218e FOS De Kariboes

218e FOS De Kariboes

Comments

😎 Zomerbar op de scholencampus aan de : fijn weerzien voor veel leerkrachten en boeiende kennismakingen voor mij 🍀.
Met (live)muziek en een drankje in een heel sfeervolle setting. 🥂Wijs!

Dank aan de FOS De Kariboes voor de ondersteuning!
Wat een topweer op deze Buitenspeeldag. Dé dag waarop we het belang van buiten spelen, bewegen en sporten nog eens extra in de kijker zetten en stimuleren. En in Gent doen we dat op z’n Gents: we ondersteunden tal van jeugdbewegingen, buurtbewoners en andere organisaties om 53 buitenspeeldaginitiatieven te organiseren op verschillende plekken in Gent voor jong en oud!

Met JES Gent, Vzw Jong, Habbekrats Vzw, Averroes, Bijenkorf, De Meubelfabriek, De SLOEP vzw, Jeugddienst Gent, Free-Time vzw, Sportaround, CirQ, Refu Interim, Minus One, 218e FOS De Kariboes, Huistaakbegeleiding op maat, Academie voor Beeldende Kunst Gent, Muzaïek, Voem, Asgaard Gentbrugge en zoveel andere organisaties en buurtbewoners’
Works of faith,hope and love,www.faopal.hu
🔥 Het Gents jeugdwerk zit stevig in de lift. Dit jaar mogen we niet minder dan 173 Gentse jeugdverenigingen erkennen en ondersteunen!

🔥 Vorig jaar klopten we af op 143, in 2019 op 139 organisaties.

👉 Dit is het resultaat van een aanpassing aan het jeugdbeleid, waardoor het voor jongeren(organisaties) gemakkelijker is om een erkenning bij stad Gent te krijgen.

🤜 Maar het is vooral ook het resultaat van het enthousiasme, de veerkracht en inzet van vele Gentse jongeren, zowel vrijwilligers als beroepskrachten, die Gent mee jong en wijs maken! En van een ijzersterk team bij Jeugddienst Gent

ℹ️Een overzicht van alle mogelijke logistieke, financiële en infrastructurele ondersteuning? Check: https://stad.gent/nl/cultuur-sport-vrije-tijd/vrije-tijd/kinderen-en-jongeren/jeugdwerk

Met: Al Istiqama Jeugd, Averroes, Bloemenstad, Jeugdhuis Chez Choseken, Chiro De Kaproenen, Chiro Gecko Baarle, Chiro Heilig Hart, Chiro Jokido, Chiro Lourdes, Chiro Oude Bareel, Chiro Sint-Jan Gent, Chiro Tiejamo Drongen, Vzw Chiro Totem, 218e FOS De Kariboes, Fos De Reiger, De Tortels, FOS De Wouw, 281e FOS De Zebra's, 120e FOS De Zwaluw, Girls go BOOM, JES Gent, Jeugdhuis Asgaard, Vzw Ergenekon, Jeugdhuis Nieuw Gent, JNM Gent, Jong Gent in Actie, Vzw Jong, KAPOW, KSA Sint-Lieven Meisjes, KSA Sint Lieven Jongens, KSA Gent Sint-Paulus, Kubat's Gym, Lejo Gent, Vzw ozburun - jeugdhuis, Jeugdhuis Poskuder, VzwRede, Scouts De Glimlach, Scouts Wondelgem, Scouts en Gidsen SDW - De Zonnekerels, Hubert De Bruyker - HDB scouts Gentbrugge, JoVA-scouts Gentbrugge, Scoutsgroep Klauwaards Sint-Martinus, S*K, Scouts Drongen, Scouts Ten Berg, Scouts Meulestede, Speelplein 't Speelakkertje, SPW De Speelkriebel, Speelplein Kwetu Sint-Kruis-Winkel
Wil je iets leuks doen in het weekend?

Ga naar de scouts 218e FOS De Kariboes!

👉https://dekariboes.be/👈

Ook nu mogen jullie samen spelen!

