صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation

صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation

Share

فدراسیون گلف افغانستان یکی از نهادهای ورزشی المپیکی است که از سال ۱۳۸۸ بدیسنو فعالیت رسمی دارد.

12/01/2022

با تاسف فراوان اطلاع حاصل کردیم که محترم داکتر نجیب الله سکندر رییس فدراسیون تکواندوی کشور شب گذشته ۲۱ جدی سال روان حین بازگشت به خانه اش، اختطاف شده است و تاهنوز از ایشان خبری در دست نیست.
از مسوولین امارت اسلامی توقع داریم که در قسمت رهایی داکتر سکندر تلاش نموده و خانواده جناب داکتر و ورزشکارانش را از نگرانی نجات دهند.

Photos from ‎صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation‎'s post 24/12/2021

میدان گلف قرغه در کابل از سوی کریکت بازان و تفریح‌گران تسخیر شده است. تحولات سیاسی اخیر در کشور، جامعه ورزشی و مکان های ورزشی را نیز متاثر ساخته است. اشخاص نامعلوم از نام ااا سوءاستفاده نموده و در تبانی با برخی از فرصت طلبان، در بدل ۲۰ افغانی فی نفر، این هرج و مرج را راه انداخته و قسمت های مهم و اساسی میدان را تخریب نموده است. این در حالی است که برای ساخت این میدان تلاش های فراوان صورت گرفته است و میلیون ها افغانی هزینه شده است.
هیئت رهبری فدراسیون گلف از نزدیک وضعیت میدان را بررسی نموده و تصمیم بر آن شد تا این مشکل را با اداره محترم تربیت بدنی شریک سازند تا باشد از تخریب بیشتر این میدان جلوگیری به عمل آید.

Photos from ‎صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation‎'s post 25/10/2021

ورزش و ورزشکاران در دل ملت جای دارند. برد شیرین کریکت بازان کشور مبارک. اشک شادی از چشمان مردم سرزمین خسته مان جاری شده است.

22/10/2021

Longest Drive challenge in -2020, Bamyan.

Photos from ‎صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation‎'s post 26/09/2021

ورزشکاران گرامی از هر رشته و در هر نقطه‌ای این سرزمین که هستید، درک می کنیم که چه شرایط دشوار را تجربه می کنید. تحمل این وضعیت نه تنها برای شما، بلکه برای همه اقشار جامعه سخت است. کشور در سراشیبی سقوط قرار دارد و فقر و تنگدستی بیشتر از هرچیزی دامنگیر عموم مردم شده است و باعث نگرانی گردیده است.
اما شما چراغ های روشن و امیدبخش مردم خود هستید. اگر نمی توانید شکم های شان را سیر کنید، لااقل می توانید برای شان شادی و لبخند خلق کنید. شما پیش از این فارغ از قوم و نژاد و مذهب، برای ملت این سرزمین شادی آفریدید و لبخند بر لبان شان هدیه کردید. ملت بودن را در ورزش تجربه کردیم. درخشش شما ورزشکاران باعث می شد که همگی مردم ما باهم و یک‌صدا شادی های شان را تجربه کنند.
ورزشکاران ما نمایندگان واقعی وقار و عزت مردم ما در میادین بین المللی بودند. برای هر یک تان پیروزی و سعادتمندی آرزو داریم.
تصاویر از ایام گذشته است و گوشه های از رخدادها و فعالیت های ورزشکاران گلف کشور را نشان می دهد.

Photos from ‎صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation‎'s post 06/09/2021

اسماعیل فریدونی یکی از ورزشکاران گلف ایرانی در پای یکی از پست های این صفحه که Kim W Baldwin یکی از مربیان حرفوی فدراسیون جهانی گلف به اشتراک گذاشته بود، چنین نگاشته است:
_____________________________________
همای خواننده ایرانی توی یکی از آهنگ هاش میخونه؛
دلم میسوزد و کاری ز دستم برنمی آید.
😥😥😥😥
شرم بر کاسبان دین و اسلحه
که به نام دین و به کام خودشان
همه جای دنیا بخصوص افغانستان رو به جنگ و آشوب کشاندند.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
افسوسکه چقدر امید داشتیم روزی در افغانستان هم گلف بازی میکنم و برای رشد و پیشرفت گلف افغانستان و ایران به هم کمک میکنیم.
😥🥰😥
صمیمانه برای همه شما و هموطنان تون
صلح و آرامش و تندرستی و آینده ای روشن آرزو دارم.

Photos from ‎صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation‎'s post 04/09/2021

به یاد روزهای خوب.
در شرایط کنونی ورزشکاران امیدی برای ادامه برنامه‌های شان نداشته و آینده روشنی را پیشبین نیستند.
وطن برایت روزهای روشن آرزو داریم و شب های پر از ستاره و طنین خنده‌های از جنس پیروزی.
اگر دلت برای آن روزها تنگ شده است، این پست را به اشتراک بگذار.

19/08/2021

بیست و هشتم اسد گرامی باد.

Photos from ‎صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation‎'s post 05/08/2021

میدان گلف قرغه در سال 2015 چنین زیبا بود. سیستم آبیاری این میدان سبز سیستم بارانی بود. میدان های گلف در دنیا از نظر دیزاین، سرسبزی و زیبایی خود یکی از جاذبه های گردشگری به شمار می آید. سرمایه گذاران از این رهگذر عواید خوبی به دست می آورند. در افغانستان اما کسی به سرمایه‌گذاری روی این بخش و حفظ این اماکن کمتر توجه می نمایند.

