Lyza Michiels Yoga

Lyza Michiels Yoga

Comments

mooie website!
Spring Yoga Retreat at Monte Cucs with Lyza Michiels Yoga and Els Sirejacob - Elisa Kookt- https://mailchi.mp/728699e6abe4/bom-dia-from-monte-cucs-5590533
Global mala 2016 - Lien Michiels

De dagen worden weer korter, de bladeren vallen van de bomen, de natuur maakt zich klaar voor de winter ...
Voor ons gezin, onze familie en de vele vrienden van Lien komt de herinnering aan de dag waarop we twee jaar geleden afscheid moesten nemen van Lien weer heel dichtbij. Het blijft moeilijk, we missen haar enorm in de grote én de kleine dingen van elke dag ! Maar Lien heeft ons ook vooral geleerd hoe we door moeten gaan en daarom willen wij zoals vorig jaar van 11/11/2016 de dag maken waarop we eer betonen aan Lien en zoveel anderen die gevochten hebben of nog steeds vechten tegen een levensbedreigende ziekte.

Zoals vorig jaar organiseren wij vanuit Bornem Yoga en in samenwerking met het "Kom op tegen Kanker Comité Bornem" de zevende editie van Global Mala.
Deze gaat door op vrijdag 11/11/2016 in de sporthal van Breeven van 10u00 tot 11u30. Zoals vorig jaar nodigen we iedereen uit om mee te doen met een rustige yogales voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Dank zij mijn lieve collega's en vrienden Joeri, Karin, Myrreke en Shelsey maken we er een mooie warme voormiddag van. Kinderen tot 10 jaar krijgen een yogales speciaal voor hen !

De opbrengsten gaan volledig naar de organisatie "kom op tegen Kanker". Je bent natuurlijk vrij om te doneren wat je kan missen. Onze advies deelnameprijs voor volwassen is evenwel €12,00 ; voor kinderen tot 10 jaar € 10,00. Je kan je uiteraard ook steeds laten sponsoren voor je deelname aan deze actie.

Inschrijven kan via [email protected] met vermelding van het aantal deelnemers en hun namen. Om praktische redenen vragen wij jullie ook om aan te geven of je zelf over een yogamat beschikt of je een yogamat bij ons wenst te lenen.

Kan je er niet bij zijn maar wil je wel de actie financieel steunen dan kan dit steeds op het rekeningnummer BE10 7330 1432 4304 op naam van Kom op tegen Kanker Bornem met vermelding "Global Mala en je naam" of je deponeert je bijdrage in de Boeddha-spaarpot die aan de receptie van Top Vorm zal staan.

We gaan weer de grote foto van Lien ophangen zodat ze er nog meer bij zal zijn en vragen terug aan jullie om zelf ook een foto mee te brengen van iemand die je verloren bent aan of die nog volop aan het strijden is tegen deze (of een andere levensbedreigende) ziekte. We maken er een warme, troostende gebeurtenis van voor iedereen ! Met een knipoog naar Lien vragen we of jullie de kleuren blauw en groen in jullie kledij kunnen voorzien.

Vorig jaar is ons gezin samen met onze familie en de vrienden van Lien met een klein, bang hart aan de Global Mala begonnen omdat we niet wisten wat die dag met ons ging doen. Ondanks het emotionele aspect dat deze dag met zich meebracht, heeft jullie aanwezigheid ons ook enorm veel kracht gegeven. Om te ervaren dat zovelen er ook absoluut bij wilden zijn voor Lien of iemand anders, en dat we samen ons verdriet kunnen en mogen tonen is ongelofelijk hartverwarmend ! Voor ons is er geen mooiere manier om Lien te herdenken.
Vorig jaar hebben we dank zij jullie enorme opkomst een mooie bedrag kunnen geven voor Kom op tegen Kanker. Dit jaar willen we dit graag nog eens herhalen. Een kleine moeite om een paar uurtjes van je vrije dag te geven voor het goede doel... We zouden dat enorm appreciëren en ... er zijn ergere dingen, geef toe !