👇👇
Nog geen twee maand gesetteld en dan gebeurt dit.... 😵
We kunnen boze en teleurgestelde reacties plaatsen over deze jammerlijke praktijken, maar we kunnen allen ook ons steentje bijdragen door samen in actie te schieten voor de Gentse jeugd:

Wie kan er enkele gezelschapsspelletjes, spelmateriaal, warme kleren, dekens, knutselgerei, verlengkabels, ... missen?
👉 To the rescue: 218e FOS De Kariboes 👈
218e FOS De Kariboes bestaan nog maar een paar maanden, en kregen al een inbreker over de vloer.
Dieven sloegen zondagnacht toe bij 218e FOS De Kariboes. Zij doen dan ook een warme oproep naar hulp.
Scoutsgroep 218e FOS De Kariboes heeft haar lokaal teruggevonden in een zeer triestige staat: vernield en heel wat gestolen. Help jij hen?
Er bougeert het een en ander in het Gentse jeugdwerk. Mooie groei en oog voor brede diversiteit bij de Gentse jeugdbewegingen!

Met: Ik geef leiding in Gent, Chiro in de stad: Zone Gent, 100% Gent, KSA Oost-Vlaanderen, JNM, FOS Open Scouting, Jeugddienst Gent, 218e FOS De Kariboes, JNM Gent, Project XX
Bron: De Gentenaar
Fier op onze nieuwe Gentse jeugdbeweging: 218e FOS De Kariboes!
Blij dat Gent een jeugdbeweging rijker is! Onze stad, en zeker de buurt rond de Watersportbaan, heeft nood aan extra plaatsen in het jeugdwerk. In de toekomst willen dat aantal nog uitbreiden in Gent.
Dank aan de vrijwilligers van 218e FOS De Kariboes en Jeugddienst Gent om dit mogelijk te maken!


Met dank aan Freinetatheneum De Wingerd

Contactgegevens, kaart en routebeschrijving, contactformulier, openingstijden, diensten, beoordelingen, foto's, video's en aankondigingen van 218e FOS De Kariboes, Sport en recreatie, Neermeerskaai 1A, Ghent.

- Gemengde scouts en gidseneenheid, aangesloten bij FOS Open Scouting
- Plezierige vrijetijdsbesteding/jeugdbeweging te Gent
- Elke zaterdag sport, spel en vrienden voor het leven!

Werkend zoals gewoonlijk

17/09/2022

Ben jij 6 jaar of ouder? Dan ben je bij ons meer dan welkom!
We zijn op zoek naar zowel leden van alle leeftijden als leiding.
Laat ons zeker iets weten als je interesse hebt!

Inschrijven | 218e FOS De Kariboes 12/08/2022

Inschrijven | 218e FOS De Kariboes

Dag iedereen
Het nieuwe scoutsjaar staat weer bijna voor de deur!

Wil jij deel uitmaken van onze scoutseenheid? Dat kan nog steeds! (leden + leiding)
Inschrijven kan via: https://dekariboes.be/inschrijven
Op onze website kan je ook nog meer info terugvinden!

Deze data kan je alvast in je agenda zetten:
- 28/08/2022: infomoment om 19u, Neermeerskaai 1A

Tot binnenkort!
Scoutsgroeten
De Kariboes

Inschrijven | 218e FOS De Kariboes Met dit formulier kan u uw kind inschrijven om volgend scoutsjaar deel te nemen aan de activiteiten die De Kariboes organiseert. Vanaf onze startdag gaan de vergaderingen door elke zaterdagmiddag opvolgend van 14u tot 17u30, tenzij anders medegedeeld.

01/07/2022

Beste ouders, vrienden, familie...

Ons kampadres voor komende 2 weken is Nulenstraat 50, 3910 Pelt

Wie graag een briefje of kaartje wilt sturen, laat je maar gaan!

Groetjes
De Kariboes

20/04/2022

Kom ons een bezoekje brengen tijdens deze mooie buitenspeeldag. Je kan ons vinden op het veld voor ons lokaal!

Tot straks!

30/03/2022

Het is zover, vanaf NU kan je je inschrijven voor onze allereerste quiz, nl: de KariKwiz. Inschrijven kan via onderstaande link!

https://forms.gle/5h4BfLEtivM87yGN9

06/03/2022

DRINGEND
Wij zijn dringend op zoek naar leiding om onze kleine leidingsploeg te versterken. Heb je vragen of zie jij dit wel zitten? Laat zeker iets weten!

