FC Barracuba

Velkommen til FC Barracuba's officielle facebookside. Her kan du følge holdet til statskundskaber

Funcionando como de costumbre

05/09/2018

Efter vedvarende rygter i formiddagsavisernes sportsektioner føler vi os hos FC Barracuba nødsaget til at gå ud med et dementi:

Ingen FC Barracuba spillere optræder for det danske herrelandshold, så længe konflikten mellem spillerne og unionen er i gang.

Selvom DBU naturligvis også har forespurgt os, om vi kunne stille spillere til deres rådighed til aftenens A-landsholdskamp mod Slovakiet og den kommende kamp mod Wales, så står vi naturligvis skulder ved skulder med vores kolleger på det danske herrelandshold. Der er derfor ingen FC Barracuba spillere på landsholdet i denne omgang.

Gennem sin talsmand udtaler Coach desuden, at han har valgt at afvise DBU’s tilbud om landstrænerjobbet, da han i øjeblikket er i gang med forberedelserne til Rostbøll Cup 18. Det er derfor ikke vores alle sammens Frederik 'Coach' Christiansen, der står på sidelinjen men derimod John 'Faxe' Jensen. Hos FC Barracuba forstår vi dog godt, at flere har haft svært ved at se forskel på dem.

19/12/2017

Er I derude?

31/10/2017

Det blev ikke til en samlet sejr i Rostbøll Cuppen, men FC Barracuba blev til gengæld kåret til Årets Fanklub og modtog BAMsen (Brian Arthur Mikkelsen) som bevis på dette.
Sidste udgave af Barracubavisen sendes nu på gaden. FC Barracuba - over and out

27/10/2017

Breaking news: Pressemøde ved FC Barracuba

Kasper Larsen 27/10/2017

Barracuba er nu klar til at præsentere sidste mand på holdet, og det gør vi så dagen før den store Final4. Og det er ikke tilfældigt, at Kasper er sidst. Nej, der ligger nemlig en vis symbolik i det. Kasper er nemlig også sidste mand, som modstanderne skal passere, hvis de vil sparke kuglen i kassen. For Kasper er nemlig muren på målet! Med 3 clean sheets i de første fire kampe og mange vigtige redninger har han i den grad bidraget til cubanernes skræmmende, stærke defensiv.

Inden det blev til en målmandspost her hos Barracuba, har Kasper dog i mange år forsøgt at finde netop sit kald i livet. I en alder af blot 5 år forsøgte han sig som TV-stjerne, men det blev blot til en enkelt tur op og ned af rulletrapperne på Hovedbanegården til Go’ Aften Danmark, inden den drøm brast. Han blev faktisk tilbudt en plads i Paradise Hotel for sin pragtpræstation på rulletrappen, men sprang fra i sidste øjeblik. Reddet på målstregen, som man siger, for hvis Kasper var blevet TV-stjerne er det ikke sikkert, han havde spillet for os den dag i dag. Herefter forsøgte Kasper sig som fisker på en rigtig vestjysk fiskekutter. Her blev han dog fyret, da der aldrig kom noget i nettet. Kasper har senest været ansat som rengøringsdame i en zoologisk have, hvor han skulle gøre rent i burene. Dette siges det, at han var særdeles god til, men da Jonni Zookeper, der i dag også er at finde på FC Barracuba, var økonomisk chef i hele dyreriget endte det med en konkurs. Dyrene måtte slippes fri i Københavns gader, og Kasper måtte endnu en gang kigge sig om efter et nyt job.

Og lige netop på dette tidspunkt fik Barracubas talentspejder øje på Kasper. Han var aldrig et sekund i tvivl om, at alle de evner Kasper havde, var noget der ville passe perfekt i målet på Barracuba. Og han havde ret!

Kasper kunne tage alle sine erfaringer fra sine tidligere jobs med sig. Og det har han gjort! Kasper laver i dag TV-redninger på målstregen. Han sørger for, at der aldrig kommer noget i nettet. Og sidst men ikke mindst så er han en stjerne til at holde buret rent!

