Improve - Catherine Poissonnier

Improve - Catherine Poissonnier

Comments

Wanneer zelfs je Engelstalige schoonzoon opmerkt dat je Engels stukken verbeterd is, weet je dat het goed zit! 😎 Dat ondervond Catherine van Improve - Catherine Poissonnier in levenden lijve. Ontdek haar verhaal en dat van vele andere op www.blcc.be/getuigenissen.
"In mijn ogen zijn mensen die de bodem van de oceaan hebben gezien, maar een strategie ontwikkelden om terug naar de oppervlakte te zwemmen, vaak interessante mensen", aldus coach, psycholoog en trainer Catherine Poissonnier van Improve - Catherine Poissonnier. Een dame met een boeiend en inspirerend traject: https://www.overondernemers.be/post/catherine-poissonnier-improve

Eindresultaat renovatie praktijkruimte Gent!

Catherine Poissonnier, psycholoog van Improve, heeft al jaren haar praktijk aan de binnenring van Gent. Naast haar 1 op 1 sessies, coacht en traint ze ook vaak grotere groepen. Het was dan ook haar vraag om haar toenmaligebureauruimte om te toveren in een praktijk ruimte waarin ze groepen van maximum 10 personen kan ontvangen.
Met de juiste kleuren en vormen heb ik hier het karakter van mijn klant perfect kunnen weerspiegelen!

Wil je het volledige project zien? Neem snel een kijkje op mijn website.

https://www.kiramichiels.be/portfolio/renovatie-praktijkruimte-improve/

Alvast bedankt voor het vertrouwen Improve - Catherine Poissonnier!

#9000 @ Gent, Belgium
Improve - Catherine Poissonnier is psycholoog, coach en trainer en helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. Zelfkennis is daarbij essentieel, ook in het ondernemerschap. Lees het boeiende traject dat Catherine heeft afgelegd hier: https://www.overondernemers.be/ondernemersverhalen/catherine-poissonnier-improve
🖊 Verspil weinig energie aan onbenulligheden, maar neem voldoende tijd voor jezelf. Dat is de gouden tip van Improve - Catherine Poissonnier. Ze vertelde ons hoe ze zich blijft voeden met interessante opleidingen, schoonheid en warme contacten. Lees haar mooie verhaal hier: https://www.overondernemers.be/ondernemersverhalen/catherine-poissonnier-improve.

Improve biedt individuele coaching aan en organiseert zowel open als in company trainingen in persoo

Werkend zoals gewoonlijk

13/12/2022

Hoe langer ik met mensen werk rond hun loopbaan, carrièreswitch, lopende sollicitaties, beroepskeuzes … hoe meer ik besef dat je het onderscheid moet maken tussen wat je goed kan, en wat je goed kan en daar ook gelukkig van wordt.

Soms voelen mensen zich gepusht om te gaan doen waar ze talent voor hebben. Begrijpelijk. Maar wil je dat ook zelf? Doe je wel graag waar je goed in bent?

Echte zelfrealisatie komt er pas als je doet waar je goed in bent én wat je graag doet.

En in het beste geval ook samen met mensen met wie je een goede band hebt.
Er is ook een sociale dimensie.

Photos from Improve - Catherine Poissonnier's post 30/11/2022

Samen met Helen Michel mocht ik de voorbije twee dagen 20 mensen van het HR-Team van Lidl trainen in persoonlijkheidsstructuren.
Bedankt Sophie Vandamme voor het vertrouwen. En respect voor de wijze waarop je deze opleiding hebt gekaderd en bovenal hoe je je medewerkers hebt gevraagd om ook tijdens de pauzes NIET hun mails te gaan checken.
Op deze manier lag de focus op het samen leren en exploreren.

Als trainers genoten we van de leergierigheid, van de openheid en vooral ook voor de oprechte interesse in elkaar.

Mooi was de feedback bij het afsluiten vandaag: dat we als groep meer zijn dan de som der delen en dat alle types persoonlijkheden waardevol zijn en hun plaats hebben in een team.
En dat het zaak is onszelf beter te leren te kennen én de anderen zodat we elkaar halfweg de brug kunnen ontmoeten.

26/11/2022

Een verwittigde vrouw of man is er twee waard…

💡Ook een elektrische fiets gekocht?
❓Hoe laad je die nu het beste op?
Lees het hier 👇

26/11/2022

Heel betrouwbare madame. En die andere 20 kwaliteiten ontdek je zelf wel als je haar ontmoet.

