Gezinsbond afdeling Gent

Gezinsbond afdeling Gent is op zoek naar dynamische vrijwillgers die willen meewerken aan de groei va

Werkend zoals gewoonlijk

05/09/2021

Reuzenhuis Kortrijk

In oktober in Gent te bezoeken!

Nieuwsbrief september - oktober 2021 Gezinsbond afdeling Gent 28/08/2021

Nieuwsbrief september - oktober 2021 Gezinsbond afdeling Gent

https://mailchi.mp/gezinsbond.gent/nieuwsbrief-september-oktober-2021-gezinsbond-afdeling-gent

Nieuwsbrief september - oktober 2021 Gezinsbond afdeling Gent Jouw huis kindveilig maken? Kruip in de schoenen van jouw peuter en ga op onderzoek in het Reuzenhuis. Sinds de laatste doortocht in 2012 is er een nieuwe generatie jonge ouders opgestaan. Tijd voor een nieuw Reuzenhuis dat aansluit bij de multimediale leefwereld van vandaag. Naast de beleving in he...

27/08/2021

En als laatste activiteit voor onze feestmaand van 100 jaar Gezinsbond kunnen jullie op 31 oktober tussen 10 en 16 u deelnemen aan de Halloween stadswandeling!

27/08/2021

Tijdens de feestmaand van 100 jaar Gezinsbond is er heel wat te doen in Gent! Iedere week een nieuw aanbod, speciaal voor onze gezinnen! Snel inschrijven is de boodschap want alles zal snel volzet zijn.

27/08/2021

Tijdens de feestmaand van 100 jaar Gezinsbond is er heel wat te doen in Gent! Iedere week een nieuw aanbod, speciaal voor onze gezinnen! Snel inschrijven is de boodschap want alles zal snel volzet zijn.

27/08/2021

Tijdens de feestmaand van 100 jaar Gezinsbond is er heel wat te doen in Gent! Iedere week een nieuw aanbod, speciaal voor onze gezinnen! Snel inschrijven is de boodschap want alles zal snel volzet zijn.

27/08/2021
27/01/2020

Gezinsbond

VRT NWS nam gisteren een kijkje bij de weerbaarheidstraining van Gezinsbond Wondelgem. Meer info over vind je hier:
👉 http://bit.ly/dossierweerbaarheid 👈

07/01/2020

Gezinsbond Afdeling Gent

Leden van Gezinsbond Afdeling Gent maken kans op een gratis ticket voor de release van de film "All of Us" morgen 8 januari 2020 in Kinepolis om 19u45 in aanwezigheid van de ganse cast!
Mail uw gegevens door naar [email protected] met vermelding van uw naam, lidnummer en met wie u graag naar deze voorstelling wil komen!
Winnaars worden per mail verwittigd!

goedgezind.be 14/10/2019

30 jaar tweedehandsbeurzen: “Waarom iets weggooien dat nog kan dienen?”

goedgezind.be In 2019 worden de tweedehandsbeurzen van de Gezinsbond gevierd. 30 jaar bestaan ze al, al waren de eerste afdelingen er al langer mee bezig. Overijse al in 1983, bijvoorbeeld. In 1989 werd de tweedehandsbeurs een officiële Gezinsbond-activiteit voor gezinnen. Sindsdien groeide het aantal beurzen ja...

rodeneuzendag.be 18/09/2019

verkoop gadgets | Rode Neuzen Dag

rodeneuzendag.be tijdens onze sportactiviteiten van oktober en vooral op de tweedehandsbeurs van 20 oktober zullen wij gadgets verkopen. Op de tweedehandsbeurs gaat ook een poëzie workshop door en worden alle ingezonden gedichten ten toon gesteld en de prijs van de poëziewedstrijd bekend gemaakt.

gent.gezinsbond.be 15/09/2019

Schrijf wat je voelt - gedichtenwedstrijd - Rode Neuzen DAG

gent.gezinsbond.be Gezinsbond Afdeling Gent zet ook zijn schouders onder de Rode Neuzen Actie en zal vanaf nu tot op de Tweedehandsbeurs op verschillende activiteiten gadgets verkopen ten voordele van De Rode Neuzen Actie. Rond deze materie organiseren wij ook een gedichtenwedstrijd die start op 1 augustus en je kan g...