26/10/2017

Barracuba er klar til FINAL4! Hvordan gik det til? Læs alt om det lige her

Cecilie Heitmann 23/10/2017

Historien om Cecilie er et eventyr værdigt. Ikke et eventyr med drager, trolde og hekse, men et godt eventyr ikke desto mindre. Et eventyr, hvor hovedpersonen ikke ved, hvem hun er, hvad hun kan og hvad hun vil, men hvor hun alligevel finder frem til sit sande kald i livet. Det siges, at selveste H.C. Andersen blev inspireret af historien om Cecilie og herefter skrev et af sine smukkeste værker: ”Den Grimme Ælling”. Men eventyret om Cecilie er samtidig også et eventyr, hvor prinsen får sin prinsesse. Det skulle faktisk også have ført til Disney-klassikeren Askepot. Hvordan? Jo, nu skal du høre den rørende historie…

Der var engang en fodboldstøvle, der bare lå på Fælledparkens nyklippede kunstgræsbane. Den var blevet tabt og glemt af sin ejer. Ud på de sene nattetimer inden Barracubas første kamp mod Mexico blev den fundet af selveste Frederik ’Coach’ Christiansen, da den lå og glimtede i skærret fra sollyset. Han vidste det med det samme. Han kunne mærke det. Støvlens ejer skulle han bare have på holdet! Hun skulle være holdets stjerne! Så Coach drog ud i det ganske land og lod hver en fodboldtøs prøve støvlen, men på ingens fod passede den. Coach ville så gerne have en fodboldstjerne, men hun var ikke til at finde. Barracuba måtte spille deres første kamp mod Mexico uden stjernen, men Coach var stadig ved godt mod. Han skulle nok finde hende. Og det lykkedes ham da også. Han fandt en pige, hvor støvlen gled på foden og sad lige så perfekt som David Beckhams hår. Den passede på Cecilie.

Men Cecilie følte sig slet ikke god nok til at spille sammen med de andre cubanere. Hun kiggede på dem og tænkte ”De er jo meget bedre end mig. Jeg er slet ikke god nok til dem”. Endnu en kamp blev spillet uden Barracubas stjerne, denne gang mod MENTA. Man kunne mærke, at hun manglede. Tredje kamp blev dog lykkens kamp. Cecilie havde fundet sig selv, hun havde fundet modet og hun indtog banen, som den stjerne hun er. To mål blev det til i sejren over Kina. Coach havde fundet sin fodboldstjerne. Cecilie, pigen der kunne passe støvlen. Og Cecilie gjorde Barracubas fans lykkelige i resten af Rostbøll Cuppen. Slut.

Historien om Cecilie har faktisk kastet endnu et berømt eventyr af sig ud over ’Den Grimme Ælling’ ’Askepot’. Men hvilket? Kan du gætte det? Der vil være en lille præmie til den første person, der kan identificere det tredje eventyr:)

Sarah Shine 23/10/2017

BARRACUBAS GULDKLUMP

Hos Barracuba er vi internationale. Vi har spillere med rødder i Mexico, Iran, Tyskland, Grønland, Polen, Jylland og mange andre mere eller mindre eksotiske steder. Sarah er ingen undtagelse. Også hendes stamtræ fortæller, at der er andet end rødt, dansk blod i årene. Sarahs rødder kan spores tilbage til Irland, og hvis man ikke vidste det, ja, så kunne man næsten gætte sig frem til det. Det er ’the luck of the Irish’, som man siger, der afslører hende. Sarah er nemlig en sand guldfugl. Hun har efter sigende adgangsforbud i Las Vegas, da de på Treasure Island-hotellet var løbet tør for penge efter Sarah havde været en tur forbi rouletten. Sarah har dog også været heldig på andre fronter. Hvorfra ved vi, at der er en guldkrukke for enden af regnbuen? Fordi Sarah har været der, fået den og fortalt historien videre!

