Portali Aktiv24

Portali Aktiv24
Jemi nje grup shokesh qe kemi deshir tju japim info per qdo gje
Si ne Lajme,Teknologji,lajme nga bota, Sport dhe po ashty per
qdo gje

Jemi nje grup shokesh qe kemi deshir tju japim info per qdo gje
Si ne Lajme,Teknologji,lajme nga bota, Sport dhe po ashty per
qdo gje
Dhe shpresojm qe te na ecen mir

Location

Products

Lajme,Tech,Vip,Sport,Funny,etj etj

Address


Kosovo
10000
Other Gyms in Kosovo (show all)
Klubi i Gjimnastikes Fushe Kosove Klubi i Gjimnastikes Fushe Kosove
Salla E Arteve Marciale, Rr. Aziz Zhilivoda Fushe Kosove
Kosovo

Qellimi i ketij klubi eshte avancimi me interesin tone te perbashket,duke synuar te mesoj dhe te ushtroj te rinjet dhe te rejat me sportin e gjimnastikes.

Lajme Futbolli Lajme Futbolli
Kosovo, 70000