Akademia e Arteve Marciale "Prishtina" Official

AKADEMIA E ARTEVE MARCIALE "PRISHTINA"
Rr. Isa Kastrati (Perballe shkolles fillore Iliria), Kodra e Diellit 10000 Prishtinë Artet Marciale janë sisteme të koduara dhe tradita luftarake, të cilat praktikohen për arsye të vetëmbrojtjes, shëndetit fizik, shëndetit mendor dhe zhvillimi shpirtëror.

Operating as usual

07/07/2021

Kampioni i padiskutueshëm i Kosovës në Akademinë e Arteve Marciale " Prishtina" sikur edhe më parë edhe sonte mbajti stërvitje në MMA " Prishtina".
Jemi krenar me juve mjeshtër Arbër Bajra.
Respekt !

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 07/07/2021

Ishte kënaqësi sonte që patëm kampionin e Kosovës Arbër Bajra në stërvitje ku sportistët e Akademisë patën rastin të përfitojnë nga njohuritë dhe përvoja e ti 25 vjeçare.
Vazhdojmë përpara me kampionat e Kosovës.

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 04/07/2021

Sot ishte një ditë e lodhshme por shumë e veçantë. Sot ishte Kampionati i Taekwondo-së të Kosovës disciplina Kyorugi për të gjitha grup moshat kategoria A dhe B klasë.
Në Akademinë e Arteve Marciale " Prishtina" në kategorinë A klas morën pjesë 15 sportistë në kategondërsa në Shkollën e Taekwondo-së " Prishtina" kanë marrë pjesë 12 sportistë dhe që të gjithë në kategori ë B klasë.

Në kateglrinë A klasë arritëm 10 medale ari dhe 3 medale argjendi.
Ndërsa në kategorinë B klasë me SHTP arritëm 5 medale ari dhe 4 medale argjendi.

Përveç sportistëve kosovarë ishin edhe sportistë nga vendet e ndryshme si Zvicërra, Belgjika, Suedia.
Në këtë Kampionat arritëm këto rezultate:

Young Cadet - vendi 3
Cadet - vendi 2
Junior - vendi 3
Senior - vendi 1

Seniori më i mirë: u shpallë Arbnor Bajra
Seniorja me e mirë: Tringa Krasniqi
Cadeti më i mirë: Saad Vizdiklar

Falënderojmë Federatën e Taekwondo-së e Kosovës për këtë organizim.

Vazhdojmë tutje me punë dhe suksese.

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 27/06/2021

Dje Akademia jonë mori pjesë në kampionatin ndërkombëtar të Taekwondo-së " 6th Tirana Trophy 2021 dhe 9th Top Tirana Open 2021 " me gjithësej 6 sportistë.
Akademia Prishtina në këtë kampionat mori këto medalje:
Imara Vizdiklar - vendin e parë
Addas Vizdiklar - vendin e parë
Saad Vizdiklar - vendin e parë
Mali Sahiti - vendin e parë
Sylejman Vizdiklar - vendin e dytë
Tringa Krasniqi - vendin e tretë

Sara Kastrati nuk garoj për shkak të mos prezencës së kundërshtares së saj të vetme që kishte ndërsa Besart Zeqiri për shakak të ndryshimit të peshës.

Imara Vizdiklar u shpall edhe sportistje më e mirë në mesin e kadetëve të rinjë ndërsa Akademia e Arteve Marciale "Prishtina" zuri vendin e dytë në këtë kampionat.
I falënderojmë organizatorët për këtë aktivitet dhe sportistët tanë për mundin që bënë për të arritur këtë rezultat.

Respekt për të gjithë !

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 01/06/2021

Në garën ndërkombëtare të Ulqinit "Ulcinj Trophy" të organizuar nga trajneri Fikret Dushku Akademia e Arteve Marciale "Prishtina" mori pjesë me tre sportistë:
Imara Vizdiklar në kategorinë dadet të rinjë -30 kg
Addas Vizdiklar në kategorinë kadet të rinjë -36
Sylejman Vizdiklar në kategorinë junior -51 kg.
Sylejmani nuk e kaloj luftën nga garuesi i Bosnes por i cili bëri luftë të mirë ndërsa Imara dhe Addasi zunën vendin e parë në kategoritë e tyre dhe me këtë rezultat AAM "Prishtina" zuri vendin e tretë në plasmanin ekipor.
Ju lumtë sportistëve tani dhe një falënderim i veçantë i shkon edhe për prindërit e këtyre sportistëve të cilët investojnë në vazhdimësi për fëmijët e tyre.
Suksese edhe më të mëdha në garat tjera.

