MontAlb

Discover the Balkan mountains with Arineta Mula who touched the top of the world Everest and the hig

Operating as usual

Photos from MontAlb's post 05/06/2020

Përshëndetje nga Prishtina. 🗨🏢.
Çdo kush është i lindur për diçka. E nëse përkushtohesh në atë je natyrisht versioni më i mirë i vetëvetes.
Transporti im është biçikleta, për të fillu vrapin e mëngjesit 05:40 me @teamktra, për në punë, takime dhe kafe ☕🤗 Një imazh bukur të mirë të Kosovës e bëjnë njerzit të cilët angazhohen për komunitetin. 🇽🇰
💛

Toka pyet njeriun sa do të mbijetoj ajo?! 22/04/2020

Toka pyet njeriun sa do të mbijetoj ajo?!

Today its the Earth DAY! I decided to do more than just sharing a photo!
My niece Lira motivated me to write an article. 🌍💛

The Earth asks us how long will survive!
𝐓𝐨𝐤𝐚 𝐩𝐲𝐞𝐭 𝐧𝐣𝐞𝐫𝐢𝐮𝐧 𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐤𝐮𝐫 𝐝𝐨 𝐭𝐞 𝐦𝐛𝐢𝐣𝐞𝐭𝐨𝐣!

https://montalb.com/toka-pyet-njeriun-sa-do-te-mbijetoj-ajo/

Toka pyet njeriun sa do të mbijetoj ajo?! Pë Ditën e Tokës mbesa ime Lira vizatoj një punim ku në mendjen e saj ajo sheh botën e përqafuar me drurin dhe gjethet e gjelberta, e cila jap frymë jetës tonë. Ndryshe nga vitet e kaluara po qëndron e mbyllur në shtëpi por kjo nuk e ndaloj komunikimin e saj qe bashk me shoqet...

21/04/2020

𝐸𝓋𝑒𝓇𝓎 𝓈𝓉𝑒𝓅 𝒾𝓈 𝒶 𝓂𝑜𝓊𝓃𝓉𝒶𝒾𝓃. ⛰🗻

We will hike together. 🚶‍♀️🚶‍♂️
Be safe and smile.😊 Everything will pass. We need each other as there are a lot of moments waiting for us to enjoy in our home, in Kosovo mountains.
I'm wearing my MontAlb sweatshirt. 👚🥰

02/04/2020

Mountaineer and 🍕🍕🍕🍕

Hello hikers ❤

Im wearing MONTALB fleece. While in quarantine I choose for the first time to make pizza 🍕🍕🍕

Food is something I always think while Im hiking especially after a hard hiking day!


17/03/2020

STAY AT HOME! Exercise and do things you can, with no panic.

Workout from where you live 🏠
Do each of them 30 seconds. Repeat 1x time

1. Mountain Climbers
2. Plank
3. Squat Jumps
4. Standing Ab Crunches
5. Burpees
6. Jabs

16/03/2020

Hello hikers, do you love squats?!.

Nothing beats squats! 👊🔥

Doing something outdoor.
Mountain lover.

A Fine Line - Summits of My Life I (ENG) 15/03/2020

A Fine Line - Summits of My Life I (ENG)

Askush nuk na ka thënë të shkojmë. Askush nuk na ka thënë që duhet ta bëjmë. Askush nuk na ka thënë që do të jete e lehtë. Dikush e ka thënë që ne jemi vetë ëndërra dhe se nëse nuk ëndërrojmë atëherë nuk jemi të gallë më.

A FINE LINE ju rekomandoj ta shiqoni. Kilian Jornet në këtë kohë të izoloimit ka dhënë mundësi që pa pagesë për një javë të shiqohen tre filmat që jane realizuar si pjesë e projektit të tij personal “Summits of my life”.

Ky film i dedikohet humbjes së partnerit të tij të ngjitjes, Stephane Brosse i cili vdes aksidentalisht derisa bashk me Kilianin po realizonin diçka të jashtëzakonshme në masivin malor Mount Blanc.

Ja vlenë të ndani kohë 60 minuta.

Disa shkëputje nga filmi:

Hapat tonë ndjekin instinktin tonë qe na dergon te e panjohura. Kështu ne nuk i shohim më pengesat prapa nesh, por shikojme përpara ato që na presin. Kjo është ”fija e hollë” që qëndron mes jetës dhe vdekjes.
E njejta është mes lumturisë dhe dhimbjes!

Respekti për të është shumë me rëndësi – ai flet shumë për respektin ndaj natyrës. Ai e pranon që është pjesë e diçkaje më të madhe dhe se nuk është shumë e as pak i rëndësishem në krahasim me kafshët, natyrën, lulet, drunjtë etj.