Koekjesverkoop inschrijfformulier 24/11/2021

Koekjesverkoop inschrijfformulier

HALLOOOO, WIJ HEBBEN NIEUWS!!!
🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁

Wij, 218e FOS DE Kariboes, organiseren onze allereerste koekenverkoop ooit!!

Wat? Echt? Zijn jullie serieus?
Oh ja, wij zijn bloedserieus!

De leiding haalt zijn/haar/hun beste baktalenten naar boven en maken voor jullie de meest overheerlijke koeken. Ja ja, je leest het goed… zelfgemaakte koeken, speciaal voor jullie!

Zijn jullie, net zoals ons, ook zo verzot op zoetigheden? Eten jullie ook zo graag koekjes met of zonder chocolade? Ben je nu kei hard “ja” aan het knikken? Niet aarzelen en gewoon doen! Bestellen kan via de link hieronder ☺️

PS: de schoonste tijd van het jaar komt eraan dus jezelf verwennen is toegestaan!! 🎄🎇

https://forms.gle/naReEQ7Wbrn2sA2G7

Koekjesverkoop inschrijfformulier Met 218e FOS De Kariboes organiseren we een koekjesverkoop! Omdat we door de coronaperiode nauwelijks inzamelacties hebben kunnen organiseren, willen we nu graag wat extra centjes inzamelen voor onze scouts aan de hand van een koekjesverkoop, want wie eet er nu niet graag koekjes?! Hieronder meer in...

Inschrijven | 218e FOS De Kariboes 04/09/2021

Inschrijven | 218e FOS De Kariboes

Dag iedereen

Het scoutsjaar begint bijna!

Wil jij deel uitmaken van onze scoutseenheid? Dat kan nog steeds! (leden + leiding)

Inschrijven kan via: https://dekariboes.be/inschrijven
Op onze website kan je ook nog meer info terugvinden!

Deze data kan je alvast in je agenda zetten:
- 8/09/2021: infomoment om 19u, Neermeerskaai 1A
- 11/09/2021: startdag vanaf 14u, Neermeerskaai 1A

Tot binnenkort!

Scoutsgroeten
De Kariboes

Inschrijven | 218e FOS De Kariboes Met dit formulier kan u uw kind inschrijven om volgend scoutsjaar deel te nemen aan de activiteiten die De Kariboes organiseert. Vanaf onze startdag gaan de vergaderingen door elke zaterdagmiddag opvolgend van 14u tot 17u30, tenzij anders medegedeeld.

02/04/2021

Beste iedereen

Wij willen jullie allemaal stuk voor stuk bedanken voor alle hulp en steun die we gekregen hebben. Iedere like, iedere keer dat ons bericht gedeeld werd, iedere sponsoring, iedere hartverwarmende boodschap maar vooral het gevoel dat we er niet alleen voor staan, geven ons veel moed en energie om ons terug volop te smijten in wat we het liefst van de wereld doen.

Een grote, dikke en vooral welgemeende DANKJEWEL

De Kariboes
🦌

Photos from 218e FOS De Kariboes's post 21/03/2021

Beste iedereen

Gisteren troffen wij ons lokaal aan in een staat waar we van achterover vielen. Wekelijks hebben we last van afval, diefstal, vandalisme, brandstichting, graffiti, inbraak... maar nu we zelf menselijke afvalstoffen in ons lokaal mochten vinden, onze voordeur ingetrapt was, er een groot aantal kostbare en persoonlijke spullen verdwenen zijn, er veel vernieling was... willen we een andere aanpak opteren. Het maakt ons boos.

We willen u graag op de hoogte brengen dat er wel degelijk mensen zijn die de courage hebben om een scoutsgroep het leven zuur te maken. Misschien spreken we wel met dit bericht de daders in kwestie aan en merken zij ons ongenoegen.