Mag ik vragen aan de vrienden, kennissen en collega's van Lien en natuurlijk aan iedereen die dit initiatief wil steunen, om dit bericht zo veel mogelijk te delen zodat we zeker niemand vergeten !! Alvast bedankt ✨🙏

Met dank aan het Kom op tegen Kanker Comité Bornem, Gemeentebestuur Bornem, Manduka voor het gebruik van de matjes, Yogadiscovery en zoveel vrijwilligers om van de Global Mala een onvergetelijke moment te maken.
Go Lyza! Je zat blijkbaar met mijn nichtje in een cursus laatst! (Stefanie). Succes met dit super project. Kom zeker eens een lesje volgen xx

Met Omarm de stilte laat ik je kennismaken met de stille kracht van yoga en yoga nidra. Ontdek, reis mee, rust, verbind, ontspan...

Yin en Yang vormen samen een geheel waarbij Yin het vrouwelijke, intuïtieve symboliseert en Yang het mannelijke, krachtige. In een les Yin Yang Yoga streven we niet naar perfectie binnen de elementen, maar naar balans tussen beide. Yoga gaat voor Lyza verder dan een reeks oefeningen, het is een levensstijl waarbij je jezelf aanvaardt zoals je bent. Deze gedachte vormt de basis voor Lyza haar manier van lesgeven. Altijd vanuit het hart en op haar eigen, inspirerende manier.

Werkend zoals gewoonlijk

Photos from Lyza Michiels Yoga's post 28/03/2022

Dit weekend hebben mijn yogavriendinnetje Karen Meyvaert THuise - uit je hoofd in je hart -en ik ons vijfde ‘HEERLIJCK GENIETEN’ yogaweekend gehost!Heerlijckyt van Elsmeren
We hebben genoten en zijn ontzettend dankbaar.
Wil je op de hoogte blijven van onze Yogaweekends ?

Laat hier je e-mail adres achter

https://www.omarmdestilte.be/

Liefs,
Lyza

13/03/2022

Volgende week zondag 20/3 van 18-20u geef ik een WORKSHOP : ‘De kunst van het bewust ontspannen’ op deze prachtige locatie THuise - uit je hoofd in je hart -

Ik ga jullie twee uur onderdompelen in de kennis waarom Rust zo belangrijk is voor lichaam en geest in deze onzekere tijden!

Rust zorgt ervoor dat we terug in contact komen met onze intuïtie.
Rust zorgt ervoor dat we beslissingen nemen die in lijn zijn met onze diepste waarden.
Rust voedt onze ademhaling, geduld en creativiteit!

We gaan yin houdingen doen voor nek, schouders en heupen, accupressuurpunten stimuleren, ademen en afsluiten met een heerlijke Yoga Nidra sessie.
Wil je er ook bijzijn?
Meer info en inschrijven via

https://thuise.be/yoga/yoga-workshops-weekend-retreat-of-opleiding/#!/zo-20-03-*-18u-20u/p/390001388/category=78469012

Tot snel,
Lyza ❤️

01/03/2022

Mijn lessen deze week Yoga on Call

13/01/2022

NIEUW Yoga on Call 🎈🎈🎈🎈

Elke zaterdagochtend
YIN YOGA
11-12.15u (FLOOR)

Ik kijk ernaar uit om samen het weekend op een ontspannen manier te starten!
Jij ook?

http://www.yoga-on-call.be/lessenrooster

Liefs,
Lyza❤️

08/01/2022

WAAROM YOGA NIDRA DOEN/
Omdat het je een zalig gevoel geeft zodat je je op op lichamelijk en geestelijk niveau als herboren voelt.
Raadpleeg bij gezondheidsproblemen ook altijd je eigen arts.
Maar Yoga nidra kan je helpen en ondersteunen bij verschillende gezondheidsklachten. Als je het op regelmatige basis beoefent kan je merken dat je klachten minder worden. De positieve effecten van Yoga Nidra zijn door diverse wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.