👋🏼 Hallo, ik ben Caroline, zaakvoerder van Artion en milieudeskundige met een echte passie voor het vak. 😉 Met mijn gespecialiseerd team zorg ik voor een complete ontzorging van A tot Z. Milieukeuringen zonder zorgen? Niet langer loze beloften met Artion! 🚀 www.artion.be

Photos from BNI Ghent Shake's post 18/10/2022

Marianne is een betrouwbare vastgoedmakelaar met vele jaren ervaring. Bovendien kent ze heel veel van wetgeving, waardoor ze met kennis van zaken advies kan geven rond contracten.

15/10/2022

Heel fijn om lid te zijn van deze BNI-chapter.

Timeline photos 07/09/2022

Zaakvoerder Caroline Van der Steen munt uit in uitmuntendheid, of hoe noem je iemand die verschrikkelijk verstandig is en ook een groot hart heeft voor haar klanten ?

😃Wie voor ons kiest, kiest voor gemoedsrust! Geen stress meer over welke milieukeuringen je in huis dient te halen en welke machines dringend nood hebben aan een extra check-up. 👌🏼 Met onze handige brochure vind je meteen de info die je nodig hebt. 📲 Contacteer ons team, wij komen graag langs met deskundig advies.

👉🏼 www.artion.be
📬 [email protected]

26/08/2022

Iemand interesse?

Werk je graag in een klein tof team met coole collega's? 🦸🏼‍♀️🦸🏻‍♂️🦸🏽‍♀️ Ben administratief vaardig en punctueel? ✍🏻📒 Dan is een job als Dossierbeheerder Payroll misschien wel jouw kopje thee! Je bent het eerste aanspreekpunt van je klanten en je krijgt een ijzersterk sociaal-juridisch team achter je. 💪🏻 Meer weten? 📲 Contacteer ons vandaag nog!

14/08/2022

Ivo is leraar begrijpend lezen: hij helpt ondernemers om meer grip te hebben op hun cijfers en deze beter te begrijpen. Training en individuele ondersteuning behoren tot de mogelijkheden. Zijn opvallende persoonlijkheid maakt het extra boeiend 😉.
Op vrijdag 19/08 kan je komen meegenieten van Ivo’s kennis en aanpak! Schrijf je snel in om aan te sluiten bij ons netwerkontbijt en -meeting.
👉 https://bni-oostvlaanderen.be/east-flanders-bni-ghent-shake/nl/visitorregistration?chapterId=13157

08/08/2022

Een geweldige vrouw, goede verteller en een gepassioneerde ondernemer. Dus als je wat van haar kunsten en vastmakschap wil leren kennen…

Van der Steen van @ VDS Milieuadvies kent de milieuwetgeving op haar duimpje en weet die vlot te vertalen in mensentaal, mét een vleugje humor waar het kan. Ze staat je enthousiast met raad en daad bij om je vergunningsaanvraag tot een goed einde te brengen.
Op vrijdag 12/08 legt Caroline uitgebreid uit hoe zij ondernemers helpt met hun milieuvergunning en wat ze voor jou kan betekenen. Op zoek naar een sterke partner? Ontmoet Caroline dan binnenkort tijdens onze ochtendmeeting. Registreer je snel om erbij te zijn.
👉 https://bni-oostvlaanderen.be/east-flanders-bni-ghent-shake/nl/visitorregistration?chapterId=13157

28/06/2022

Kreeg berichtje op mijn voicemail van een vriend die mijn FB-pagina aanklikte en meteen een fake bericht kreeg in de stijl van ‘ik zit in het buitenland zonder papieren en ik heb geld nodig’…

Dit bericht is niet van mij…,

Jullie kennen dit soort berichten inmiddels …,

Ik hoop echt van dat hacken af te zijn. Morgen zal er weer contact met de support van FB zijn.
Mijn excuses dus…. Maar het werd door een professioneel bureau terug in orde gebracht.., alles gecheckt…. Rechtstreeks contact met FB…. Wat moet ik nog meer doen hé…

28/06/2022

Terug van weggeweest.
Een tijdlang had ik geen toegang tot dit account doordat mijn persoonlijke Facebook-account was gehackt.

Dus inmiddels een nieuw persoonlijk account aangemaakt en dit is nu ook weer gelinkt aan deze bedrijfspagina.

Blij jullie terug te zien en te lezen.