Tegelijk lukt het ons niet alleen om voor eens en voor altijd komaf te maken met deze wanpraktijken. Help ons door onze werking te steunen via de link hieronder. Zo kunnen wij ons lokaal heropbouwen, beveiligen en onze middelen in onze leden steken. Elke hulp, hoe klein ook, is meer dan welkom.
gf.me/u/zng7pm of BE42 7310 4648 0654

U kan ons ook altijd steunen door deel te nemen aan ons spaghetti-evenement op 25/04/2021. Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/K8k47nYeMTKrbZWC6

Maar vooral... DEEL DIT BERICHT!

Eeuwige dank en vriendelijke scoutsgroeten
De Kariboes

Inschrijvingsformulier spaghettifestijn 17/03/2021

Inschrijvingsformulier spaghettifestijn

Beste Kariboes, ouders, vrienden en sympathisanten

Bent u het ook zo beu om telkens uren te staan slaven achter uw kookpotten? Verlangt u ook naar een dagje rust? Dan heeft 218e FOS De Kariboes de ideale oplossing!
Graag nodigen wij u op 25 april 2021 uit voor ons allereerste coronaproof spaghettifestijn! En nee, het is niet zomaar één, want met de fantastische activiteit die u er kan bijbestellen, kan de namiddag of avond niet meer stuk!
Het enige wat u hoeft te doen, is de bestelling plaatsen alsook te betalen. Dit kan tot en met 17 april 23u59. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat u 25 april kan smullen en genieten!
Inschrijven voor het spaghettifestijn kan via onderstaand formulier!
https://forms.gle/ur6uaMpnohVcZfJu9

Spread the word!!
PS: afwas not included 😛

Inschrijvingsformulier spaghettifestijn Spaghettiavond georganiseerd door 218e FOS De Kariboes. Keuze uit: - Spaghetti met saus naar keuze Pasta voor Kinderen: 0-12 jaar (€9/PP) Pasta voor volwassenen: 12+ jaar (€11/PP) - Drank - Activiteit Stel nu je box samen. Smakelijk, veel plezier!

Inschrijvingsformulier spaghettifestijn 09/03/2021

Inschrijvingsformulier spaghettifestijn

Beste Kariboes, ouders, vrienden en sympathisanten

Bent u het ook zo beu om telkens uren te staan slaven achter uw kookpotten? Verlangt u ook naar een dagje rust? Dan heeft 218e FOS De Kariboes de ideale oplossing!

Graag nodigen wij u op 25 april 2021 uit voor ons allereerste coronaproof spaghettifestijn! En nee, het is niet zomaar één, want met de fantastische activiteit die u er kan bijbestellen, kan de namiddag of avond niet meer stuk!

Het enige wat u hoeft te doen, is de bestelling plaatsen alsook te betalen. Dit kan tot en met 17 april 23u59. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat u 25 april kan smullen en genieten!
Inschrijven voor het spaghettifestijn kan via onderstaand formulier!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOzlipb0rQDO2YHOrmTPM0OSroWx7A2mNg5tDWMZpctZZyIA/viewform

Spread the word!!

PS: afwas not included :p

Inschrijvingsformulier spaghettifestijn Spaghettiavond georganiseerd door 218e FOS De Kariboes. Keuze uit: - Spaghetti met saus naar keuze Pasta voor Kinderen: 0-12 jaar (€9/PP) Pasta voor volwassenen: 12+ jaar (€11/PP) - Drank - Activiteit Stel nu je box samen. Smakelijk, veel plezier!

23/01/2021

Beste iedereen

Zouden jullie ons willen helpen door op het bericht te klikken en te reageren met '218e FOS De Kariboes'? We zijn jullie eeuwig dankbaar!

Oh ja, delen mag altijd!

🦌🤞🦌

Wij geven een gratis pooltafel weg 🎱

Verschillende jeugdbewegingen, jeugdwerkingen, jongeren organisaties, e.d. hebben een turbulent jaar gekend met weinig leuke vooruitzichten. Daarom willen wij aan iedere chiro, scouts, speelpleinwerking, etc. de kans geven om een pooltafel te winnen voor in de sociale ruimtes.

Al wat je hiervoor moet doen, is reageren op deze post met de naam van jouw jeugdbeweging of jeugdwerking.