At stamme fra Irland er dog ikke udelukkende guld og grønne skove, heldet kommer ikke bare af sig selv. Sarah har sine ritualer, som nærmest religiøst praktiseres inden hver kamp. Det ene af dem er, at hun altid skal have fundet en firkløver på banen inden kampstart. Hun var derfor af samme grund ikke med i vores seneste kamp mod Kina, da det, som hun siger ”er lidt halvsvært at finde firkløvere på en kunstgræsbane”. Og det kan selvfølgelig ikke benægtes. Sarah er derfor særdeles glad for nyheden om, at Final4 vil foregå i Kløvermarken: ”Altså, det ligger jo næsten i navnet… Hvis jeg ikke kan finde firkløvere i Kløvermarken, så giver jeg Gulddamer til hele holdet”. Det er den slags selvtillid vi her på Barracuba er glade for at se! Sarah Solstråle er guld værd for os. Vi er heldige at have hende på holdet!

Jens Høyer Jensen 23/10/2017

Jens aka Jonny Zookeeper er manden, der med sit brillante forsvarsspil sætter de vilde dyr fra Mexico, Kina, New Zealand og MENTA i bur. Jonny Zookeeper er manden, alle angribere frygter. Og med god grund! Jonny er manden, der håndfodrer de glubske hunde og forvandler dem til hvalpe. Når Jonny råber ”SIT”, så sætter modstanderen sig ned og afventer Jonnys næste ordre. Han er manden, der til dagligt går svøbt i bjørneskind efter selv at have nedlagt bæstet med de bare næver i den sibiriske ødemark (Ja, hvis Leonardo Di Caprio bare kunne den slags, så havde ’The Revenant’ ikke varet 2,5 time).

Efter at have skrevet under med FC Barracuba er det dog, hverken bjørne, løver eller hajer, der bliver nedlagt længere. Det er derimod vores modstandere, der bliver flået levende, når Jonny går forrest med brutalt spil og herretacklinger af en anden verden.

”Men har Jonny Zookeeper så slet ikke nogen svagheder?” spørger du måske. Svaret er nej!

Mads Adam Olav Bandekhoda Wegener 20/10/2017

GUD ER BARRACUBA FAN!

”Adam, åh Adam” skråler vores tilskuere, med en volumen der aldrig er hørt før på sidelinjen i Fælledparken, når Adam suser ned mod modstanderens mål med bolden naglet lige så fast til sine fødder, som Jesus på korset. Gud sendte Jesus ned til menneskene for at frelse og lede dem. Hvorfor? Fordi han elskede dem. Og i forlængelse heraf kan vi meget stolte afsløre, at Gud er Barracuba-fan! Det hele ligger i Adams navn, der er lige så langt som Dennis Rommedahls indlæg, og derfor også tager prisen som det længste navn på Cuba: Mads Adam Olav Bandekhoda Wegener.

”Men fortæl nu, hvorfor Gud er fan af Barracuba”, sidder du nok og tænker. Og vi vil ikke trække spændingen længere. Et kig på Adams navn afslører nemlig det hele, så lad os tage det step-by-step, bid for bid. Navnet Mads betyder ’Guds gave’, og det er netop, hvad både Jesus var til menneskeheden, og hvad Adam er til Barracuba. Adam er navnet på det første menneske, som Gud skabte, og hos Barracuba er vi fuldt ud overbeviste om, at dette må være et tegn på, at vores Adam også er skabt af Gud. Den næste del af vores 5-retters navne-menu er Olav. Et typisk kongenavn i Norge, og Adam er da også en konge på en fodboldbane. Bandekhoda betyder ’Guds tjener’ og sidst men ikke mindst, så har vi Wegener. Et navn, der er afledt af efternavnet Wagner, der betyder ’vogn chauffør’, der igen afspejles i, at Adam sidder i førersædet, når FC Barracuba, fodboldens svar på en Ferrari, ræser mod sejren i 2017-udgaven af den traditionsrige Rostbøll Cup.

Men lad os som afslutning på denne enestående spillerpræsentation lige give en kort opsummering på, hvorfor Adam er personificeringen af Guds vilje om en cubansk Rostbøll Cup-sejr. Med vores grundige analyse af Adams mange navne kom vi frem til, at Adam er ’Guds gave’ til Barracuba, hvor han som ’konge’ af fodboldbanen skal ’tjene Guds’ vilje og ’køre’ os mod sejren i Rostbøll Cuppen.

