrum

JENNY - Spin That Wheel JENNY - Spin That Wheel
Hoogpoort 57
Ghent, 9000

In een unieke historische kelder en met top dj sets op de achtergrond nemen we je mee op een ‘part

Flanders Sports Arena Flanders Sports Arena
Zuiderlaan 12
Ghent, 9000

JIMS Gent JIMS Gent
Rooigemlaan 2c
Ghent, 9000

Bij JIMS fitness mag je meer verwachten! De modernste toestellen, live groepslessen, en een opgeleid

First Class Gym First Class Gym
Zwijnaardsesteenweg 282
Ghent, 9000

@ Michael Bockaert

Flanders Sport Arena Flanders Sport Arena
Zuiderlaan 12
Ghent, 9000

True Fit Personal Coaching True Fit Personal Coaching
Overzet 16
Ghent, 9000

www.truefitpersonalcoaching.com

Akuna fitness Akuna fitness
Antwerpsesteenweg 184
Ghent, 9040

NEW FITNESS CONCEPT combines physical exercises, dance and African rhythms, helps you loose weight and to strengthen your body. �[email protected]

Spartacus Gym Spartacus Gym
Johannes Hartmannlaan 4
Ghent, 9040

Beste mensen, wij zijn gestopt in het Gentse, na 23 jaar de zaken te hebben waargenomen houden. Circ

CrossFit Gent CrossFit Gent
Waterstraat 2c
Ghent, 9000

CrossFit Gent "Improve your fitness"

Sporthal Bourgoyen Sporthal Bourgoyen
Driepikkelstraat 30
Ghent, 9030

Escape Fitness Escape Fitness
Kortrijkse Steenweg 1086
Ghent, 9051

Gezellige en trendy fitnessruimte met de nieuwste toestellen en gedreven trainers. Groepslessen: Spi