Future Steps Crew

Future Steps ështe formuar në vitin 2000. Grupi ështe kryesisht i përqëndruar në konceptet e shfaqjeve spektakolare dhe konsiderohen si më të suksesshmit në vend në Urban Dance .

Future Steps ofron shërbime kualitative për artistë, individë, biznese dhe institucione të ndryshme. Future Steps eshte nje grup krijuesish, motivuesish dhe sipërmarrësish. Gjetja e mënyrave të reja për ne është një sfidë konstante por edhe një punë me shume me argëtim. Specialiteti ynë eshte kreativiteti dhe unikiteti! KOREOGRAFI

Future Steps ju sjell të mirat që ju duhen për të arritur resluta

Operating as usual

03/01/2021

Happynewyear

Video is from a couple years ago,
But still has that celebrat vibe
#HappyNewYear2021

[01/03/21]   Urimi viti i ri '21!
Shëndet,mbarësi dhe suksesee në çdo fushë jetësore !
#HappyNewYear2021

06/02/2020

🇽🇰🇦🇱 📍Tirana, Albania

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📥 Registrations Open
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Mirësevini në konkursin më të madh në botë për kercim Hip Hop dhe Kampionatin e parë të kercimit Hip Hop që do të zhvillohet ndonjëherë në Shqipëri. Kemi kënaqësinë të njoftojmë për herë të parë që Hip Hop International Qualifiers do të mbahet në Tiranë. Një moment historik ku kercimtaret nga shqiprija dhe kosova do të kenë mundësinë të jenë pjesë e mbi 4000 kercimtaret dhe 50+ vendeve që përfaqësojnë në të gjithë botën në Kampionatin më të Madh të Kercimit Hip Hop në botë. Ekuipazhet dhe Kercimtaret individualë nga 7 vjeç deri tek të rriturit do të përfaqësojnë vendin e tyre në botën më të mrekullueshme të StreetDance në botë.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🛫 HHI World Finals | 3-8 August | PHOENIX Arizona 🇺🇸
Hip Hop International
For more information & how to Register visit our Website www.hiphopinternationalalbania.com

🇽🇰Welcome to Hip Hop International Albania🇦🇱
The First Hip Hop Dance Championships in Albania
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Mirësevini në konkursin më të madh në botë për kercim Hip Hop dhe Kampionatin e parë të kercimit Hip Hop që do të zhvillohet ndonjëherë në Shqipëri. Kemi kënaqësinë të njoftojmë për herë të parë që Hip Hop International Qualifiers do të mbahet në Tiranë. Një moment historik ku kercimtaret nga shqiprija dhe kosova do të kenë mundësinë të jenë pjesë e mbi 4000 kercimtaret dhe 50+ vendeve që përfaqësojnë në të gjithë botën në Kampionatin më të Madh të Kercimit Hip Hop në botë. Ekuipazhet dhe Kercimtaret individualë nga 7 vjeç deri tek të rriturit do të përfaqësojnë vendin e tyre në botën më të mrekullueshme të StreetDance në botë.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📍Tirana, Albania
📆 10 Prill: HHI Albania crews Qualfier | World Battles
📆 11 Prill: Urban Dance Workshops
📆 12 Prill: HHI Albania Final | World Battles Final
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📥 Registrations Open in January 2020
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🛫 HHI World Finals | 3-8 August | PHOENIX Arizona 🇺🇸
Hip Hop International
For more information & how to Register visit our Website www.hiphopinternationalalbania.com

06/02/2020

Hip Hop International Albania

Be part of the history !

Welcome to the Official Hip Hop international Qualifiers of Albania. The first Hip Hop Dance Championships in Albania.

15/12/2018

Congratulations to Kosovo the newest army in the world #FSK

28/11/2017

UKAY

Hiphop dancers ftoheni krejt te enjten ukay nprishtine !!

UKAY - Judge Demo in Moscow - Teamka Batlle 2014

Follow Me On Instagram:
http://instagram.com/ukay_7

[11/04/17]   Me 18 Nëntor allstyle battle ne shkup organizuar nga @beatrixcrew ku juri profesionale nder tjer do jete edhe Ukay ,
Gara do te jete e karakterit allstyle me
garim 1 vs 1 dhe 2vs2 !
Event i deshmuar
edhe me heret edicioni i 4t (volume 4) .
Keshtu qe gjithë ata qe kane deshirë me deshmu vehten qe kanë talent dhe vertet kané qka me shperndaa urnonii rastii per juvee !! Its about funn ,its about luuv, its about unity ,its about HIPHOP #hiphop #hiphopdance #balkanhiphopdanceunity