Vi er i øvrigt meget taknemmelige for gaven og kærligheden fra Gud og sender ham som tak et sæsonkort til Barracubas kampe retur med brevdue (helligånden (så er treenigheden da også fuldendt ))

Lasse Bay (Basse Lay) 19/10/2017

Hvis FC Barracuba var en person, og alle spillerne var kropsdele, så er der ingen tvivl om, at Lasse Bay ville være hjertet. Hjertet der pumper blod ud til resten af kroppen. Forsyner kroppen med energi i form af den ilt, der er blevet indåndet til lungerne. Som hjertet er i kroppen, er Lasse også af helt central betydning for Barracuba. Men hjertet er også et symbol. Et symbol på kærlighed.

På Barracuba elsker vi Lasse, men i kærlighed siges der at være en kamp mellem hjerte og hjerne, mellem følelser og fornuft. Og vores fornuft siger, at Lasse med sin lidt mere spinkle statur ikke ligefrem ligner den typiske centrale midtbanespiller. Vores fornuft siger, at Lasse burde blive savet midt over af vores modstandere, hvor mange af spillerne både har mere højde og mange flere kilo på kroppen end Lasse.

Men som ved en sand sommerforelskelse bliver enhver form for fornuft trængt i baggrunden, når først følelserne er store nok. Og vi må erkende, at vi er blevet ramt af Amors pil, for vores følelser for Lasse er i sandhed store. Som hjertet i kroppen arbejder Lasse i døgndrift. Han slider og slæber, men gør det med en elegance vi aldrig har set lignende. Han fodrer angriberne med sukkerbolde, men holder sig bestemt ikke kun til oplæggerens rolle. Basse Lay er nemlig Barracubas topscorer med 3 mål i lige så mange kampe.

Lasse, vores Valentins-hjerter sender vi til dig! Velkommen på holdet! (og så er vi også lige nødt til at nævne, at det ikke er nogen tilfældighed, at Lasse er fra Aalborg. Byen med en af Danmarks mest trafikerede tunneler ;-) )

14/10/2017

Endnu en udgave af Barracubavisen kan nu hentes på togstationer, i supermarkeder og hos bagere landet over. Helt gratis, som altid, takket være vores sponsor. Avisen kan dog også læses online lige her:

Christoffer Brøndsholm 28/09/2017

Efter at have ligget i skarp konkurrence med Real Madrid, PSG, den danske hær og Den Kongelige Balletskole er vi stolte af at kunne offentliggøre, at Christoffer valgte os! Flere ugers transferkrig om den danske bombers underskrift er nu afsluttet, og Christoffer er klar til at trække den røde Barracuba-trøje over hovedet. Det lå dog egentlig ikke i kortene, at Christoffer skulle være fodboldspiller.

Den seneste måned har vi i dansk idræt haft flere ligestillingsproblematikker oppe at vende. Først så vi den dybe konflikt hos kvindelandsholdet i fodbold, der var tæt på at resultere i en udelukkelse af kvinderne fra den igangværende VM-kvalifikation. Nu viser det sig så også, at de danske curlingkvinder ikke vil få nogen økonomisk støtte, da man åbenbart ikke tror på medaljechancer for de danske kvinder til Vinter-OL næste år.

Christoffer har dog også selv oplevet en af denne slags problematikker på tætteste hold. Christoffer havde nemlig en drøm om at blive olympisk mester i synkronsvømning. Han havde sågar trænet individuelt 5 gange om ugen i 3 år op til De Olympiske Lege i Rio sidste år. Christoffers drøm blev dog knust af Team Danmark. Han fortæller selv: ”Ja altså, de fortalte mig, at synkronsvømning kun er for kvinder. Ja, og så sagde de, at man altså heller ikke kan lave synkronsvømning helt alene. Det var som at få en kniv i hjertet”.