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 26/05/2021

Një falënderim të veçantë për bagjen tim Driton Ademi për punën e shkëqyeshme të rregullimit të ringut nga fillimi deri në fund si dhe të mbajtëses së thesit.

24/05/2021

Sonte ishte mysafir i yni kryetari i ri i FTK-së zotëri Bekim Govori.
Me të u njoftuan sportistët që ishin prezent sonte dhe kryetari ju premtoj sportistëve një angazhim maksimal të tij për të mirën e të gjithë sportistëve tanë në ngritje të cilësisë dhe masovitetit të taekwondo-së në vendin tonë.
Kryetrajneri zotëri Nuhi Gashi e falënderoj kryetarin për vizitën e tij dhe i premtoj që bashkarishtë do të bëjmë më të mirën për sportistët e vendit tonë dhe të gjitha klubet e Kosovës.
Respekt !

Sonte ishte mysafir i yni kryetari i ri i FTK-së zotëri Bekim Govori.
Me të u njoftuan sportistët që ishin prezent sonte dhe kryetari ju premtoj sportistëve një angazhim maksimal të tij për të mirën e të gjithë sportistëve tanë në ngritje të cilësisë dhe masovitetit të taekwondo-së në vendin tonë.
Kryetrajneri zotëri Nuhi Gashi e falënderoj kryetarin për vizitën e tij dhe i premtoj që bashkarishtë do të bëjmë më të mirën për sportistët e vendit tonë dhe të gjitha klubet e Kosovës.
Respekt !

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 10/05/2021

Pak hajgare me foto me studentin dhe vëllaun tonë mjeshtër Jetonin i cili jeton dhe punon si Ingjinier i Eletroteknikës në Gjermani.
Faleminderit mjeshtër për vizitat tuaja që asnjëherë nuk na harron.
Zoti të lumturoftë !

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 02/05/2021

Ishte kënaqësi që sonte kishim për iftarë shumë sportistë/ste dhe ish sportistë/ste në mesin tonë.
Jemi familje e madhe dhe do ta ruajm këtë familje.
Ju faleminderit shumë të gjithëve për pjesëmarrjen tuaj sonte dhe të gjithë atyre që nuk kanë pasur mundësi të jenë sonte bashk me ne.
Zoti ju nderoftë të gjithëve.
Disa foto pas iftarit.

22/04/2021

Po ju prezantojmë tre sportistët e Akademisë së Arteve Marciale "Prishtina" të cilët përfaqësuan Federatën e Taekwondo-së të Kosovës në Kampionatin Evropian të seniorëve në Bullgari nga data: 8 - 11 prill 2021.
Asnjëri prej tyre nuk garoj në kategorinë e vet por të tret garuan në kategori më të larta ngase ju pamundësua.

Akademia jonë është e kënaqur me performancën e tre sportistëve tanë dhe ju urojmë suksese më të mëdha në të ardhmen sidomos pas kampionatit të Kosovës.

ARBËR BAJRA - i pari në foto në të majtë

Provoja 16 vjeqare si kapiten i kombëtares së Belgjikes ka bër që të jetë fitues i shumë kampionateve dhe garave zyrtare të Federatës Botërore si:

15 her kampion i Belgjikes,
Vendin e pare ne Korea Open
Vendin e 2 në France Open
Vendin e 2 në Holand Open ( Dutch Open)
Dhe shum her vendin e 3 ne kampjonate te ndryshme qe jan organizuar ne Bote.

Ne vitin 2012 ETU-ja (Federata Evropiane e Taekwondo-së ) e ka shpallur si nje nder garuesit më të mirë ne kategorin -80 dhe ka zen vendin e pare te rankingut Evropjan.