gent.gezinsbond.be 15/09/2019

Knuffelturnen reeks 3: voor peuters

gent.gezinsbond.be Knuffelturnen is een leuke variant van bewegingsopvoeding, en dit voor peuters van 1,5 tot 3 jaar samen met één van hun (groot)ouders. Met leuke oefeningen gaan we op zoek naar de grenzen van ons lichaam. De relatie tussen peuter en (groot)ouder en ook de relatie tussen de peuters onderling staat ...

goedgezind.be 09/07/2019

Mira over verlies van een kind: “Sam is gestorven maar hoort bij het gezin”

goedgezind.be Vijf jaar geleden was zangeres Mira voor het eerst zwanger. De vreugde werd overschaduwd door slecht nieuws en bang afwachten. Op zes maanden werd de zwangerschap afgebroken om medische redenen. Er volgde een loodzware rouw waarbij muziek soms een beetje troost bracht. Voor de Gezinsbond werkt Mira....

06/07/2019

Gezinsbond

KLEIN Festijn, dat is een heus kindertheaterfestival tijdens de Gentse Feesten. Klein Festijn wil er zijn voor iedereen, met voorstellingen die je doen rillen van de spanning, brullen van het lachen of waar je even stil van kan worden. Als lid van de Gezinsbond krijg je 10 % op individuele tickets: http://bit.ly/kleinfestijn.

17/05/2019

Gezinsbond

Wil jij graag de sociale media van de Gezinsbond beheren? Communicatie- en promotiemateriaal uitwerken? Je creatieve geest aan het werk zetten? Solliciteer dan snel als medewerker marketing en communicatie, want de buik van wie nu dit berichtje schrijft, wordt alsmaar dikker 😉🤱: gezinsbond.be/vacatures/Paginas/medewerker-marketing-en-communicatie-.aspx

goedgezind.be 14/05/2019

LIVEBLOG: Kopstukkendebat Gezinsbond

Volg het debat vanuit je zetel ...

goedgezind.be Aan de vooravond van de Dag van het Gezin 2019 organiseert de Gezinsbond een kopstukkendebat. Vertegenwoordigers van de 7 politieke partijen komen een selectie van vragen beantwoorden die leden van de Gezinsbond hebben ingestuurd.

12/05/2019

Liefste mama's, van ons krijgen jullie een warme knuffel, een mega-high-five, een knallend vuistje... voor alles wat jullie elke dag doen! En wat gaven jullie kapoenen? Een tekening, knutselwerkje, een dagje rust 😉...?

01/05/2019

Gezinsbond

Heb jij een toppapa of ben je fier om te zijn? Is je partner echt een super-de-luxe-papa? In het kader van de Week van de Opvoeding dragen we dit jaar alle papa's een warm hart toe. Bestel snel jouw tattoo en deel jouw foto met : www.gezinsbond.be/Opvoeding/Paginas/Tattoo.aspx. Wie weet, win je wel een prijs!

09/04/2019

Gezinsbond afdeling Gent's cover photo

17/03/2019

Gezinsbond

Onze petitie voor een toekomst zonder in de werd bijna 10.000 maal ondertekend. Bedankt aan alle ondertekenaars! Heb je nog niet getekend? Dat kan nog steeds op www.genoeggewacht.be. .

goedgezind.be 07/03/2019

Joris Piot: “Vrijwilligerswerk heeft een toekomst: de nood aan vereniging blijft bestaan”

"Dé grote troef van is dat ze werken vanuit een andere dynamiek. Daardoor bereiken ze dingen waar een privéorganisatie of een overheid niet toe in staat is", zegt expert Joris Piot. Wil jij ook 'vrijwilligen' bij de ? Ontdek er alles over op www.watjijkan.be.

goedgezind.be “Ik stel vast dat ook vandaag nog bij veel mensen de behoefte leeft om anderen te ontmoeten en een groep te vormen”, zegt expert vrijwilligerswerk Joris Piot van de hogeschool UC Leuven-Limburg. “Dat verlangen naar gemeenschapsvorming zal allicht niet zo snel verdwijnen. Het is een belangrijke...