I rrijmë shumë afër sigurisë në jetë dhe e kërkojmë atë në çdo gjë. Por në fund të fundit, nuk mund ti ikësh jetës dhe jeta është e lidhur me emocione, emocionet do të thotë me marrë rreziqe duke qenë në male sepse unë aty i përjetoj emocionet, ti thuash njerëzve që ti i dashuron malet, ti ndërmerr rrezik bashk me ndonjë person kështuqë, rreziqet janë pjesë e nevojshme e jetës . Kur e ndërmerr rrezikun, ti e din që gjërat mund të shkojnë gabim.....

https://bit.ly/2QhN8q1

A Fine Line - Summits of My Life I (ENG) «A Fine Line» takes us on a breathtaking journey over the spectacular snow covered peaks of the Alps as we join a small group of extraordinary mountain…

08/03/2020

🌹I didn't receive a single flower but I received nice words from women and men today! One of them 👇
A report written by an amazing hiker MATEJ KAČIČ from Slovenia, whom I met last year while climbing Jezerca, the highest peak in the Albanian Alps. ⛰

Being nice makes you feel happy!
Thank you my friend, hope to meet you again!
👇
https://bit.ly/2vSCpLJ

26/02/2020

A walk in nature ⛰

14/02/2020

Dashuroni veten duke i dashuruar malet ❤️


Ec nëpër male me Arinetën. ⛰🙃

13/02/2020

📍❓
Do you know where this is? 📸

Views like this are the window to our heart ❤️

12/02/2020

How many women mountain guides are there in your country❓🤷🏽‍♀️
In 2018 I have not seen a woman as much as myself to guide tours for the Peaks of the Balkans.
😎 💁‍♀️
YOU CAN TOO. ⛰
Lets develope more. Together.Contact us for your journey.
Safety first. Knowledge about the mountains and the trails its a key to more fun.
We have it ❤

11/02/2020

Okay Mother Nature, you win. ALWAYS! 🙌

🌄 Sunset shot from Korab peak.
The highest mountain in Albania and Northern Macedonia. 🗻
Contact us ❤

10/02/2020

"𝘾𝙖𝙣𝙣𝙤𝙩 𝙗𝙚𝙧𝙧-𝙮 𝙝𝙤𝙬 𝙢𝙪𝙘𝙝 𝙄 𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙗𝙡𝙪𝙚𝙗𝙚𝙧𝙧𝙞𝙚𝙨."

Peaks of the Balkans with Arineta Mula

08/02/2020

The smartest choice in life is to find time for yourself!
Enjoy the nature.

Come and join us!

Photos from MontAlb's post 08/02/2020

The fine line between human being and mother nature its where I belong. 🏃‍♀️
As a working from 2018 I realized that I love nature as much as I love life. I realized this by sharing and showing this to all of you whom I guided in the lovely trails and peaks we have. 🏞
Here are some photos of me running today, into our playground which is Germia National Park. 📸
Running every morning keeps me fit, happy and alive. ❤
Cannt wait to show this year our amazing trails and peaks to YOU.
Kosovo, Albania and all the BALKANS! 🤗

07/02/2020

Full adventure awaits for you this year.
Contact us! ❤

www.montalb.com

07/02/2020

Peaks of the Balkans. Your lifetime journey.

06/02/2020

This tent is our home in the mountains. ⛺️
Spending few days in Albania mountains is never a bad idea. 🌄⛏

Mountain Guide Arineta Mula 30/01/2020

Mountain Guide Arineta Mula

4-8th of March will attend ITB Berlin to show more of what we offer. Mountains are for everyone 🤙

Kosovo Investment and Enterprise Support Agency - KIESA

Mountain Guide Arineta Mula ,

27/01/2020

Extraordinary mountains!
TAILOR-MADE program. 🤙
ℹ➡️[email protected]

27/01/2020

The hidden treasure ALBANIA.
Explore the mountains as never before. In silence ⛰
Join us ℹ➡️[email protected]

27/01/2020

Do you know geocashing? You can find it in our peaks too!
📍🤔
ℹ➡️ [email protected]

27/01/2020

Gjeravica 2656m⛰
The queen of our mountains!
The peak is the second highest in the Accursed Mountains also known as Albanian Alps.
ℹ ➡️ [email protected]

23/01/2020

The last virgin beauty of Europe, the mountains spread over the borders of Albania, Kosovo and Montenegro.

To know more about the journey send us an email:
[email protected]
Www.montalb.com

MontAlb updated their website address. 20/01/2020

MontAlb updated their website address.

MontAlb updated their website address.

Videos (show all)

Mountaineer and 🍕🍕🍕🍕
STAY AT HOME! Exercise and do things you can, with no panic.
Hello hikers, do you love squats?!.

Location

Address


Kosovo
10000
Other Sport & Recreation in Kosovo (show all)
Futsalli n'Kosovë Futsalli n'Kosovë
Kosovo, 10000

Futsalli n'Kosov

100% TACNE DOJAVE 100% TACNE DOJAVE
Prizren
Kosovo, 368844

Rregullat e komunikacionit Rregullat e komunikacionit
Prishtinë
Kosovo, 10000

Çdo gjë në ketë botë ka rregullë sikurse Dielli në mengjes që lindë dhe në mbrëmje perendon.

Brezovica.com Brezovica.com
Brezovica
Kosovo, 10000

Village Park Blaç Village Park Blaç
Kosovo, 22060

LLapi Cycling Group LLapi Cycling Group
Kosovo, 11000

Ky është grup sportistësh, vullnetarësh, ambientalistësh që për qëllim ka promovimin e aktiv

Bubble Soccer Kosovo Bubble Soccer Kosovo
Kosovo

Dëshironi të luani futboll me kolegët tuaj dhe keni një vend? Ne do t'ju sjellim Bubbles tona për argëtim edhe më të madh!Ne mund të luajmë kudo, por jo në beton. Por nëse nuk keni vend? Mos u brengosni ne ju sigurojm vendin: 044 918 880!

DJ FLORI Florent Shaban Laha DJ FLORI Florent Shaban Laha
Kosovo
Kosovo, 51000

Muzik profesionale per Ahengje te ndryshme ..............