Hoe vaker jouw organisatie vermeld wordt, hoe meer kans je maakt om te winnen! Deel het dus gerust met al je mede-leden 👌

De winnende organisatie wordt op 30 januari bekend gemaakt 🏆

youtube.com 28/11/2020

GERT TROOPER subs

Dag iedereen

Met de feestdagen in het vooruitzicht, willen graag onze Trooper nog eens voorstellen.

Aangezien er waarschijnlijk nog mensen zijn die denken: 'wat is dat?" legt Gertje het nog eens uit
https://www.youtube.com/watch?v=ubU0Ja5TEoI

Voor jullie is het 1 minuut extra werk maar voor ons is het een grote hulp!
Bij deze al een link waarmee jullie op weg helpen: https://trooper.be/dekariboes

Alvast heel er bedankt! 😃

youtube.com

31/10/2020

Beste ouders, beste leden

Gisteren werd er opnieuw een lockdown aangekondigd. Voor het jeugdwerk verandert er normaal gezien niets.

Toch hebben wij de beslissing genomen om de vergadering van deze week niet meer te laten doorgaan. We zien het als een vervroegde verlengde herfstvakantie. Volgende week was het sowieso geen vergadering. Dit geeft ons de ruimte om op twee weken tijd uit te dokteren wat de meest verantwoorde keuze is.

Vrije tijd is belangrijk voor kinderen en jongeren. Daarom schuiven we het nog niet van de baan om na de herfstvakantie de vergaderingen terug te laten doorgaan (al dan niet opnieuw met een herorganisatie).

Conreet:
- Vandaag: GEEN vergadering
- Volgende week (7/11): GEEN vergadering
- Vanaf 14/11: elke week terug vergaderingen (nog onder voorbehoud)

Indien er geen vergaderingen meer kunnen doorgaan, voorzien we terug zoveel mogelijk online alternatieven.

Hou jullie goed en vooral, blijf gezond!

Vriendelijke scoutsgroeten
De Kariboes

22/10/2020

EINDELIJK!! Morgen is het zo ver!

DE dag waarop jij jouw scouts in de spotlight mag/kan zetten...(tromgeroffel)
Vrijdag 23/10/2020 vieren wij met zijn allen de “dag van de jeugdbeweging”! Het wordt ONZE dag 🤩
Een dag waarop jij vol trots jouw Kariboes-uniform mag dragen op school, naar de winkel, op stage, achter je bureau etc.

Bij deze een warme oproep: stuur morgen een kei coole foto waarin jij toont hoe fier je bent op onze mooie scouts 😀

Wij, de leiding, kunnen alvast niet wachten!!!

12/09/2020

Beste iedereen

Vanaf is het onze startdag dus het is feest!! 🎉🎉
Om van onze feestdag een nog groter feest te kunnen maken, hebben we uw hulp nodig!
Hoe?
Wel, op ons domein ligt een das verstopt waar de leden straks naar op zoek moeten gaan.
De zoektocht werkt als volgt. Aan het begin van de middag zal iemand van de leiding een das verstoppen over het volledige scoutsterrein. Een plattegrond van het scoutsterrein zal vervolgens opgedeeld worden in vakjes. U kan een vakje kopen waar u denkt dat de das kan liggen. Een vakje kost 1 euro en u kan zoveel vakjes kopen als u wil. Later op de middag sturen we de leden op zoektocht en de eigenaar van het winnende vakje mag een prachtige prijs in ontvangst nemen. Stuur ons een Messengerberichtje met het vakje of vakjes dat/die u wilt kopen en een betaalbewijs.
De vakjes met een kruisje in zijn al bezet.
Alvast heel hard bedankt!