2 vjet ka jetuar ne Korenë e Jugut per trajnim në garim.
Është në mesin e 24 studentëve të vetëm të cilët kanë studiuar për 6 muajt në fakultetin e Taekwondo-ës në Kore të Jugut.

Ka qen pjesemarres edhe ne kampionate te medha botërore dhe evropiane dhe ne kampionatin Evropian qe eshte mbajtur ne Rome ka zënë vendin e 5.
Në Kampionatin Evropian të këti muaji për shkaqe të rrethanave nuk pati mundësi të garoj në kategorinë e vet por garoj në -87 kg e cila ishte shumë e rëndë për të. Kundërshtari i tij nga Kroacia kishte vendin e tretë në botë në kampionatin e fundit botëror 2019.

ARBNOR BAJRA:

Përvoja e tij 10 vjeçare nëpër kampionate të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare ka bërë që Arbnori të arrij këto rezultate:

Vendin e 5 ne Belgian Open
Vendin e 9 ne G2 President cup ne vitin 2014
Vendin e 1 ne Challenge cup 2015
Vendin e 1 në Challenge cup 2016
Kampion i Belgjikës 3 here
Vendin e 9 ne Gjerman Open ne vitet 2018 dhe 2019
Vendin e 9 ne Belgian Open ne vitin 2018
Vendin e 9 ne France Open ne vitin 2017.

Ne kampjonatin Evropian të mbajtur me 8 - 11 prill ne Bulgari nuk ka garuar në kategorinë e vet -68kg në të cilën garon çdo herë por ja garuar për herë të parë në kategorinë -80 kg që ishte tepër e rëndë për të.
Në këtë kampionat ka garuar me Aaron Cook kampion botërorë, tri herë kampion evrope dhe pjesëmarrës në Lojërat Olimpike.
Edhe pse kishte përballë një garues elitarë dhe nuk ishte fare kategoria e Arbnorit, ai përsëri bëri luftë të shkëlqyer.

ARBËR AZEMI :

Garus i Suedis ne kampionate :
Universiade 2015,2017,2019
U21 Kampionat evropian 2013

Belgian open 2012 bronze
Dutch open 2012 5th place
Israel open 2015. 5th place
Croatia open 2015. 9th place
Polish open 2016. 9th place
Belgian open 2017. 9th place
Presidents cup 2017. 9th place
Kampion i Suedis 2017.
Belgian open 2018. 9th place
Polish open 2018. 9th place
Dutch open 2019 9th place
Paris open 2019 2nd place
Turkish open 2020 9th place
Helsingborg open 5th place

———————————————————
Gara Ne suedi

Kampionati suedis 2012. 2nd place
Wonderful copenhagen 2013. 2nd place
Kampioanti suedis 2015 2nd place
Wonderful copenhagen 2015 3rd place
Kampionti suedis 2016 3rd place
Svenska cupen 1 2017( ne suedi) - 3rd place
Svenska cupen 2 2017 1st place
Svenska cupen 1 2018 2nd place
Svenska cupen 2 2018 2nd place

Në Kampionatin Evropian 8 - 11 prill 2021 edhe Arbër Azemij nuk pati mundësi të garoj në kategorinë e vet -68 kg por garoj një më lartë në -74 dhe pati një kundërshtarë shumë cilësor.

Këta janë disa nga sportistët tanë të cilët e përfaqësojnë Akademinë e Arteve Marciale "Prishtina" si klub por edhe si përfaqësues të FTK-së në garat evropiane dhe botërore.

Po ju prezantojmë tre sportistët e Akademisë së Arteve Marciale "Prishtina" të cilët përfaqësuan Federatën e Taekwondo-së të Kosovës në Kampionatin Evropian të seniorëve në Bullgari nga data: 8 - 11 prill 2021.
Asnjëri prej tyre nuk garoj në kategorinë e vet por të tret garuan në kategori më të larta ngase ju pamundësua.

Akademia jonë është e kënaqur me performancën e tre sportistëve tanë dhe ju urojmë suksese më të mëdha në të ardhmen sidomos pas kampionatit të Kosovës.