De positieve uitwerking van Yoga Nidra:
• gevoel van ontspannen tevredenheid
• afname van stressgerelateerde klachten • angst en stress verlichting
• positieve uitwerking op slaap
• ondersteuning bij posttraumatische stress • verzachtend bij pijn
• ondersteunend bij astma
• vermindering van hoofdpijn/migraine
• vermindering van hoge bloeddruk
• ondersteuning bij zwangerschap
• herstelmethode bij burn-out
• ondersteunend bij overgangsklachten
• ondersteunend bij kanker(behandeling)
• toepassing bij verslavingen

https://www.omarmdestilte.be/
Elke woensdag van 19-20 u Yoga on Call

#

03/01/2022

Lieve Jij,

Yoga kwam in mijn leven toen ik op zoek was naar meer balans en rust in de hectiek die een leven als haarstyliste in een groot salon en backstage naast de catwalk met zich meebracht. Ik leerde zoveel boeiende mensen kennen, kwam op prachtige plaatsen en kon mooie dingen doen in mijn job. Maar angst en chronische stress waren in die periode latent aanwezig en zorgden ervoor dat ik constant uitgeput was. Ik kon dat goed verbergen, want ik wilde niemand teleurstellen en bleef doorgaan. Daardoor ging ik heel ver over mijn grenzen.
Na 15 hectische jaren werd yoga een dagelijks rustpunt dat ervoor zorgde dat ik kon blijven doorgaan. Maar toen kwam ik op mijn zoektocht naar meer innerlijke rust in contact met Yoga Nidra. En dat was een echte openbaring: wat ik toen meemaakte kan ik niet beter omschrijven dan als ‘de beste ontspanning ooit!’.

Naarmate ik meer ging oefenen, voelde ik me meer uitgerust en begon ik steeds meer een gevoel van veiligheid en rust in mezelf te ervaren.
Dit heeft zoveel voor mij betekend dat ik het graag met jullie wil delen.
Ik wil je een tool aanreiken om je uitgerust en uniek te voelen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel, zodat je kan connecteren met wat er voor jou echt toe doet.
Zodat Yoga Nidra een pauzeknop kan zijn.
Een moment
voor jezelf, waarbij je geest en je lichaam energie herwinnen.

Zullen we samen de stilte omarmen?

Ik wens je een ontspannen en oprecht 2022

Liefs,
Lyza

https://www.omarmdestilte.be/

Photos from Lyza Michiels Yoga's post 14/11/2021

Indian Summer Yoga Retreat/ part 3
.cucs
Zo blij en dankbaar voor dit geweldig seizoen.
Wil jij er volgend jaar bij zijn ?
Stuur me je e-mailadres via DM en ontvang als eerste de mogelijkheid om je in te schrijven!


12/11/2021

Morning bliss

Photos from Lyza Michiels Yoga's post 18/10/2021

Indian Summer Yogaretreat/ group 2
.cucs
So humbled And grateful to be part of this experience with these beautiful souls🙌

Photos from Lyza Michiels Yoga's post 10/10/2021

Indian Summer Yogaretreat .cucs
So Much love for this group of beautiful souls. There is so much beauty sat in my heart, carrying me throughout the week. ❤️


Photos from Lyza Michiels Yoga's post 29/09/2021

First impression of our Yogaretreat
OMARMDESTILTE IN LAPLAND
Pic
So humbled and grateful for this journey with beautiful souls ❤️

#discoverlapland

Photos from Lyza Michiels Yoga's post 29/09/2021

First impression of our Yogaretreat
OMARMDESTILTE IN LAPLAND
Pic
So humbled and grateful for this journey with beautiful souls ❤️

#discoverlapland

09/08/2021

Toen ik voor het eerst Yoga Nidra deed, voelde dat als de beste ontspanning ooit!
En dat gevoel wil je nooit meer kwijt! 🙂
Ik ben heel blij om nu deze online lessenreeks te kunnen voorstellen.
Met dit pakket kan jij zelf aan de slag: je leert wat Yoga Nidra precies is en hoe je het kan toepassen,
wanneer en zo vaak als jij dat zelf wil.
Telkens wanneer je een pauzeknop kan gebruiken, of even op de reset knop wil drukken,
Of even een moment stilte wil omarmen.
De cursus kost slechts €69 en bevat 7 audio’s, 5 video’s en een Yoga Nidra E-gids.
Meer info

https://heksendragensneakers.be/yoga-nidra/

13/07/2021

Benieuwd naar de voordelen van Yoga Nidra?

