K.F 2 Korriku - Pionerët

One Team - One Love 2 Korriku

[12/31/15]   K.F 2 Korriku ju uron festat e fundvitit🎄Fati , Paqja dhe Dashuria qofshin me ju dhe familjet tuaja ❤️

[09/24/15]   2 Korriku ju uron festën e Kurban Bajramit . 🎊🎉

31/08/2015

K.F 2 Korriku - Pionerët's cover photo

31/08/2015

2015/2016

[08/09/15]   2 Korriku 3-0 Besëlidhja ⚽️⚽️

31/07/2015

K.F 2 Korriku - Pionerët's cover photo

31/07/2015

K.F 2 Korriku - Pionerët

03/07/2015

K.F 2 Korriku - Pionerët

03/07/2015

K.F 2 Korriku - Pionerët's cover photo

Location

Category

Address

Pristina
Other Sports Teams in Pristina (show all)
WBB - White Blue Brigade Plisat WBB - White Blue Brigade Plisat
Pristina

White & Blue Brigade PLISAT nengrup i Tifozeris Plisat nga Prishtina 19.09.2013 data e themelimit

Fusha Sportive Derbi Fusha Sportive Derbi
Rruga Sheshi I Arbrit
Pristina, 10000

Albafire shpk Albafire shpk
Pruzren Albafire
Pristina, 10000

Artikuj Gjuetie

Klubi i notit "Nemo" Klubi i notit "Nemo"
Pristina, Kosovo
Pristina, 10000

Nemo implements an athlete-centered approach for athletes and parents. Our goals are bigger than teaching techniques and achieving successful performances. We focus on growth of love for water and development of security in and around the water.

QTSF ZIDANE QTSF ZIDANE
Afer Parkut Te ARBERIS (Ish Dragodan)
Pristina, 10000

SOCCER CENTER ofron ushtrime profesionale per zhvillimin sa me te mire te teknikave te futbollit...100% top...TEKNIK,KORDINIM.FORCE,FAIR PLAY...

Federata e Peshkatareve 2012-2015 Federata e Peshkatareve 2012-2015
Pristina

Official Page

Manchester United Fans Manchester United Fans
Pristina

Manchester United FAN page

Klubi Alpin "Dardania" Klubi Alpin "Dardania"
Pristina, 10000

Alpinizem ne Bjeshket e Republikes se Kosoves

Fans of manchester united Fans of manchester united
Ffgfgf
Pristina, SDGDF

gfdgdfgfg

AiMSiCK AiMSiCK
Pristina

AiMSICKCLiQUE eSportsKosova

BFAM TEAM BFAM TEAM
Pristina, 1000

eSportsKosova.com

Klubi i Skitarisë "Nici" Klubi i Skitarisë "Nici"
Touk Bashqe
Pristina, 10000

Klubi i Skitarisë "Nici" mirret me aktivitetet e skijimit ku perfshihen klubi i skijimit, shkolla e skijimit dhe organizimin e grupeve te caktuara per ski.