ARBËR BAJRA - i pari në foto në të majtë

Provoja 16 vjeqare si kapiten i kombëtares së Belgjikes ka bër që të jetë fitues i shumë kampionateve dhe garave zyrtare të Federatës Botërore si:

15 her kampion i Belgjikes,
Vendin e pare ne Korea Open
Vendin e 2 në France Open
Vendin e 2 në Holand Open ( Dutch Open)
Dhe shum her vendin e 3 ne kampjonate te ndryshme qe jan organizuar ne Bote.

Ne vitin 2012 ETU-ja (Federata Evropiane e Taekwondo-së ) e ka shpallur si nje nder garuesit më të mirë ne kategorin -80 dhe ka zen vendin e pare te rankingut Evropjan.

2 vjet ka jetuar ne Korenë e Jugut per trajnim në garim.
Është në mesin e 24 studentëve të vetëm të cilët kanë studiuar për 6 muajt në fakultetin e Taekwondo-ës në Kore të Jugut.

Ka qen pjesemarres edhe ne kampionate te medha botërore dhe evropiane dhe ne kampionatin Evropian qe eshte mbajtur ne Rome ka zënë vendin e 5.
Në Kampionatin Evropian të këti muaji për shkaqe të rrethanave nuk pati mundësi të garoj në kategorinë e vet por garoj në -87 kg e cila ishte shumë e rëndë për të. Kundërshtari i tij nga Kroacia kishte vendin e tretë në botë në kampionatin e fundit botëror 2019.

ARBNOR BAJRA:

Përvoja e tij 10 vjeçare nëpër kampionate të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare ka bërë që Arbnori të arrij këto rezultate:

Vendin e 5 ne Belgian Open
Vendin e 9 ne G2 President cup ne vitin 2014
Vendin e 1 ne Challenge cup 2015
Vendin e 1 në Challenge cup 2016
Kampion i Belgjikës 3 here
Vendin e 9 ne Gjerman Open ne vitet 2018 dhe 2019
Vendin e 9 ne Belgian Open ne vitin 2018
Vendin e 9 ne France Open ne vitin 2017.

Ne kampjonatin Evropian të mbajtur me 8 - 11 prill ne Bulgari nuk ka garuar në kategorinë e vet -68kg në të cilën garon çdo herë por ja garuar për herë të parë në kategorinë -80 kg që ishte tepër e rëndë për të.
Në këtë kampionat ka garuar me Aaron Cook kampion botërorë, tri herë kampion evrope dhe pjesëmarrës në Lojërat Olimpike.
Edhe pse kishte përballë një garues elitarë dhe nuk ishte fare kategoria e Arbnorit, ai përsëri bëri luftë të shkëlqyer.

ARBËR AZEMI :

Garus i Suedis ne kampionate :
Universiade 2015,2017,2019
U21 Kampionat evropian 2013

Belgian open 2012 bronze
Dutch open 2012 5th place
Israel open 2015. 5th place
Croatia open 2015. 9th place
Polish open 2016. 9th place
Belgian open 2017. 9th place
Presidents cup 2017. 9th place
Kampion i Suedis 2017.
Belgian open 2018. 9th place
Polish open 2018. 9th place
Dutch open 2019 9th place
Paris open 2019 2nd place
Turkish open 2020 9th place
Helsingborg open 5th place

———————————————————
Gara Ne suedi

Kampionati suedis 2012. 2nd place
Wonderful copenhagen 2013. 2nd place
Kampioanti suedis 2015 2nd place
Wonderful copenhagen 2015 3rd place
Kampionti suedis 2016 3rd place
Svenska cupen 1 2017( ne suedi) - 3rd place
Svenska cupen 2 2017 1st place
Svenska cupen 1 2018 2nd place
Svenska cupen 2 2018 2nd place

Në Kampionatin Evropian 8 - 11 prill 2021 edhe Arbër Azemij nuk pati mundësi të garoj në kategorinë e vet -68 kg por garoj një më lartë në -74 dhe pati një kundërshtarë shumë cilësor.

Këta janë disa nga sportistët tanë të cilët e përfaqësojnë Akademinë e Arteve Marciale "Prishtina" si klub por edhe si përfaqësues të FTK-së në garat evropiane dhe botërore.