Christoffer var dog jublende lykkelig, da han hørte om FC Barracubas interesse for at få ham på holdet: ”Ja, altså Barracuba er jo opkaldt efter en fisk, ikk’? Og fisk svømmer jo i vand. Og synkronsvømmere svømmer jo i vand, ikk’? Så det er jo faktisk næsten synkronsvømning”.

Vi er glade for at Christoffer har genfundet sin glæde her hos os. Og selvom vi nok ikke kan gøre så meget for at få herre-synkronsvømning på OL-programmet, så kan vi da arbejde på at få de legendariske synkronsvømning-kommentatorer Anders Breinholt og Anders Lund Madsen til at kommentere vores næste kamp mod New Zealand. Velkommen til Christoffer, vi ser frem til mange mål!

Julie Andersen 27/09/2017

Hos FC Barracuba går vi ind for ligestilling. Vi var derfor utroligt glade, da nyheden om, at man i Saudi Arabien, som det sidste land i verden, nu også vil lade kvinder køre bil rullede i verdenspressen i går (ja, det har rent faktisk været ulovligt). Men midt i vores festdans kom vi i tanke om, at vi endnu ikke har fået præsenteret nogen som helst piger. En fejl af de helt store, må vi jo nok erkende. Men fortvivl ej, kære venner! Vi gør det godt igen! Og det gør vi ved at præsentere Julie, som den første, men bestemt ikke eneste, pige på holdet.

Julie er en sand fighter med et godt boldøje. Det beviste hun allerede i sin første kamp, hvor hun scorede et af kampens bedste mål. Det er bestemt ikke uden grund, at holdkammeraterne i Brønderslev kalder hende Julie Messi, og det er heller ikke uden grund, at vi her på FC Barracuba har valgt at fortsætte med at bruge det nickname! Man skal dog ikke lade sig snyde af tilnavnet. Julie er, i modsætning til Messi, også stærk i defensiven, hvor hun læser de intetanende modstanderes bevægelser som en åben bog, og i flere tilfælde har snuppet bolden ud af fødderne på dem.

Tilbage ved ligestillingen så må vi bare sige, at et slag blev vundet i Saudi Arabien, FC Barracuba fik præsenteret sin første chica, der naturligvis også vil få den samme løn som de cubanske hombres, nemlig Cuba-Vodka i linde strømme. Hvor skal det næste slag så udkæmpes på Ligestillingsfronten spørger du? Fortsættelse følger, når vi præsenterer Christoffer!

Vi er helt overbeviste om, at vi med Julie på holdet kan nå langt. Så New Zealand og Kina, I kan bare komme an!

26/09/2017

Her hos Barracuba er vi stolte af vores fans! De støtter i medgang og modgang. De er faktisk så skønne, at selv aviserne har fået øjnene op for dem. Og nå ja, så tabte vi da vist forresten også en fodboldkamp tidligere i dag. Læs alt om det i Barracubavisen!

26/09/2017

Her er startopstillingen til dagens kamp mod M.E.N.T.A:

Gustav Meyersahm 25/09/2017

Danmark havde i går, søndag, muligvis en af vores største sportsdage i år.

Vi så Caroline Wozniacki stille sig øverst på sejrsskamlen for første gang i år på WTA-touren i Tokyo, hvor hun indkasserede 1,2 millioner kroner. Vi så Victor Axelsen feje al modstand af banen på vejen mod sin triumf få timer senere i en stor badminton-turnering, der ligeledes foregik i Tokyo. Her har han formentlig hevet et beløb i omegnen af 230.000 kroner hjem. En sidste dansker skulle dog vise, at det ikke kun er i Tokyo, vi kan sejre. Lucas Bjerregaard vandt nemlig i Portugal sin første sejr på Europa-Touren i golf og kunne modtage checken på 2,5 million kroner. Kun til VM i cykling lykkedes det ikke at hive en sejr hjem.