27/10/2018
27/10/2018

Gezinsbond afdeling Gent's cover photo

20/09/2018

Gezinsbond Afdeling Gent

Bent u lid van de Gezinsbond en krijgt u onze lokale nieuwsbrief van Afdeling Gent nog niet? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] en we voegen u toe tot onze mailinglijst! Zo blijft u op de hoogte van onze activiteiten. Liever geen nieuwsbrief? Kijk dan regelmatig op https://gent.gezinsbond.be !

gezinsbond.be 10/06/2018

Gezinsbond, Word jij ook een van ons?

Nog geen lid van gezinsbond?
Denk er toch maar even over na.
Als je lid wordt vanaf juli 2018, ben je de rest van dit jaar EN het hele volgende jaar 2019 lid.
Waarom? om te genieten van tal van kortingen over het hele land, je spaart ( in tegenstelling tot heel wat andere spaarsystemen) in echte euro's , en om deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten aan sterk verminderde prijs?
Gebeten om meer te weten? Volg dan deze link of neem contact met ons op!
LET OP! dit aanbod gaat pas in vanaf betaling 1/7/2018!
https://www.gezinsbond.be/Paginas/lid-worden.aspx

gezinsbond.be Voor 40 euro wordt jouw gezin lid en geniet je van onze unieke ledenvoordelen en diensten. Je ontvangt dan ook maandelijks ons gezinsmagazine ‘De Bond’ in de bus. En dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de Vlaamse gezinnen verdedigen.

03/04/2018

Gezinsbond

Uit de Bond: Hoe stuur je je kind op kamp met een beperkt budget? Niet zo vanzelfsprekend zo blijkt..
AFYA de jeugddienst van de Gezinsbond, geeft kinderen van gezinnen die moeilijk rondkomen een plaatsje in hun kampen.

01/04/2018

Plaats

Adres


Limburgstraat 80
Ghent
9000

Andere Sport en recreatie in Ghent (alles zien)
Scouts Sint-Bernadette - Bernie Scouts Sint-Bernadette - Bernie
Sleutelbloemstraat 9-11
Ghent, 9040

Gemengde scouts in Sint-Amandsberg.

BC Fight: badmintonclub in Oostakker BC Fight: badmintonclub in Oostakker
Wolfputstraat (sporthal Wolfput)
Ghent, 9041

Pieter Colpaert Speelsteeg Pieter Colpaert Speelsteeg
Pieter Colpaertsteeg
Ghent, 9000

We willen gezinnen uit de buurt verbinden. Daarvoor richten we een deel van onze verkeersarme steeg en de aanpalende binnentuin van de Watt-site in als speelplek voor kinderen. Je hoeft je niet in te schrijven, gewoon langskomen is de boodschap!

E-Tours Belgium E-Tours Belgium
Haardstedestraat 57
Ghent

URBAN OFF-ROAD EXPERIENCE GENT ✓groepen tot 10 personen ✓3,5u fun, 30km genot ✓lokale gids Natuur

ZOEF Fietsenmaker ZOEF Fietsenmaker
Pijphoekstraat 6
Ghent

Fietsenmaker Pieter-Jan onderhoudt jouw fiets bij jou thuis of in het atelier in Oostakker, zodat ji

ScoreExpress ScoreExpress
Edmond Van Hoorebekestraat 5
Ghent, 9050

Scoring and competition management software and service for gymnastics competitions (all disciplines

Lopen in het zuidpark Lopen in het zuidpark
Koning Albertpark
Ghent, 9000

Een pagina voor iedere hobby-loper, jogaddict of snelwanderlaar in en rond het prachtige zuidpark (K

Stígur Stígur
Sassevaartstraat 46/210
Ghent, 9000

Stígur organiseert mountainbike reizen, fietsvakanties en dagtochten. We verwelkomen iedereen; begi

Belgisch-Nederlandse Wandelverbroedering Belgisch-Nederlandse Wandelverbroedering
Sint-baafskouterstraat 94
Ghent, 9040

Wij zijn een kleine familiale wandelclub uit Destelbergen! alle info over onze vereniging vind u op

REMY REMY
Ghent, 9000

JE TRAINER AAN HUIS. REMY personal training staat voor duurzame begeleidingen op maat met aandacht v

Willowy Willowy
Ghent, 9000

Spelen met Eten Spelen met Eten
Maïsstraat 23, Gent
Ghent, 9000

Kookworkshops voor kinderen onder de professionele begeleiding van chef Wouter.