06/04/2022

Ik wil hier een ode brengen aan de lege ruimtes in je agenda. Ik noem ze ‘de witjes’.
Kenmerken:
- ze duren 30 minuten of veel langer
- no way dat je ze overschrijft
- je mag die ‘witjes’ in het moment invullen met wat je wil… ook al is dit gewoon uit het raam kijken, een eitje bakken of een vriend opbellen of je mag er in plannen wat leuk is maar niet noodzakelijk.
- ze hebben niets te maken met je job of met zaken die je sowieso moet doen omdat je je daar nu eenmaal verantwoordelijk voor hebt verklaard zoals de gezinsmaaltijd voorzien tegen half zeven.

Als oude vos kan ik je ‘de witjes’ in de agenda ten zeerste aanraden. Ze zorgen voor lichtheid. Ze zijn geliefd door je zenuwstelsel, ze zorgen ervoor dat je goesting op peil blijft en ze vermijden dat je op automatische piloot zaken afwerkt zonder er nog iets bij te voelen.

Ik werk hard. Bij momenten super hard… zoals al een aantal weken en tot juni is de agenda strak. Maar er staan ‘witjes’ in… en die zorgen ervoor dat ik scherp blijf, focus houd. En vooral de vreugde blijf voelen tijdens én na een dag hard werken.

Morgen is er zo’n witje in de ochtend. Ik ga naar mijn nagelmeisje om mijn handen en nagels te laten verzorgen.
Ik werkte met plezier tot 22u00. En ik ben zo blij dat ik morgen pas met consultaties start om 12u00. Met verzorgde handen en een blij gemoed.
Wat ik mijn klanten aanraad, doe ik ook zelf.


03/04/2022

4 x per jaar extra bewust van mijn fantastische klanten.

Elk kwartaal druk ik op de knop van het klantenportaal van mijn boekhoudprogramma, om te melden dat ik alle documenten mbt de lopende BTW-periode heb ingediend.

En elke keer bedank ik dan in gedachten al mijn klanten.

Coaching - training en screening van kandidaat-werknemers, daar heb ik als psycholoog expertise in

Er mag dan wel genoeg werk zijn voor iedereen, toch ben ik intens dankbaar dat mijn cliënten in mij geloven, mij vertrouwen en vaak ook nog ambassadeurs zijn.

Omwille van de anonimiteit hangt er geen bord aan mijn deur en wapperen er geen vlaggen. Ik heb nu eenmaal een beroep waarbij discretie belangrijk is. Wie mij dan toch weet te vinden kan rekenen op mijn volle aandacht.


03/04/2022

Elk kwartaal druk ik op de knop van het klantenportaal van mijn boekhoudprogramma, om te melden dat ik alle documenten mbt de lopende BTW-periode heb ingediend.

En elke keer bedank ik dan in gedachten al mijn klanten.

Coaching - training en screening van kandidaat-werknemers, daar heb ik als psycholoog expertise in

Er mag dan wel genoeg werk zijn voor iedereen, toch ben ik intens dankbaar dat mijn cliënten in mij geloven, mij vertrouwen en vaak ook nog ambassadeurs zijn.

Omwille van de anonimiteit hangt er geen bord aan mijn deur en wapperen er geen vlaggen. Ik heb nu eenmaal een beroep waarbij discretie belangrijk is. Wie mij dan toch weet te vinden kan rekenen op mijn volle aandacht.


20/03/2022

Ook al geef ik al ettelijke jaren opleiding, toch blijft het steeds weer feest in mijn hoofd en in mijn hart de avond vóór een opleiding.
Dan vind ik altijd weer dat ik geprivilegieerd ben dat ik een groep mooie mensen kennis mag bijbrengen. Dat ze hun agenda hiervoor hebben vrijgemaakt en bereid zijn samen te leren en zich hiervoor open te stellen. De rijkdom die de groepsdynamiek dan brengt vind ik steeds magisch.
Maakt me blij, nu en morgen en overmorgen en nog lang na de training.

En dat ik dit mag doen samen met mijn co-trainer Helen Michel geeft me alvast een diep vertrouwen dat het goed zal lopen en dat zowel de cursisten als Helen en ikzelf er veel plezier zullen aan beleven en we goed zorgen voor onze cursisten.
Enneagram Plus. Zoveel meer dan het enneagram want aangevuld met zowel kennis uit de psychologie als kennis uit management waaronder leiderschap en teamwerking, sales en merkpersoonlijkheid.