28/08/2020

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe leden en nieuwe leiding om er alweer een scoutsjaar van te maken om trots op te zijn. Na een zware periode binnen te zitten, is het weer tijd om er een karboeltje van te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=V_LVWuCg30Q

PS: sharing is caring, aan de venster hangen is caring, mensen aanspreken is caring... (met onze grootste dankbaarheid!)

youtube.com 23/08/2020

Welkom Bij De Kariboes

Vorig jaar richtten wij een scoutsgroep op regio Watersportbaan. We mochten toen met meer deelnemers starten dat we konden hopen. Dit jaar zijn we terug op zoek naar enthousiaste leden en leiding die mee in ons verhaal willen stappen!
dekariboes.be
https://youtu.be/V_LVWuCg30Q

youtube.com Scoutsgroep 218e FOS De Kariboes zoekt leden en leiding. www.dekariboes.be [email protected]

23/05/2020

Zoek de kariboe want de kariboes zoeken jou! 🦌

Volg ons op Tiktok (), doe het dansje na en deel het met de hashtag ''! Als je geen Tiktok hebt, kan je het natuurlijk ook altijd delen door het gewoon te filmen.

03/04/2020

BESTE IEDEREEN

Vol trots en heel dankbaar kijken wij stilaan uit naar ons tweede levensjaar. We kondigen bij deze aan dat onze inschrijvingen voor volgend scoutsjaar geopend zijn. Aan iedereen die geïnteresseerd is in een de max scoutsjaar, is inschrijven de boodschap!

Inschrijven kan via deze link:
https://dekariboes.be/inschrijven.html

PS: we willen niet al je tijd stelen, maar kun je dit nog eens delen?

dekariboes.be 31/03/2020

INSCHRIJVEN

BESTE IEDEREEN

Vol trots en heel dankbaar kijken wij stilaan uit naar ons tweede levensjaar. We kondigen bij deze aan dat onze inschrijvingen voor volgend scoutsjaar geopend zijn. Aan iedereen die geïnteresseerd is in een de max scoutsjaar, is inschrijven de boodschap!

Inschrijven kan via deze link:
https://dekariboes.be/inschrijven.html

dekariboes.be Met dit formulier kunt u uw kind inschrijven om volgend scoutsjaar deel te nemen aan de activiteiten die De Kariboes organiseert. Vanaf onze startdag gaan de vergaderingen door elke zaterdagmiddag opvolgend van 14u tot 17u30, tenzij anders medegedeeld.

dekariboes.be 22/03/2020

Home

Beste iedereen
Onze scouts is momenteel iets meer dan een halfjaar bezig en we kunnen wel wat versterking gebruiken om onze scouts nog meer te doen bloeien!

We zoeken enthousiaste mensen (18+) die graag ons leidingteam willen vervoegen en samen met ons fantastische zaterdagnamiddagen willen bezorgen aan onze scoutsleden.

Kan je niet elke zaterdagmiddag komen? GEEN PROBLEEM! We zoeken ook zorgleiding die minstens 1 keer per maand kunnen komen helpen.

Heb je zelf al teveel hobby’s of heb je zelf geen interesse om aan te sluiten MAAR ken je wel iemand die daarin geïnteresseerd zou zijn? IDEAAL! Wie andere mensen kan overtuigen om ons te vervoegen krijgt van ons ook nog een kleinigheidje om je te bedanken. Wat dat precies zal zijn, zal je dan wel zien!

Hier vind je ook nog eens een link naar onze website!
https://dekariboes.be/index.html

Vragen? SHOOT! Interesse? IEDEREEN IS WELKOM!

Vele scoutsgroeten!
Het Kariboeteam

LIKEN IS ZILVER, DELEN IS GOUD!!!

dekariboes.be

12/03/2020

Beste iedereen

In samenspraak met de jeugdsector neemt FOS Open Scouting het besluit dat er geen activiteiten meer plaatsvinden in maart. Daarom worden alle activiteiten van onze eenheid afgelast tot 31 maart.

Dit gaat concreet over:
- 14 maart: vergadering (woonblokactiviteit)
- 21 maart: vergadering
- 22 maart: Challenger (verkenners)
- 28 maart: styloverkoop en spaghettiavond

De betaalde inschrijvingen van de spaghettiavond zullen wij jullie terugbetalen en een mogelijke nieuwe datum wordt nog meegegeven.

We vinden het heel vervelend jullie dit nieuws te moeten geven, maar we kunnen hier weinig tot niks aan doen. Alleen hopen dat het virus snel verdwijnt.