Ik zet ze even voor jou op een rijtje:

• Na een sessie ervaar je een algemeen tevreden, ontspannen gevoel, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.
• Het heeft een positief effect op je slaapgedrag
• Het helpt om de lagen van vermoeidheid op te lossen
•Het helpt om verbinding te maken met jouw intuïtie waardoor je gemakkelijker keuzes kan maken.
•Het zorgt voor een blijer gevoel zowel op je werk als in je dagdagelijks leven.
••••
Dit zijn er enkele!
Wil jij je graag onderdompelen in de wereld van Yoga Nidra?
Dan heb ik voor jou een online programma waarmee je direct aan de slag kan.
De cursus kost slechts € 69 en je krijgt 7 audio’s, 5 video’s en een yoga Nidra gids.
Meer info via

https://heksendragensneakers.be/yoga-nidra/

04/07/2021

Toen ik voor het eerst Yoga Nidra deed, voelde dat als de beste ontspanning ooit!
En dat gevoel wil je nooit meer kwijt! 🙂
Ik ben heel blij om nu deze online lessenreeks te kunnen voorstellen.
Met dit pakket kan jij zelf aan de slag: je leert wat Yoga Nidra precies is en hoe je het kan toepassen,
wanneer en zo vaak als jij dat zelf wil.
Telkens wanneer je een pauzeknop kan gebruiken, of even op de reset knop wil drukken,
Of even een moment stilte wil omarmen.

Meer info kan je terugvinden op
https://heksendragensneakers.be/yoga-nidra/Liefs,
Lyza

21/06/2021

Op maandag 28 juni komt mijn online Yoga Nidra programma in de academie van Heksen dragen sneakers.
Yoga Nidra is een transformerende techniek die je zal helpen om de sluiers van vermoeidheid op fysiek, mentaal en emotioneel vlak op te lossen!
In deze cursus leg ik jullie uit wat Yoga Nidra is en hoe je hier onmiddellijk mee aan de slag kan!
Interesse?
Ga vlug een kijkje nemen op
www.heksendragensneakers.be/academie

10/06/2021

WE ARE BACK!
Reserveer snel je plekje!
Ik kijkkkkk er zooooo naar uit jullie terug te zien
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️😍😍❤️

27/04/2021

Dit helende oogkussen creëerde ik speciaal voor tijdens Yoga Nidra sessies.
Gevuld met gedroogde, natuurlijke lavendelbloemen zorgt het voor rust en ontspanning. Lavendel is bovendien zacht en het heeft een helende werking bij onder andere angsten en depressie.

Lijnzaad in het oogkussen zorgt dan weer voor een zachte druk op de ogen. Dit is erg fijn voor wanneer je veel last hebt van hoofdpijn, migraine en/of spanning in het gezicht. De vorm sluit perfect aan op je ogen en het helpt de zenuwen te kalmeren. Gewoon over jouw ogen leggen en rustig in en uit ademen.

Iets voor jou?
Stuur een berichtje via mail of sms en ik bezorg het jou.

17/04/2021

ANGST EN PANIEK/

Sinds mijn kindertijd heb ik geworsteld met hevige angst en paniekaanvallen.
Daardoor leefde ik non-stop in overlevingsmodus. Wanneer we in deze modus zitten, pompen onze bijnieren constant cortisol en adrenaline, waardoor het lichaam wordt afgemat. Met fysieke uitputting als gevolg.

Rust is altijd de eerste stap naar fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn.
Het is essentieel voor gezondheid en goede slaap.
Yoga Nidra is mijn angst medicijn.
Kort nadat ik van yoga Nidra een doorlopende prioriteit had gemaakt, kon ik mezelf terug liefde geven.
Het was essentieel voor mijn gezondheid.
Maar ook om opnieuw contact te leren maken met wie ik echt ben en wat ik echt graag wil in het leven.
Dit is dan ook de reden waarom ik mijn Yoga Nidra liefde met iedereen wil delen.
En samen met jou ontdekken wat het voor jou kan betekenen.