Så i dag burde hele Danmark ligge med sportslige tømmermænd efter den store fest, der blev holdt i går. Hos FC Barracuba har vi dog kuren mod tømmermændene: Lad festen fortsætte! Og vi ved lige præcis, hvem der kan hjælpe os med det. Vi er derfor glade for, og stolte over, at kunne præsentere Gustav Meyersahm, som ny spiller på holdet. Han vil i øvrigt ifølge kontrakten, han har skrevet under på, modtage en god sjat vodka som sin løn. Så go home Wozzy, Axelsen og Bjerregaard! Gustav har allerede gjort sig bemærket, da han for to uger siden var med til at lukke og slukke i Jacques D efter at have indtaget floor hele natten. Så hvis der er nogen, der kan hjælpe os med at holde den sportslige fest kørende, så er det ham!

På banen er Gustav også med til at lukke og slukke. Her er det blot modstandernes drømme om at score mål, der er tale om. Han er en af FC Barracubas helt store forsvarsgeneraler, og vi ser frem til endnu en bundsolid indsats mod MENTA i morgen!

24/09/2017

Vi ved jo alle, at det handler om at bygge broer og ikke mure. Og her hos Barracuba er vi stolte af, med vores donation til ofrene i Mexico, at have bygget verdens længste bro på 214 kilometer fra Cubas vestkyst, over Den Mexicanske Golf og hele vejen til Mexico. Vi har i hvert fald følelsen af, at det er det, vi har gjort, når vi ser United Sombreros skrive på deres side efter vores kamp i torsdags, at man jo ikke kunne undgå at lukke et mål eller ni ind, når nu vi havde lovet penge for hvert mål, vi scorede. Hos FC Barracuba, ser vi dette som bevis på, at vi har fået en ny ven og fan i Mexico

Sebastian Boelskov Meyer 24/09/2017

Hvilket scoop vi har gjort os! Vi er lykkelige over at kunne præsentere endnu en ny spiller her hos FC BARRACUBA. Den 5 tons tunge midterforsvarsklippe, Sebastian Boelskov Meyer. En sand bulldozer, som modstanderne slår sig på, hvis de skulle komme for tæt på ham. Sebastian har allerede vist sit værd på holdet, da han kan tage en stor del af æren i, at vi holdt buret rent mod Mexico i vores seneste kamp.

Sebastian er ikke blot en hård hund på banen, også udenfor banen har han prøvet lidt af hvert. Sebastian er ”most wanted” hos både FBI, CIA, MI5, PostNord, Interpol og SKAT. Det siges, at Sebastian er den eneste, der nogensinde er lykkedes med at flygte fra Guantanamo, hvor han røg ind efter en skattegæld på lidt over 300 kroner. Sebastian beskriver selv flugten som ”ikke noget særligt”, da fangevogterne åbenbart var så bange for ham, at de ikke turde gøre andet end at give ham nøglen til hans celle, da han bad dem om den.

Så vi har et budskab til vores kommende modstandere: Hvis I skal forbi os, skal I først forbi Sebastian! Held og lykke med det!

Nicklas Johannes Suszkiewiecz 22/09/2017

Har I hørt om Samson? I ved, ham fra den der faglitterære bog. Ja, altså Biblen. Naturligvis har I det. I kan jo jeres Bibel fra A til Z. Men lad os da lige genopfriske historien alligevel. Samson var en mand med en overnaturlig styrke. Styrken sad i hans lange hår. Han kom dog til at røbe dette, og en nat kronragede filisterne ham. Da hans styrke nu var forsvundet kunne de gøre ham til deres slave. En dag var hans hår dog vokset ud igen, og filisterfyrsterne og Samson endte i en stor pudekamp, hvor alle døde.

Som hos Samson så sidder Nicklas styrke også i hans kropsbehåring. Nærmere bestemt i hans skæg. Nicklas voksede op blandt elefanter og dromedarer som slave i et omrejsende cirkus frem til sin syvende fødselsdag, hvor hans skæg, og dermed hans styrke, begyndte at vokse frem. Hos FC BARRACUBA er vi gode til både at evaluere egne styrker og svagheder, og vi vil tage ved lære af historien om Samson. Vi har derfor valgt at sætte to bodyguards til at beskytte Nicklas alle døgnets 24 timer, så ingen af vores modstandere i Rostbøll Cup kan komme og barbere ham i et uopmærksomt øjeblik.