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 15/04/2021

Mendja e shëndoshë në trupin e shëndoshë.

15/04/2021

Eja dhe ti largohu për pak kohë nga telefoni, nga kompjuteri dhe nga lojërat kompjuterike. Provoje të ushtrosh mendjen dhe trupin shëndetshëm që të kesh jetë të shëndetshme.
Mos thuaj nesër, fillo sot .

09/04/2021

Akademia e Arteve Marciale "Prishtina" në Kampionatin Evropian të Taekwondo-së për senior i cili është duke u mbajtur në Bullgari është duke marrë pjesë me tre sportistë.
Arber Azemi kategoria -74 kg
Arbnor Bajra kategoria -80 kg
Arber Bajra kategoria -87 kg
Ju dëshirojmë sukses që të treve.
Respekt të madh për djemtë tanë të cilët na përfaqësojnë në këtë kampionat në emër të Federatës së Taekowndo-së të Kosovës.

Akademia e Arteve Marciale "Prishtina" në Kampionatin Evropian të Taekwondo-së për senior i cili është duke u mbajtur në Bullgari është duke marrë pjesë me tre sportistë.
Arber Azemi kategoria -74 kg
Arbnor Bajra kategoria -80 kg
Arber Bajra kategoria -87 kg
Ju dëshirojmë sukses që të treve.
Respekt të madh për djemtë tanë të cilët na përfaqësojnë në këtë kampionat në emër të Federatës së Taekowndo-së të Kosovës.

Photos from Akademia e Arteve Marciale "Prishtina"   Official's post 07/04/2021

Pregaditje për Kampionatin e Kosovës.

10/03/2021

Me mjeshtrin e Aikido-së Adriano.
Së shpejti testi për dan.

Me mjeshtrin e Aikido-së Adriano.
Së shpejti testi për dan.

26/02/2021

Sonte ishte kënaqësi që ushtruam së bashku me këta djem të mirë në MMA "Prishtina !
Shihemi sërish të hënën më ushtrime !

Sonte ishte kënaqësi që ushtruam së bashku me këta djem të mirë në MMA "Prishtina !
Shihemi sërish të hënën më ushtrime !

19/02/2021

Sonte ishte nxehtë në stërvitje me teknika të luftës.

[02/17/21]   Akademia jonë ju uron të gjithëve festën e pavarësisë duke ju dëshiruar lumturi në jetë.
Njëkohësisht ju njoftojmë se sot nuk do të kemi stërvitje, shihemi të premten në stërvitje.
Me respekt !

04/02/2021

Ju njoftojmë se MMA PRISHTINA nga data 10.02.2021 do të filloj me një termin të ri të stërvitjeve çdo të hënë, mërkure dhe të premte nga ora 20:00.
Të interesuarit mund të lajmërohen në +383 49 171 584
apo na shkruani edhe në inbox.

Shihemi në palestër! 🤜🤛

Ju njoftojmë se MMA PRISHTINA nga data 10.02.2021 do të filloj me një termin të ri të stërvitjeve çdo të hënë, mërkure dhe të premte nga ora 20:00.
Të interesuarit mund të lajmërohen në +383 49 171 584
apo na shkruani edhe në inbox.

Shihemi në palestër! 🤜🤛

[01/28/21]   NJOFTIM
Ju bëj thirrje të gjithë sportistëve tanë të cilët kanë vendosur të garojnë sivjet në gara ndërkombëtare të lajmërohen për të ju rregulluar Gal Licenc-at, lajmërohuni ju lutem në mesengjer.
Planifikojmë të marrim pjesë në garën ndërkombëtare në Bullgari me datë: 6 dhe 7 mars dhe të vazhdojmë tutje me gara prandaj ju kërkoj të lajmëroheni më së largu deri nesër në mbrëmje.
Respekt !