Wil je meer info?

https://www.omarmdestilte.be/

30/03/2021

Minireeks Yoga Nidra in onze videotheek! Vier zalige sessies met Lyza op een moment dat het voor jou past. Filter in onze videotheek op 'Yoga Nidra' en je ziet ze meteen. Je kunt de sessies ook prima afzonderlijk beoefenen.
https://www.eversports.be/widget/w/R6VqaH?list=recording

YIN YOGA ONLINE/
Yin Yoga is momenteel niet meer uit te sluiten uit het Yoga aanbod.
Het biedt precies datgene waar we allemaal behoefte aan hebben:
TIJD EN RUIMTE OM TE VOELEN EN HET ERVAREN VAN DIEPE ONTSPANNING.

Waarom is Yin Yoga zo goed voor jou?
1. Soepel bindweefsel
2.Stimuleren van de doorstroming van de Energie
3. Aanvaarding en zachtheid
4. Zelfkennis
5. Je hoeft niets te doen, overgave
6. Evenwicht tussen Yin & Yang
...
Wil je ook kennismaken met Yin Yoga?
Dit kan via een 5 lessen reeks op 
Zaterdag van 10 -11uur.
(20/3, 27/3, 10/4,24/4...)
Online via Zoom
We starten op 20/3/2021.
Lessenreeks kost 55 euro.
Inschrijven kan via 
Lyza.Michiels@telenet.be 15/03/2021

YIN YOGA ONLINE/
Yin Yoga is momenteel niet meer uit te sluiten uit het Yoga aanbod.
Het biedt precies datgene waar we allemaal behoefte aan hebben:
TIJD EN RUIMTE OM TE VOELEN EN HET ERVAREN VAN DIEPE ONTSPANNING.

Waarom is Yin Yoga zo goed voor jou?
1. Soepel bindweefsel
2.Stimuleren van de doorstroming van de Energie
3. Aanvaarding en zachtheid
4. Zelfkennis
5. Je hoeft niets te doen, overgave
6. Evenwicht tussen Yin & Yang
...
Wil je ook kennismaken met Yin Yoga?
Dit kan via een 5 lessen reeks op
Zaterdag van 10 -11uur.
(20/3, 27/3, 10/4,24/4...)
Online via Zoom
We starten op 20/3/2021.
Lessenreeks kost 55 euro.
Inschrijven kan via
[email protected]

YIN YOGA ONLINE/
Yin Yoga is momenteel niet meer uit te sluiten uit het Yoga aanbod.
Het biedt precies datgene waar we allemaal behoefte aan hebben:
TIJD EN RUIMTE OM TE VOELEN EN HET ERVAREN VAN DIEPE ONTSPANNING.

Waarom is Yin Yoga zo goed voor jou?
1. Soepel bindweefsel
2.Stimuleren van de doorstroming van de Energie
3. Aanvaarding en zachtheid
4. Zelfkennis door introspectie
5. Je hoeft niets te doen, overgave
6. Evenwicht tussen Yin & Yang
...
Wil je ook kennismaken met Yin Yoga?
Dit kan via een 5 lessen reeks op
Zaterdag van 10 -11uur.
(20/3, 27/3, 10/4,24/4...)
Online via Zoom
We starten op 20/3/2021.
Lessenreeks kost 55 euro.
Inschrijven kan via
[email protected] https://www.instagram.com/p/CMbr1ALhRhe/?igshid=1kp7ytgg9jbt4

YIN YOGA ONLINE/ Yin Yoga is momenteel niet meer uit te sluiten uit het Yoga aanbod. Het biedt precies datgene waar we allemaal behoefte aan hebben: TIJD EN RUIMTE OM TE VOELEN EN HET ERVAREN VAN DIEPE ONTSPANNING. Waarom is Yin Yoga zo goed voor jou? 1. Soepel bindweefsel 2.Stimuleren van de doorstroming van de Energie 3. Aanvaarding en zachtheid 4. Zelfkennis 5. Je hoeft niets te doen, overgave 6. Evenwicht tussen Yin & Yang ... Wil je ook kennismaken met Yin Yoga? Dit kan via een 5 lessen reeks op Zaterdag van 10 -11uur. (20/3, 27/3, 10/4,24/4...) Online via Zoom We starten op 20/3/2021. Lessenreeks kost 55 euro. Inschrijven kan via [email protected]

Over

Op zoek naar meer balans en rust, besloot ik na meer dan 15 hectische jaren als haarstyliste, dagelijks yoga te beoefenen. Op drukke dagen gaf dat kleine, gefocuste moment mij verrassend veel rust. Om deze positieve ervaring te kunnen delen, begon ik opleidingen te volgen.