Nicklas er for øvrigt forsvarende verdensmester i skæg, men kommer ikke til at deltage i VM i Skæg i år, da han har dedikeret al sin tid til træningsbanen, så han kan være klar til de kommende kampe mod MENTA, New Zealand og Kina.

Nicklas skal derudover modtage en kæmpe hyldest for sit hårde arbejde for holdet. Nicklas har skaffet trøjer, designet vores logo og så har Nicklas scoutet en sponsor til holdet, nemlig Cuba Vodka. Så Hr. Skæg, en stor tak for din indsats skal lyde fra hele holdet!

22/09/2017

THAT FRIDAY FEEL

En Magicbox er ikke kun et sted i Odense, hvor David Guetta får lov til at trykke på en knap. Det er faktisk en boks, vi åbner. Sammen. Helt magisk.

God weekend!
--------------
FCB

21/09/2017

Så røg den første udgave af BARRACUBAVISEN i trykken. Læs alt om dagens kamp lige her og nu

Photos from FC Barracuba's post 21/09/2017

TELEGRAM FRA MEXICO

Dagen i dag stod på en god mellemamerikansk svingom. Cubanerne, som havde kridtet skoene bedst, førte let og elegant mexicanerne rundt på dansegulvet, og med magelige trin beviste cubanerne endnu en gang hvem, der har opfundet salsaen. Dette resulterede i et makabert nederlag for mexicanerne og en næsten tocifret sejr til Cuba.
Mexicanerne takker for dagens 9-0 bashing af FC Barracuba, der sender mere end 1200kr til de påvirkede i det katastroferamte land, som blev indsamlet grundet de mange mål af Basse Lay, Hugo, Kært Barn, El Major m.fl.

------------------------------------------------------------------------

Herfra skal der lyde en stor tak til FC Barracubas vigtige 8. mand, der skabte liv og glade dage for alle, der var involveret i dagens løjer.

Next up: M.E.N.T.A.!

21/09/2017

Her er startopstilling til dagens kamp mod United Sombreros:

Andreas Hugo Tølbøll Tived 21/09/2017

DEN SANDE HISTORIE OM EN AFHOPPER FRA MEXICO

Med dagens kamp mod Mexico in mente, må man sige, at det er lidt af et scoop, at vi har fået en vaskeægte mexicaner med på holdet. Andreas har, efter flere år i Mexico, fået nok af absurd spicy mad, fulde amerikanske turister og af at få guacamole mellem tæerne. Værst af alt, udtaler Andreas dog, var det, at den Mexicanske hatte-danse-sang blev spillet 24 timer i døgnet 365 dage om året fra højtaleranlæg sat op i alle soveværelser af den mexicanske regering. ”Det drev mig til vanvid”. Og bare rolig Andreas, det kan vi sagtens forstå her på Cuba. Lyt selv engang hvilken tortur Andreas har levet med at høre på repeat i 19 år i træk: https://www.youtube.com/watch?v=q-Rqdgna3Yw

Oprindeligt ville Andreas have taget turen mod nord, men da Trump sagde ”NEJ” svømmede Andreas i stedet over Den Mexicanske Golf, hvor han efter 17 dage, 13 timer og 51 minutter i vandet, grundet lidt forsinkelse fra Irma-orkanen, endelig kunne komme i land.

Andreas har efter de mange år i Mexico indgående kendskab til den mexicanske taktik, og vi forventer derfor også, at Andreas med sin hemmeligstemplede information vil blive en vigtig brik i dagens lokalbrag mod vores naboer fra fastlandet. Andreas, velkommen til dit nye hjem!