Alvast bedankt voor jullie begrip

youtube.com 09/01/2020

GERT TROOPER subs

Dag iedereen
Met de solden die bezig zijn, lijkt het ons het ideale moment om nog eens reclame te maken voor onze Trooper.
Aangezien er waarschijnlijk nog mensen zijn die denken: 'wat is dat?" legt Gertje het nog eens uit
https://www.youtube.com/watch?v=ubU0Ja5TEoI
Voor jullie is het 1 minuutje extra werk maar voor ons is het een heel mooi extraatje!
Bij deze al een link waarmee jullie op weg helpen: https://trooper.be/dekariboes

Alvast heel er bedankt! :D

youtube.com

02/01/2020

Met vertraging, willen we toch nog iedereen een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Hopelijk wordt het voor iedereen een spetterend jaar! Wij kijken er alvast naar uit! 🦌

25/12/2019

Een prettig kerstfeest aan iedereen wegens de kariboes! 🎄

21/12/2019

Lieve ouders, lieve leden! Wij staan helemaal klaar om jullie te ontvangen op ons super toffe kerstfeestje!

Anderen zijn ook welkom, we gaan door tot 19u! 🎄

gofundme.com 28/11/2019

Click here to support Want onze deur staat niet voor iedereen open! organized by 218e FOS De Kariboes

Na de inbraak zetten we alles op alles om ons lokaal weer vorm te geven en er beter dan ooit terug te staan! We kregen vaak de tip om een inzamelactie te doen. Bij deze zijn we een 'gofundme' gestart.

De ‘gofundme’ is momenteel even onder constructie, maar wie echt niet kan wachten mag gerust rechtstreeks storten. Dankjewel!
BE42 7310 4648 0654

gofundme.com 218e FOS De Kariboes Want onze deur staat niet voor iedereen open! De mooie start van onze scoutsgroep mocht blijkbaar niet blijven duren. Dieven hebben de we

27/11/2019

Beste iedereen! Bedankt voor alles! We hebben heel veel aan jullie steun al gehad tot nu toe! Vrijdag doen we een grote opruimactie in ons lokaal, wie zin heeft om te komen helpen allemaal welgekomen, we starten om 12u. Met als doel ons lokaal op te ruimen, zoals het nog nooit opgeruimd is geweest, opdat we zaterdag weer vol goede moed onze Kariboes de tijd van hun weekend kunnen bezorgen!

26/11/2019

Onze mooie start mocht blijkbaar niet blijven duren. Zo hebben wij gisterenavond ons scoutslokaal aangetroffen. Er is heel wat weg en kapot. Naast de vraag wie dit doet en waarom, willen we graag een warme oproep doen. We vragen ons af of iemand wat dingen kan missen? Dingen zoals gezelschapsspelletjes, spelmateriaal, warme kleren, dekens, knutselgerei, verlengkabels, ...

17/11/2019

HELP ONS
Via Trooper mogen we een droom indienen waarmee we centjes kunnen verdienen om hem te verwezenlijken. Daarvoor hebben we uw stem nodig!
- Ga naar https://trooper.be/droom-stemmen/4886
- STEMMEN!
- Je stem bevestigen via mail (check je spam)
- Krijg heel veel liefde (en hopelijk ook warmte) van ons terug.
- Delen mag zeker ook altijd :)
DANKJEWEL

29/10/2019

Bestigste iedereen, het is zover De Kariboes gaan op hun allereerste weekend!!! Het belooft de max te worden! En voor een de max weekend zijn we op zoek naar de max eten en dus een de max kookploeg! Mensen die zich het weekend van 21-23 februari kunnen vrijhouden en gedreven zijn om hongerige mondjes te vullen hebben we dus nodig! Laat ons iets weten of we je de eeuwige dankbaarheid mogen schenken!

22/10/2019

Beste iedereen! We gaan koude dagen tegemoet en vragen daarom of er mensen zijn die truien en broeken voor alle leeftijden op overschot liggen hebben? Heel hard bedankt!

dekariboes.be 21/10/2019

dekariboes.be

Bloed, zweet, maar vooral veel geduld kostte het ons! Met trots mogen we u onze vernieuwde website presenteren!!! (die weliswaar nog niet 100% af is)

https://dekariboes.be

dekariboes.be

17/10/2019

Beste ouders
Vanaf vandaag zijn wij ook actief op Instagram waar we leuke foto’s en nieuwtjes met jullie zullen delen.