15/03/2022

Collega van mijn BNI-chapter. Fijne kerel die goed werk aflevert. Hij plaatste hier airconditioning en de afwerking en werking is prima.

Op 25 maart geeft Kevin Naudts, zaakvoerder van Adricool zijn 10-minutenpresentatie binnen onze chapter.
Kevin is een geweldige kerel en bovenal een betrouwbare vakman die samen met zijn team warmtepompen, airconditioning en koelinstallaties plaatst en onderhoudt.

Heb je een tuinfeest en hou je de drankjes graag koel? Dan kan je een mobiele koelcel huren.

Kevin houdt van hot, cold & green, zo duurzaam als mogelijk dus. Hij houdt ook van de Spaanse taal en van airconditioning-installaties all over the world. Je moet het hem zelf horen uitleggen.

Dat kan dus als je onze meeting van 25 maart komt bijwonen.
Start met ontbijt om 6u30.
Meeting van 7u00-8u30.
Locatie Vinoscoop
Heel welkom.
Laat een bericht hieronder als je graag op bezoek komt.15/03/2022

Mijn kleinkinderen wonen in London. Regelmatig ga ik op bezoek bij het gezin van mijn dochter. Mijn oudste kleinkind Oriah, een meisje van 9, zei me tijdens één van mijn bezoekjes: Nounou, teach me something.
Ik legde haar de filosofie uit van de Martial Arts, meer bepaald van Aikido.

🟦 Filosofie van aikido: 3 stemmingen/ energieën

🔹Tenderness: luisteren, verbinden, warmte, liefdevolheid, empathie, ruimte laten voor de andere, echt contact, diepgang
🔹Fierceness: daadkracht, actie, snelheid, beslissen, aansturen, bepalen, richting geven, principes, kiezen, doorzetten
🔹Playfulness: fun, opties zien, creatief zijn, openheid, flexibiliteit, spelen, humor, lichtheid, innovatie, uitproberen, nieuwsgierigheid.

Toen ik klaar was vroeg ze me: How can I use this in everyday life?

Ik antwoordde haar dat als we de 3 ‘moods’ inzetten, we dan in de meeste situaties in flow kunnen blijven en de goede versie van onszelf zijn, voor onszelf en voor de anderen.

Ik moest echt lachen om de gelijkenis tussen mijn kleindochter en mezelf. Als ik een opleiding volg, of ik lees over een model of theorie, dan geniet ik van het intellectuele gedachtenspel en alle associaties in woorden en beelden, maar evenzeer vraag ik mij meteen af: hoe kan ik dat nu in de praktijk brengen, hoe kan ik dit toepassen en integreren in mijn leven?

De appel valt dus niet ver van de boom. Zo de oma, zo de kleindochter.
Herkenbaar om in je kleinkinderen en kinderen zaken van jezelf terug te zien?
Het zijn spiegels.


09/03/2022

Het maximale uit een opleiding halen blijft voor mij centraal staan. Een goede syllabus aanbieden maakt daar deel van uit.

Laurent volgde 6 jaar geleden de enneagramopleiding basismodule.
Ik zag hem vandaag terug en hij zei: de syllabus is nooit verweg. Ligt binnen handbereik. Ik lees regelmatig zaken terug, vooral wanneer ik een werknemer beter wil begrijpen. Hij heeft 235 mensen in dienst.

Ik heb zelf veel opleidingen gevolgd. Soms was er totaal geen syllabus. Soms een summier overzicht van de inhoud en heel soms een syllabus die ik koesterde en achteraf nog iets mee was.

Zelf wou ik een overzichtelijke syllabus maken, beknopt en toch volledig en zeer bruikbaar achteraf … die de essentie in heldere taal brengt.
En dit is blijkbaar mijn vorm van perfectionisme… niet de perfecte orde, maar de perfecte helderheid brengen zodat je de stof op elk moment kan opfrissen en alles weer perfect begrijpt.


07/03/2022

Collega van mijn BNI-chapter. Fijne interessante vrouw.

Hannah Van Hoorick heeft iets met maïzena, puzzelstukjes en visuele uitstraling. Je hebt het juist. Ze zorgt dat de communicatie van je bedrijf, je huisstijl, logo, merkpersoonlijkheid en marketinguitingen een harmonieus geheel vormen. Zo wordt de identiteit van je bedrijf glashelder. Bij Een visueel AHA-moment moet je zijn voor een totaalontwerp waardoor je zowel online als offline precies communiceert wat je wil overbrengen.