Yoga gaat voor mij veel verder dan een reeks oefeningen. Het is een levensstijl waarbij je jezelf aanvaardt zoals je bent. Deze gedachte vormt ook de basis van mijn lesgeven. Altijd vanuit het hart en op een eigen inspirerende manier. Ik geloof in de mentale kracht van yoga, als pauze in de ruis. Een moment voor jezelf, waarbij je geest en lichaam aan energie herwinnen. Klaar om mee de stilte te omarmen? Iedereen is welkom.

Lyza

Plaats

Type

Telefoon

Website

Adres


Ghent
9000

Andere Coach in Ghent (alles zien)
Diversiteit & Inclusie Diversiteit & Inclusie
Ghent

In de Diversiteitsacademie help ik jou als leidinggevende de verbinding te versterken in je divers team, zodat jij en je medewerkers floreren en een optimale kwaliteit kunnen bieden.

Synergie-K, synergiek Synergie-K, synergiek
Rivierstraat 25-Laarne Of Park Office
Ghent, 9000

Preventief & curatief bieden wij oplossingen voor chronische aandoeningen, immuunoptimalisatie, metabole & hormonale disbalans. We zijn er voor iedereen die vol energie en in balans in het leven wil staan, steeds professionele begeleiding op maat!

Haegen Personal Target Coaching Haegen Personal Target Coaching
Ghent

Haegen Personal Target Coaching helps you to create a sustainable, healthy lifestyle, built on the b

Wandellust voor hond en kat Wandellust voor hond en kat
Buffelstraat 17
Ghent, 9000

- Puppycoaching - Uitlaat- en oppasdienst aan huis voor honden en/of katten in Gent.

WeAreLions WeAreLions
Sint-Bernadettestraat 177
Ghent, 9000

WeAreLions draait om de leeuwenkracht die we allemaal bezitten, een leefwijze vol trots, kracht en moed. Met onze coaching ontdek je de leeuw in jezelf en vind je de kracht en energie om je doelen na te jagen en te leven vol zelfvertrouwen en trots!

Mindfulness GENT Mindfulness GENT
Ghent, 9000

Mindfulness Gent

Eline Schoep Coaching en Advies Eline Schoep Coaching en Advies
Predikherenlei
Ghent, 9000

Individuele coaching, burn-out therapie, psychosomatische traumatherapie en organisatieadvies

Bemiddelingshuis Bemiddelingshuis
Ghent

U zoekt hulp om uw conflict mee te helpen oplossen ? Contacteer ons.

Groei Begeleidingspraktijk Groei Begeleidingspraktijk
Ghent, 9032

"GROEI!" helpt jou te groeien op de vlakken die jij verkiest. Wil je graag aan jouw persoonlijke groei werken, wil je graag groeien in inzichten en aanpak naar jouw kinderen toe? GA ERVOOR samen met GROEI!

Hercuul Hercuul
Batterijstraat 32
Ghent, 9000

Bij HERCUUL leer je hoe je jouw lichaam gezond en sportief ontwikkelt voor de rest van jouw leven. Volg deze pagina voor wekelijkse gezonde sporttips!

Inspiratiekaravaan Inspiratiekaravaan
Overwale
Ghent, 9000

Ik trek rond om mensen samen te brengen, te inspireren en hun leven te verdiepen aan de hand van meditatie, babbelavonden, workshops, inspiratie-impulsen en coaching.

STERK STERK
Campinglaan 2
Ghent, 9000

Alles onder één dak om de STERKSTE versie van jezelf te worden.