We willen terecht bezorgde ouders nog meegeven dat we de Pano-reportage van woensdag hebben gezien en dat we natuurlijk rekening zullen houden met de adviezen die in deze reportage werden gegeven. U kan ons daarover uiteraard steeds aanspreken op het einde van elke vergadering.

Om deze redenen staat ons instagramaccount op prive, u dient dus eerst een volgverzoek sturen voordat we u toegang kunnen geven tot de pagina.

https://www.instagram.com/218e_fos_de_kariboes/?hl=nl

08/10/2019

De Kariboes haalden ook De Gentenaar met dit artikel 🗞🗞

15/09/2019

GEZOCHT!

Mensen met tijd op zaterdagnamiddag en die de innerlijke drang hebben om kinderen de tijd van hun leven te bezorgen! Wie wilt er nu niet zo een cool "sjaleke" rond zijn nek?

Hoe meer leiding we kunnen vinden, hoe verder de kwaadaardige wachtlijst van onze scoutsgroep verwijdert blijft!!!

--> [email protected]

SHARING IS CARING

14/09/2019

Bedankt iedereen om vandaag een zeer geslaagde dag te maken! Bedankt voor de opkomst! Bedankt aan de ouders die graag eens een steentje willen bijdragen! Bedankt voor de bar te sponseren! En een zeer dikke dankjewel aan iedereen die zich vandaag vrijwillig heeft ingezet!

Op naar infomoment 2 op vrijdag 20 september om 19u! 🙂

Video's (alles zien)

Plaats

Telefoon

Adres


Neermeerskaai 1A
Ghent
9000

Openingstijden

14:00 - 17:30

Andere Sport en recreatie in Ghent (alles zien)
Scouts Sint-Bernadette - Bernie Scouts Sint-Bernadette - Bernie
Sleutelbloemstraat 9-11
Ghent, 9040

Gemengde scouts in Sint-Amandsberg.

E-Tours Belgium E-Tours Belgium
Haardstedestraat 57
Ghent

URBAN OFF-ROAD EXPERIENCE GENT ✓groep van 5 ✓3,5u fun, 30km genot ✓lokale privé gids ✓natuur, avontuur, grensverleggend ✓tussenstop aan terrasje (incl) ✓corona-proof ✓(her)ontdek Gent op een originele manier � telefonisch reserveren

ZOEF Fietsenmaker ZOEF Fietsenmaker
Pijphoekstraat 6
Ghent

Fietsenmaker Pieter-Jan onderhoudt jouw fiets bij jou thuis of in het atelier in Oostakker, zodat ji

ScoreExpress ScoreExpress
Edmond Van Hoorebekestraat 5
Ghent, 9050

Scoring and competition management software and service for gymnastics competitions (all disciplines

REMY REMY
Ghent, 9000

JE TRAINER AAN HUIS. REMY personal training staat voor duurzame begeleidingen op maat met aandacht v

Willowy Willowy
Ghent, 9000

Spelen met Eten Spelen met Eten
Maïsstraat 23, 9000 Gent, België
Ghent, 9000

Kookworkshops voor kinderen onder de professionele begeleiding van chef Wouter.

Fietsrouting Fietsrouting
Ghent

Routeplanner voor fietsroutes en fietsvakanties

Rattery Strikon Gonafluf Kru Rattery Strikon Gonafluf Kru
Ghent

In deze rattery wordt er gefokt met diverse kleur variëteiten ratten en dwergratten

Boatmanboat Belgie Boatmanboat Belgie
Moutstraat 20
Ghent, 9000

Boatmanboat Belgie, uw distributiepunt van de Boatmanboat-voerboten voor Belgie

Triple Challenge Triple Challenge
Kerkstraat 108
Ghent, 9050

Sport for Inclusion 🌈 Sport for the Planet 🌳 Sport for Good ✌️. Set your three challenges

Elienoffthewall Elienoffthewall
Ghent

Rollerskater / Rollerskate teacher Rolschaatslessen in Gent. Modules basis, rollerdance en skatepark. Ook lessen voor kinderen vanaf 6 jaar.