17/09/2017

PRIVATE DANCE CLASESSES ARE OPEN FOR EVERYONE!
For the ones who would like to take some rehearsal ,message us in the inbox !
ORËT PRIVATE PËR VALLZIM HIPHOP JANË TË MUNDSHME PËR TË GJITHË për më shumë ju lusim te na kontaktoni në inbox.
#privatedance #privatepractice #privatedancelessons #viplessons #hiphopdanceprishtina

21/07/2017

Instagram post by FUTURE STEPS -KOSOVA • Jul 20, 2017 at 9:52pm UTC

Traileri i dokumentarit "HipHop dance në kosovê" cili është në përgaditje e sipër ku përpos temave përkatëse , pjësmarrës do jënë valltarë të gjeneratës se re si dhe valltarë pioner ose ndryshe thënê ndër të parët që kanë kontribuar në kultivimin e
kësaj kulture në kosovë !
#Hiphopisincredible #hiphopdance #bboy #breakdance #headspin #powermoves #bboymoves #worldsbestsdance #hiphopdanceprishtina #unity #nobounderies #hiphopdancecommunityks #lovefunandunity #worldofdance #hiphopdocumentary #dancedocumentary

21 Likes, 1 Comments - FUTURE STEPS -KOSOVA (@futuresteps.ks) on Instagram: “Traileri i dokumentarit "HipHop dance në kosovê" cili është në përgaditje e sipër ku përpos temave…”

instagram.com 05/06/2017

Instagram post by FUTURE STEPS -KOSOVA • Jun 5, 2017 at 8:33pm UTC

Dokumentari mbi kulturën Hiphop dance në kosovë do të vje se shpejti !!
rrini n'rrjedha !! #hiphopdanceprishtina
#kosovohiphopdance #kosovohiphopdancecommunitie

instagram.com 2 Likes, 1 Comments - FUTURE STEPS -KOSOVA (@futuresteps.ks) on Instagram: “Dokumentari mbi kulturën Hiphop dance në kosovë do të vje se shpejti !! rrini n'rrjedha !!…”

20/05/2017

Instagram post by FUTURE STEPS -KOSOVA • May 19, 2017 at 8:19pm UTC

meeting of styles kosova 2017
video gjat fillimit tê eventit !

13 Likes, 1 Comments - FUTURE STEPS -KOSOVA (@futuresteps.ks) on Instagram: “@meetingofstyles17 sod gjat fillimit të eventit ! #meetingofstyleskosovoevent…”

18/05/2017

Dokumentari i shkurtër i Skopje Street Festival 2016 !
Shihemi dhe këtë vit gjithsesi !
Respectaaaa !

28/04/2017

History
Speaks through action !

27/04/2017

#thb2012 First chanell promo !

06/03/2017

4 hiphop elements !
dj-ing,mc,breakdance,graffiti,

22/02/2017

Future Steps Crew

19/02/2017

Instagram post by FUTURE STEPS KOSOVA • Feb 19, 2017 at 9:33pm UTC

afterparty në @justedebout_officiel ( takim internacional me streetdancer nga gjith bota )
#justedebout #justedebout2017 #bratislava #slovakia

2 Likes, 1 Comments - FUTURE STEPS KOSOVA (@futuresteps.ks) on Instagram: “afterparty në @justedebout_officiel ( takim internacional me streetdancer nga gjith bota )…”

19/02/2017

Juste Debout

instagram.com 17/02/2017

Instagram post by FUTURE STEPS KOSOVA • Feb 17, 2017 at 9:54pm UTC

#thb2008 @futuresteps.ks pëfaqesimi i parë si grup i vallëzimit në kategorit hiphop dhe breakdance në garen evropiane të mbajtur në @eindhovencity në holland nga shteti i kosovës i shpallur si shtet i pavarur sovran po në atë vit ,
urime 9 vjetori i pavarësisë të gjithve . #9vjet #9vjetshtet #hiphopdance #hiphopdanceprishtina #hiphopculture #futurestepks

instagram.com 0 Likes, 1 Comments - FUTURE STEPS KOSOVA (@futuresteps.ks) on Instagram: “#thb2008 @futuresteps.ks pëfaqesimi i parë si grup i vallëzimit në kategorit hiphop dhe breakdance…”

14/02/2017

Sahit Aliu- Overview Dance

Pas një pauze 1 vjeqare Koreografi Sahit Aliu rikthehet me Projekte të reja ...
Në këtë video mun ti shihni 40% të Arkivës tonë që kan të bëjn me Projekte të realizuara nga Koreografi jonë Sahit Aliu,,,

09/02/2017

Express Music - Emisioni i plotë 08.02.2017

Sahit Aliu & Berat Haskaj pjes e Spektaklit ne Zvicer...
Na ndiqni nga minuta e 18:30,
Faleminderit KTV per mbeshtetje te vazhdushme.
Future Steps Crew....