Benieuwd naar wat ze jouw business kan bieden? Kom dan luisteren naar haar 10 minuten presentatie aanstaande vrijdag! Een lekker ontbijt staat voor je klaar, gevolgd door een boeiende netwerkmeeting.

25/02/2022

Deze vrijdagavond voelt niet als één kopje thee maar als vele kopjes thee samen.
Een weldoend gevoel, op vele vlakken.

Superfijne opleiding van twee dagen mogen geven begin van de week.

Consultaties met mooie mensen die echt wilden reflecteren, hoe lastig ook…

Wekelijkse BNI-meeting deze vroege ochtend met gelijkgestemden.

Kiné-sessie bij een vakman met een duidelijke winst ná in vergelijking met vóór…

Telefoontje met een vriendin die het wat lastig heeft vandaag.

Playlist ‘This is Aurora’ op Sonos.

Glaasje wijn van Vinetiq, waar mijn zoon werkt.

Seems like a perfect week.

Was alles dan zo volmaakt? Neen hoor. Mijn hart functioneert niet optimaal.

Is het totaalplaatje goed genoeg?
Jazeker. Veel meer dan goed genoeg zelfs.

En nu ga ik mijn ogen te slapen leggen.

20/02/2022

Morgen en overmorgen weer samen training geven met Helen Michel. Al aan het voor-genieten.

16/02/2022

Collega binnen de BNI-chapter waar ik lid van ben.

08/02/2022

Dirk is medelid van de BNI-chapter waar ik lid van ben. Een zeer warme man met zin voor humor. Ook in zijn ontwerpen…. De wereld is soms al ernstig genoeg hé…

Op vrijdag 18 februari krijgen we een interessante 10 min-presentatie van Dirk De Smet van Publi Solution!
Dirk en zijn ploeg ontwerpen en plaatsen reclame in het kader van vastgoedpromotie, bedrijfsidentiteit, reclame op voertuigen, signalisatie… zowel binnenin de gebouwen als buiten.
Wil je Dirk aan het woord horen en een aantal realisaties zien, kom dan naar onze meeting op 18 februari 2022.
Ontbijt om 6u30. Meeting van 7u tot 8u30.
Laat hieronder een bericht indien je aanwezig wil zijn. Je kan dan ook je eigen business voorstellen aan 25 ondernemers.

07/02/2022

Toen ik startte met mijn praktijk als psycholoog zei ik vaak dat ik de vertrouwde huisarts van de psy-zaken wou worden.
De persoon waaraan je denkt als je een sparringpartner nodig hebt. De persoon waar je een paar keer naartoe gaat als je met vragen zit. Als het niet loopt zoals het zou moeten lopen. Als er een verschil is tussen wat je wil en wat is.

Ik bedoelde toen ook dat ik de persoon en begeleider wou zijn waarvan je weet dat die niet oordeelt en jou die volle aandacht geeft die je op dat moment nodig hebt.

Iemand waar je bij terecht kan voor heel uiteenlopende zaken: zand in de machine op je werk, in de knoei in je partnerrelatie, twijfels over jezelf, in rondjes draaien rond een te nemen beslissing, ongenoegen in je familie, even niet meer helder zien hoe het verder moet.

Als ik nu vaststel dat er effectief heel wat oud-klanten terug een afspraak boeken, dan denk ik terug aan mijn wens om een vaste vertrouwenspersoon te zijn voor mijn cliënten. Dat is blijkbaar gelukt (en geloof me: niet alles in mijn leven lukt even goed).

En waar ik dan extra plezier aan heb is dat ik me -ook al zitten er ettelijke jaren tussen- zonder in hun dossier te kijken, nog hele gesprekken herinner. Zelfs de namen van hun kinderen weet ik nog.
06/02/2022

Goed verzekerd zijn biedt rust.

Collega van mijn BNI-chapter.

30/01/2022

Personal Branding door Phebe.

29/01/2022

Hoe kies je als mens in godsnaam waar je je tijd aan besteedt? Want de mogelijkheden zijn immens maar de tijd is beperkt. Er zijn nu eenmaal slechts 24 u in een dag en 7 dagen in een week.