DERUDOVER VIL VI ENDNU EN GANG GØRE OPMÆRKSOM PÅ, AT FC BARRACUBA DONERER (MINIMUM) 100 KRONER FOR HVERT MÅL, SOM VI SCORER I KAMPEN MOD MEXICO TIL MEXICO. DER VIL SAMTIDIG BLIVE AFHOLDT ÉT MINUTS STILHED INDEN KICKOFF I RESPEKT FOR OFRENE

20/09/2017

Kære kammerater,

Vores muchacho og muchacha´s fra Mexico lider, udover at være det eneste samf-hold, desværre i disse tider også under kraftige jordskælv. Noget, vi på Cuba ikke kan vende det blinde øje til.

Derfor vil vi holde et minuts stilhed forud for morgendagens kamp mellem FC Barracuba og United Sombreros i respekt for ofrene for de katastrofale hændelser. Desuden vil FC Barracuba donere (mindst) 30kr for hvert mål, vi scorer imod United Sombreros, til Krogerup Højskoles velgørenhedsindsamling for ofrene. Højskolens "Verden Brænder"-hold vil selv overrække overskuddet i form af mad og hygiejneartikler til de centre, der er etableret for at hjælpe jordskælvsofrene i Mexico, når de besøger landet til oktober. (Vi arbejder på mere end de 30,- per basse!)

Herved ender vi alle som vindere.

KROGERUPS ELEVER SAMLER IND TIL MEXICO

I morgen afholder højskolens elever auktion til fordel for jordskælvsofrene i Mexico. Du kan også bidrage!

Vi modtager meget gerne genstande til vores auktion i morgen. Skriv til elev Anna Hald, hvis du har noget, du vil donere til auktionen: [email protected]. Du kan også støtte med et pengebidrag via MobilePay: 29861216.

Krogerups elever er meget berørt af situationen i Mexico. To gange hvert år rejser hovedfaget Verden Brænder til Mexico, og allerede i starten af oktober skal det næste hold elever afsted. De skal blandt andet rejse i de jordskælvsramte områder i det sydlige Mexico, og de kommer derfor til at opleve ødelæggelserne på tætteste hold.

Alle donationer og penge fra auktionen vil blive brugt på madvarer og artikler til personlig hygiejne, som Verden Brænder-holdet vil donere direkte til de centre, der er etableret for at hjælpe jordskælvsofrene i Mexico.

¿Quieres que tu empresa sea el Gimnasio mas cotizado en Havana?

Haga clic aquí para reclamar su Entrada Patrocinada.

Localización

Categoría

Teléfono

Página web

Dirección

513 Paseo De Martí
Havana

Otros Equipo deportivo en Havana (mostrar todas)
Cuban BOZZ parkour Cuban BOZZ parkour
Havana

Equipo deportivo profesional dedicado a la difusión del parkour en cuba a través de videoblogs tut

Palomas de Oriente Cuban Palomas de Oriente Cuban
Havana

Puras mensajeras

Claudia Burgos Karate-Do Claudia Burgos Karate-Do
Havana

Karate-Do

Club cubano de wushu sanda Club cubano de wushu sanda
Benito Anido E/Agramonte Y Céspedes. Combinado Deportivo " Hermanos Suárez ", Municipio Regla
Havana

WUSHU SANDA SPORT ACADEMY

Team Fútbol FCOM Team Fútbol FCOM
Havana

Representamos con orgullo a la Facultad de Comunicación de la Universidad de La Habana. Somos los Vikingos futboleros �� ¿Nuestros lema? Comunicación, ¡AGRESIVOS!

Los Vikingos DEL Futbol Los Vikingos DEL Futbol
4206 Bungalow Road
Havana, 68114

�Todo acerca de fútbol

FC Barcelona Cuba FC Barcelona Cuba
Havana

FC Barcelona en Cuba

Comisión Provincial de Boxeo Comisión Provincial de Boxeo
Havana

Esta página tiene como objetivo fundamental divulgar y promover los resultados de la Comisión Prov

Unión Cubana de Taekwon-Do ITF 2021 Unión Cubana de Taekwon-Do ITF 2021
Malecón Y H, Vedado. Habana.
Havana

Caimanes del Caribe Chess Team Caimanes del Caribe Chess Team
9 De Abril
Havana

Chess Team

UD_lawton City UD_lawton City
Porvenir E/Calle B
Havana

Equipo amateur de fútbol