1 Kafe prej Shpisë - Sfida e javës - Artet marciale "Taekwondo" 24.01.2021 24/01/2021

1 Kafe prej Shpisë - Sfida e javës - Artet marciale "Taekwondo" 24.01.2021

Ju ftojmë të ndiqni vizitën e RTV 21 në AAM "PRISHTINA"

https://m.youtube.com/watch?v=jiHNkOF0tVk

1 Kafe prej Shpisë - Sfida e javës - Artet marciale "Taekwondo" 24.01.2021 Web: https://rtv21.tvFacebook: https://www.facebook.com/RTV21liveInstagram: https://www.instagram.com/rtv21#Radiotelevision21 #1KafeprejShpisë #TaekwondoMu...

[01/02/21]   Njoftim

Ju njoftojmë se oraret e stërvitjeve do të ndryshojnë nga dita e hënë me datë:04.01.2021.
- Të gjitha terminet e stërvitjeve do të kthehen sikurse ishte para masave ku ishte orë policore nga ora 19, pra tani stërvitjet me fëmijë do të jenë nga ora 18 ditën e hënë, mërkurë dhe premte.
- Nga ora 19 më të rriturit si dhe më të ngritur në breza.
- Dhe po ashtu të njëjtat ditë do të ketë stërvitje për fëmijë edhe nga ora 10 e mëngjesit.

Gjithashtu ju njoftojmë se terminet e fëmijëve ditën e shtune dhe diele nga ora 10 do të jenë edhe më tej përveq këti vikendi pra sot dhe nesër ( ku nuk mbahen stërvitjet ) secili mund të zgjidhë në cilin termin dëshirojnë të stërviten.

Shpresojmë që ky vit të jetë më i mirë se viti i kaluar dhe për një vetëdije më të madhe të përgjithshme të popullit tonë.

Respekt për të gjithë, dhe shihemi në palestër të hënën.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address

Rr. Isa Kastrati -Prishtine
Pristina
10000
Other Sports Teams in Pristina (show all)
K.F 2 Korriku - Pionerët K.F 2 Korriku - Pionerët
Pristina

One Team - One Love 2 Korriku

Akademia Taekwondo & Hapkido "Tiger" Prishtinë Akademia Taekwondo & Hapkido "Tiger" Prishtinë
Luan Haradinaj
Pristina, PALLATI I RINISË 10000

Për më shumë informacion vizitoni ueb-faqen www.taekwondo-hapkido-tiger.com

Klubi i notit "Nemo" Klubi i notit "Nemo"
Pristina, Kosovo
Pristina, 10000

Nemo implements an athlete-centered approach for athletes and parents. Our goals are bigger than teaching techniques and achieving successful performances. We focus on growth of love for water and development of security in and around the water.

Klubi Karatesë FUATI Klubi Karatesë FUATI
Mati 1 Prishtine
Pristina

Klubi i Karates Fuati

Prishtina Volley-M Prishtina Volley-M
Pristina

Pse po pret ? Eja edhe ti Behu HERO Per me shume info 044529710 instagram: privolley

KB Prishtina KB Prishtina
Pallati I Rinisë Dhe I Sporteve
Pristina, 10000

BIBL CHAMPS x2 15,16 KAMPION x13 01/02,02/03,05/06,06/07,07/08,08/09,09/10,10/11,13/14,14/15,15/16,16/17,18/19 KUPA x15 02,03,04,05,06,07,08,09,10,13,14,16,17,18,19

Hunters and Nature Hunters and Nature
Pristina

Hunting with Drahthaars and Kurzhaars,outdoor sporting ,shooting ,working dogs,outdor adventures,tr

Federata e Peshkatareve 2012-2015 Federata e Peshkatareve 2012-2015
Pristina

Official Page

Merkato 2012 Merkato 2012
Pristina, [email protected]

Këtu mund te gjeni spekulimet dhe lajmet e fundit rreth Levizjeve të Lojtarëve.

Barcelona Shqip Barcelona Shqip
Kosovo
Pristina

Barcelona Shqip është faqe për të gjithë Blaugranët, Këtu mundë të gjeni lajme,video,rezultate,foto dhe gjithëqka rreth klubit të zemrës.

WBB - White Blue Brigade Plisat WBB - White Blue Brigade Plisat
Pristina

White & Blue Brigade PLISAT nengrup i Tifozeris Plisat nga Prishtina 19.09.2013 data e themelimit

FC AUTO LLAPI FC AUTO LLAPI
Pristina

FC Auto Llapi