Express Music - Emisioni i plotë 08.02.2017

19/12/2016

Instagram video by FUTURE STEPS KOSOVA • Dec 18, 2016 at 7:19pm UTC

#thb2011 the legend @cicomauroperuzzi judge demo performance ,
@redbullbcone për her të parë n'kosov organizuar nga @futuresteps.ks dhe nga @redbull perfaqësia kosovës ! #breakdance #breakdancekosova #bboykosova #hiphopdanceprishtina #bboycico #futurestepks

See this Instagram video by @futuresteps.ks • 11 likes

17/12/2016

Instagram video by FUTURE STEPS KOSOVA • Dec 17, 2016 at 10:01am UTC

Bboy sadyy (@sadat.ss vitia ) crazy headspin,
njoni prej tparve shqiptari dhe njoni nder ma te miret n'power moves !! video diku gjat vitit 2007 ne sheshin tv21
much respect ! #breakdance #bboykosova #breakdancekosova #powermoves #powermovesonly #hiphopdancekosova #prishtinacity #bboy #futuresteps #headspin

See this Instagram video by @futuresteps.ks • 11 likes

08/11/2016

After party-skopje street festval -Qershor 2016

#thb june #afterparty #skopjestreetfestival2016 #universallanguage #Balkanhiphopdanceunity

instagram.com 31/10/2016

Instagram photo by FUTURE STEPS KOSOVA • Oct 30, 2016 at 3:42pm UTC

#thb2011 Repost from @driton_m_berisha at the #redbull workshop #redbullbcone #hiphopdanceprishtina #breakdance #breakdancekosova

instagram.com See this Instagram photo by @futuresteps.ks • 18 likes

31/10/2016

Instagram video by FUTURE STEPS KOSOVA • Oct 28, 2016 at 11:09am UTC

#thb2015 during summerfest prishtinë ,again
unity is the thing !
unity is the power ! #universallanguage #hiphopdanceprishtina #hiphop #hiphopdance #futuresteps #futurestepcrew #ballkanmusic #ibrahimtatlises #orientalmusic

See this Instagram video by @futuresteps.ks • 26 likes

24/10/2016

Futurestep kosova at Switzerland Dancebattle (round I)

koha.net 12/10/2016

Valltari kosovar po përgatitet për garat ndërkombëtare [video]

koha.net Valltari kosovar, Berat Haskaj, por i cili jeton në Zvicër prej vitesh ka nisur tashmë përgatitjet intensive për dy gara ndërkombëtare të vallëzimit, në njërën prej të cilave do të garojë vetë, derisa në tjetrën do të jetë bashkë me njërin prej valltarëve të studios së tij.

27/09/2016

Historik i shkurtër :Buddha stretch lindur dhe rritur në Brook...

Emilio Austin Jr Full (Buddha stretch ) fjalim rreth qka është në të vërtete "new style " dhe si ka ardh deri tek termi "new style "
Ju drejtohemi sidomos gjeneratave te rejaa qe mendojn te mirren ne te ardhmen me dance
apo dhe jane duke u mar ,
mbani mend nuk egziston diqka e tillë si newstyle hip hop,new style popping apo dhe hype ,
ngoni dhe mësoni janë te njejta levizjee vetem se iu janë nderruar emrat atyre lloj levizjeve apo hapave qe hyne ne kategorin Hip hop dancing
Për me shumë ndiqni videon :

19/09/2016

foto nga eventi Nothing but flavour in switzerland !

13/09/2016

Nothing But Flavor

Nothing But Flavor BOTY Central Europe 2016 Shihemi te veni !

instagram.com 31/08/2016

Instagram photo by FUTURE STEPS CREW • Aug 31, 2016 at 11:37am UTC

#thb2012 @redbullbcone albania
bboycommunitie albania ! #bboycommunitie #hiphopdancealbania #hiphopdanceprishtina #breakdancekosova #breakdancealbania

instagram.com See this Instagram photo by @futuresteps.ks

instagram.com 31/08/2016

Instagram photo by FUTURE STEPS CREW • Aug 29, 2016 at 10:48am UTC

#thb2012 @redbullbcone kosovo2012 organized by @futuresteps.ks and @redbull ! #redbullbcone #redbullbconekosova #hiphopdancekosova #hiphopdanceprishtina #breakdance #bboy #bboykosova #breakdancekosova

instagram.com See this Instagram photo by @futuresteps.ks • 18 likes

instagram.com 30/08/2016

Instagram photo by FUTURE STEPS CREW • Aug 29, 2016 at 10:44am UTC

#thb2012 Red Bull BC One judges picture :
Sahit Sahit Aliu Aliu, BboyPelezinho Brasil Tas and Besart Mehmeti organized by F.S and Red Bull .