Photos from ‎صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation‎'s post 04/08/2021

ورزشکاران در ولایت بامیان حمایت شان را از نیروهای امنیتی و نظام اعلام داشتند. این ورزشکاران از فدراسیون های مختلف از رهبری ولایت بامیان به پاس دستاورد های اخیر شان در تامین امنیت دوباره بامیان، تقدیر به عمل آوردند. سپس نمایشات جمناستیک به اجرا گذاشته شد و مسابقات والیبال با حضور مقام ولایت بامیان و معاون مقام ولایت در جمنازیوم روح الله نیکپا به منظور حمایت از نیروهای قهرمان امنیتی آغاز گردید.

Photos from ‎صفحه رسمی فدراسیون ملی گلف افغانستان Afghanistan Golf Federation‎'s post 31/07/2021

غاصبان زمین یک ساحۀ ورزشی را در بامیان تخریب کرده‌اند
انور سعادت‌یار || سلام وطندار

مسئولان آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان می‌گویند که در روزهای پسین شماری از غاصبان زمین بخش‌هایی از «چمن اژدر» در حومۀ شهر بامیان را که مکان مناسب برای تمرین ورزش‌هایی؛ چون گلف، فوتبال، کریکت، دوچرخه‌سواری و بزکشی‌ست، تخریب کرده‌اند.

سیداسحاق هاشمی، آمر تربیت بدنی و ورزش بامیان به سلام‌وطندار می‌گوید که تخریب چمن اژدر از سوی غاصبان زمین سبب نگرانی شدید این اداره و ورزش‌کاران شده‌ است. او می‌افزاید که تلاش‌ها برای پیش‌گیری از تخریب مکان ورزشی و تفریحی چمن اژدر از سوی مقام‌های محلی بامیان جریان دارد.

به گفتۀ آمر تربیت بدنی و ورزش بامیان، این اداره نیز گزارشی را دربارۀ تخریب چمن اژدر توسط غاصبان زمین تهیه کرده است که به‌زودی با والی بامیان شریک می‌کند.

محمدعلی اخلاقی، ورزش‌کار رشتۀ ورزشی گلف و مسئول فدراسیون این ورزش در بامیان نیز با نگرانی می‌گوید که پس از سه هفته، روز گذشته با گلف‌بازان برای تمرین به ساحه چمن اژدر رفتند که متوجه شدند بخش‌هایی این چمن تخریب شده است.

به گفتۀ این ورزش‌کار، چمن اژدر تنها مکان در مرکز بامیان است که برای تمرین ورزش گلف نسبتاً مناسب است، اما تخریب بخش‌هایی از این چمن، ورزش‌کاران گلف را شدید نگران کرده است. او از ادارۀ محلی بامیان می‌خواهد که هرچه فوری از تخریب این ساحۀ ورزشی و تفریحی پیش‌گیری کند.

مقام‌های محلی بامیان نیز گفته‌اند که از تخریب این ساحۀ ورزشی پیش‌گیری می‌کنند. بر بنیاد گفته‌های مسئولان آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان، قرار است در ساحۀ چمن اژدر یک ورزش‌گاه مجهز با هزینۀ حدود دو میلیون دالر آمریکایی از سوی کشور هند ساخته شود، اما تخریب این چمن از سوی غاصبان زمین به روند ساخت این ورزش‌گاه نیز آسیب زده است.

در حومۀ غربی شهر بامیان در انتهای روستایی به‌نام «اژدر» چمن‌زاری‌ست که مکان مناسب برای تفریح و تمرین رشته‌های ورزشی می‌باشد. در روزهای پسین تخریب بخش‌هایی از این ساحه از سوی غاصبان زمین، واکنش ورزش‌کاران بامیانی را برانگیخته است.
لینک خبر: https://swn.af/land-grabbers-have-destroyed-a-sports-field-in-bamyan/

30/07/2021

تصویر که در زیر می بینید در میدان گلف بامیان گرفته شده است. این ساحه در سال ۱۳۹۸ به اثر پیشنهاد نمایندگی فدراسیون گلف در بامیان برای ورزش گلف اختصاص یافته است و طی مراحل اداری آن در ادارت دولتی مربوطه در آن ولایت تا مرحله انتقال پیش رفته است. خبر ناگوار اما این است که طی سه هفته گذشته با ناامن شدن بامیان یک تعداد افراد نامعلوم و مافیای زمین ساحه را با گریدر تخریب نموده و در صدد تصاحب آن است. امروز موضوع رسانه‌ای شد و واکنش خیلی از شهروندان بامیان را در پی داشت.
همچنان موضوع با مقام محترم ولایت بامیان در میان گذاشته شده و خوشبختانه مقام محترم ولایت به بخش های امنیتی هدایت داده است تا جلو غاصبین گرفته شود. قرار وعده مسوولین فردا هیئت توظیف خواهد شد و ساحه را از نزدیک بررسی خواهد کرد. فدراسیون گلف افغانستان توقع دارد که مسوولین محترم در ولایت بامیان با عاملین تخریب و غاصبین زمین متذکره برخورد قانونی نمایند.

Want your business to be the top-listed Gym/sports Facility in Kabul?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Kabul