Types 7 in de typologie van het enneagram houden van fascinerende ideeën, plannen maken, opties zien en projecten bedenken. Ze zoeken naar onderlinge verbanden en relaties tussen diverse gebieden van informatie en kennis en hebben vaak veel interesses. Ze willen het leven ervaren, zijn enthousiast en zoeken strategieën om ten volle van alles wat ze doen te kunnen genieten. Ze hebben een optimistische kijk op het leven en een levendige fantasie. Ze hebben moeite met begrenzing en beperkingen. Discipline en rust vinden zijn moeilijk. Ze hebben angst voor ontbering. Hoe onstuimig en blij een project hen ook maakt, het kan ook snel leiden tot desinteresse. Dat project dan afmaken kost hen moeite. Ze zijn snel afgeleid en versnipperen hun aandacht.
Zelf (ook een type 7) ben ik wel zover om te beseffen dat om het leven ten volle te kunnen ervaren, ik bewust in het hier en nu aanwezig moet zijn; dat ik mezelf en anderen kan ondersteunen door deze bewuste aanwezigheid te cultiveren.

Maar toch struggle ik momenteel wel met de vraag waar ik tijd aan geef. Zowel professioneel als vrije tijd.

Professioneel: hoeveel tijd steek ik in social media, netwerken, bijscholing, vakliteratuur. Waar geef ik prioriteit aan?

Vrije tijd: hoeveel tijd besteed ik aan:
- Fit blijven, beweging, meditatie, voeding en slaap
- Vrienden en familie ontmoeten, etentjes, uitstapje samen met vrienden, vrienden opbellen
- Reizen
- Inspiratie opdoen / iets nieuws leren: lezing bijwonen, cursus volgen
- Vermaak : lezen, film of serie bekijken, concert bijwonen, museum bezoeken
- Aan mezelf ‘werken’: energiebeheer, tijdbeheer, omgaan met moeilijke zaken, reflecteren
- Creatieve bezigheid: schrijven, na**en, breien, iets ontwerpen.

Ik ben heel benieuwd hoe jullie keuzes maken hierin. Hoeveel tijd besteed je aan wat? Hoe bewust kies je? En waarom die keuze?
Video's (alles zien)

Ik lever uitsluitend diensten: coaching, training en screening van kandidaten bij een mogelijke aanwerving. Stiekem ben ...
Wanneer deed jij voor het laatst eens niets?
Alles is relatief.... 2020 was wél een goed jaar voo
Hoop....
Step by step
Universal truth.
Moed zaaien.
Lockdown-weertje
Yes!

Plaats

Telefoon

Adres


Groot-Brittanniëlaan 3
Ghent
9000

Andere Ghent sportscholen (alles zien)
Jeugd Gentson Dames Jeugd Gentson Dames
Leopoldskazerne
Ghent, 9000

4Ghent Badmintonclub 4Ghent Badmintonclub
Driepikkelstraat 30
Ghent, 9030

Badminton spelen in Gent? Als recreatieve speler, onder vrienden of als competitiespeler voor wie ne

Feestzaal Cocteau Feestzaal Cocteau
Jan Palfijnstraat 17
Ghent, 9000

Unieke feestzaal in het hart van Gent!

Kendo Iaido Jodo  Gent vzw Kendo Iaido Jodo Gent vzw
Bourgoyen, Driepikkelstraat 30
Ghent, 9030

Kendo-Iaido-Jodo

Scouts Sint-Bernadette - Bernie Scouts Sint-Bernadette - Bernie
Sleutelbloemstraat 9-11
Ghent, 9040

Gemengde scouts in Sint-Amandsberg.

Danshuis De Ingang Danshuis De Ingang
Hurstweg 8
Ghent, 9000

Danshuis De Ingang www.de-ingang.be

Studio Groene Vallei Studio Groene Vallei
Noordstraat 30/Begijnhoflaan 464
Ghent, 9000

Yoga, pilates, dansen. Proefles 8 euro. Proefweek 25 euro.

Belgische PT Cruiser-club Belgische PT Cruiser-club
Ghent, 9000

Club of PT Cruiser owners

Ghent Goblins Ghent Goblins
Zuiderlaan 5
Ghent, 9000

Ghent Goblins, de mannenploeg van Ghent Lacrosse, de Gentse & Belgische Lacrosse Club

Multavici Multavici
Ghent

Welkom op de officiële fanpagina van Multavici! Hier worden regelmatig de laatste resultaten geplaa

BJJ Gent BJJ Gent
Victor Braeckmanlaan 180
Ghent, 9040

Brazilian Jiu-jitsu in Ghent, Belgium

FC Esperadora FC Esperadora
Ghent

FC Esperadora is een minivoetbalploeg van 'jonge dertigers' die zich elke week van het seizoen uitle