instagram.com See this Instagram photo by @futuresteps.ks • 7 likes

instagram.com 27/08/2016

Instagram photo by FUTURE STEPS CREW • Aug 27, 2016 at 1:29pm UTC

#thb2012 perfaqësimi i shtetit kosovës ne garën NothingBut Flavor switzerland nga sahiti,dhe takimi me bboy Airdit TNT ,
është gjithmon knaqësi të takohësh me vllëzrit shqiptar që kanë reputacion në gjith botën në kulturën urbanstyle . #bboyairdit #breakdancekosova #hiphopdancekosova #Endleswair

instagram.com See this Instagram photo by @futuresteps.ks

Videos (show all)

Happynewyear
PRIVATE DANCE CLASESSES ARE OPEN FOR EVERYONE! For the ones who would like to take some rehearsal ,message us in the inb...
Dokumentari i shkurtër i Skopje Street Festival 2016 !Shihemi dhe  këtë vit gjithsesi ! Respectaaaa !
#thb2012 First chanell promo !
After party-skopje street festval -Qershor 2016
Futurestep kosova at  Switzerland Dancebattle (round I)
Historik i shkurtër :Buddha stretch lindur dhe rritur në Brook...
throwback2011 judge demo sahit aliu -Redbullbcone kosov
Gjat xhirimeve së reklamës Birra Peja zero !
International dance day prishtina (29.04.2016)
Urban Graphics & FS-(19.04.2016)
Making Off  (20.03.2016)

Location

Telephone

Address


Pristina
10000
Other Pristina gyms & sports facilities (show all)
Auto Kaqandolli - Mercedes-Benz Auto Kaqandolli - Mercedes-Benz
Zona Industriale, Str "Dervish Çollaku" Nr 64, Prishtinë 10000
Pristina, 10000

Borussia Dortmund - Shqip Borussia Dortmund - Shqip
Pristina, 10000

PriMed PriMed
Kosove
Pristina, 10000

Pacient të dashur qe ju te trajtoheni me kujdesin më të mirë që e meritoni ne ju ofrojm shërbime infermierike në shtëpine tuaj. #PriMed gjithashtu orfon shërbime infermierike të sëmurëve me COVID-19 +38349288442

Mommy&Me Mommy&Me
Lord Bajron 1Prishtinë
Pristina, 10000

Stroller , Postnatal Exercises

Eurogoma Racing Team Eurogoma Racing Team
Magjistralja Prishtine-Mitrovice, Km.1
Pristina, 10 000

A.K “Eurogoma Racing Team” është auto klub nga Prishtina që ka për qëllim krijimin dhe zhvillimin e ngjarjeve autosportive në Republikën e Kosovës.

Balkan Lynx Rugby Club Balkan Lynx Rugby Club
Pristina, 10000

Balkan Lynx is a Rugby Union club in Prishtina. It consists of the only Women's Rugby Team in Kosovo formerly known as Qikat and the Youth Academy Team.

GIVOVA KOSOVA GIVOVA KOSOVA
Rr.Migjeni Nr.32
Pristina, 10000

GIVOVA KOSOVA është distributor zyrtar i brendit Italian GIVOVA në Kosovë me lokal në Prishtinë, lagjia "Te qafa". Brendi Givova njihet si brend shumë kualitativ dhe me cmime shumë të arsyeshme të veshjeve sportive.

Shpresas Yoga Shpresas Yoga
Bedri Pejani
Pristina, 10000

YOGA CREATING BALANCE BETWEEN MIND, BODY AND SPIRIT Yoga postures help to keep the body healthy and the mind peaceful. Asanas exercise the nerves, glands, ligaments, and muscles. These exercises increase flexibility and balance in the body.

Personal Trainer Prishtina, Astrit Hajrullahu Personal Trainer Prishtina, Astrit Hajrullahu
Pristina

Sport Performance & Nutrition by Astrit Hajrullahu and Mimoza Novoberda

Thupra Thupra
Pristina

Thupra

Women’s GYM Women’s GYM
Ferhat Dragaj
Pristina, 10000

Improve Improve
Qendra Zejtare, Afer KEK-ut (KESCO)
Pristina, 10000

Improve është faqe në të cilën mund të porosisni shtesa ushqimore të cilësisë më të lartë, informacione dhe plane mbi nutricionin, fitnesin e lidhur me shëndetin dhe performancën sportive.