Bubble Soccer Kosovo

Dëshironi të luani futboll me kolegët tuaj dhe keni një vend? Ne do t'ju sjellim Bubbles tona për argëtim edhe më të madh!Ne mund të luajmë kudo, por jo në beton.

Por nëse nuk keni vend? Mos u brengosni ne ju sigurojm vendin: 044 918 880!

Operating as usual

31/12/2018
24/12/2018

Staffi Bubble Soccer Kosovo Ju uron Festat e fund vitit shëndeti dhe lumturia te jetë gjithmonë me ju

08/10/2018

FLM!

21/09/2018

#bubblesoccer#kosovo#fun#futbol

21/09/2018

Bubble Soccer Kosovo

21/09/2018

[08/20/18]   Bubble soccer kosovo
Ju uron Kurban Bajramin

31/07/2018

FC Barcelona bubble football: Players vs Staff

https://m.youtube.com/watch?v=uFnTqxhv6VU

The FC Barcelona players had a whale of a time in their final training session at St George’s Park, Birmingham, when rather than a normal workout, they inste...

borozani.com 21/07/2018

Bublle Soccer atraksion shoqëror

http://borozani.com/artikulli/bublle-soccer-atrakcion-shoqeror/futsall-superliga

borozani.com Saktë nuk dihet, por me qindra terrene të...

08/06/2018
31/05/2018

Bubble soccer is hilarious

https://youtu.be/fMAo9_E0pKc

Bubble soccer is hilarious, maybe this should go at the back of Glen Iris Bounce? www.bounceinc.com.au F: facebook.com/freejumping I: Instagram.com/bounceinc...

26/05/2018

Ke të drejt L. Messi...
Luajm Bubble soccer sepse nuk ka rëndësi kush e fiton lojën -
Me rëndësi është knaqësia e lojës!

22/05/2018

Bubble Soccer Kosovo

😎

Dëshironi të luani futboll me kolegët tuaj dhe keni një vend? Ne do t'ju sjellim Bubbles tona për argëtim edhe më të madh!Ne mund të luajmë kudo, por jo në beton. Por nëse nuk keni vend? Mos u brengosni ne ju sigurojm vendin: 044 918 880!

22/05/2018

Bubble Soccer Kosovo

Bubble Soccer Action!
Powered by Bashtash L.L.C

Barcode vs. Ponte Bar! 20/05/2018

Dy lokalet më të mira në Prizren kanë luajtur kunder njëra tjetrit. Rezultati nuk kishte rëndësi:)...A guxon edhe ti?

Dy lokalet më të mira në Prizren kanë luajtur kunder njëra tjetrit. Rezultati nuk kishte rëndësi:)...A guxon edhe ti?

Guximtaret e para! 20/05/2018

Ladies first!

Ladies first!

20/05/2018

Bubble Soccer Kosovo's cover photo

05/05/2018

Bubble Soccer Kosovo

Bashtash: vlersoje jeten!

Bubble Soccer është jo i vetmi aktivitet e cila do të paraqitet nga Bashtash. Bashtash SH.P.K. është një kompani familjare, e themeluar në vitin 2018 dhe me seli në Prizren të Kosovës.

Bubble Soccer is the first activity (of many more to come) featured by Bashtash. Bashtash L.L.C is a family company,founded in 2018 and based in Prizren Kosovo.

Videos (show all)

Bubble Soccer Kosovo

Location

Telephone

Address


Prizren
Kosovo
Other Sport & Recreation in Kosovo (show all)
Futsalli n'Kosovë Futsalli n'Kosovë
Prishtinë
Kosovo, 10000

Brezovica.com Brezovica.com
Brezovica
Kosovo, 10000

Zumba Kosova Zumba Kosova
Mehmet Gradinca, Nr 13 Bregu Diellit
Kosovo, 10000

Let the music free your body. Shrink everything but your smile

Rregullat e komunikacionit Rregullat e komunikacionit
Prishtinë
Kosovo, 10000

Çdo gjë në ketë botë ka rregullë sikurse Dielli në mengjes që lindë dhe në mbrëmje perendon.

MontAlb MontAlb
Kosovo

Discover the Balkan mountains with Arineta Mula who touched the top of the world Everest and the highest peaks of each of the six continents! For more of my story please click: https://bbc.in/30B4gLf

100% TACNE DOJAVE 100% TACNE DOJAVE
Prizren
Kosovo, 368844

Village Park Blaç Village Park Blaç
Blaç Opojë
Kosovo, 22060

DJ FLORI Florent Shaban Laha DJ FLORI Florent Shaban Laha
Kosovo
Kosovo, 51000

Muzik profesionale per Ahengje te ndryshme ..............