Afg National Police MuayThai Federation د ملی پولیسو د موی تای فدراسیون

Afg National Police MuayThai Federation د ملی پولیسو د موی تای فدراسیون

Share

One World One Muaythai

Photos from ‎Afg National Police MuayThai Federation د ملی پولیسو د موی تای فدراسیون ‎'s post 13/10/2025

بسم الله الرحمن الرحیم
جمعه 18 میزان 1404
*مسابقات قهرمانی موی‌تای* به مناسبت *تقدیر از خدمات صادقانه و کارکردهای ارزنده محترم خلیفه صاحب الحاج سراج‌الدین حقانی (حفظه‌الله تعالی)*، در فضای با‌شکوه و منظم در *مقر قوماندانی مرکز تربیوی پولیس وزارت امور داخله* و با هماهنگی فدراسیون ملی مو‌ی‌تای کشور برگزار گردید.

در این مسابقات، *بیش از ۵۰ ورزشکار از ۱۳ کلپ فعال ولایت کابل*، در *چهار رده سنی (نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان)* به رقابت پرداختند. حضور پرشور *بیش از یک‌هزار تن از مجاهدین امارت اسلامی* به‌عنوان تماشاچیان و حامیان ورزش، روحیه‌ای خاص و انگیزه‌ای مضاعف برای ورزشکاران ایجاد نمود.

*محترم استاد فیصل احمد صادقی*، ریس فدراسیون موی‌تای پولیس وزارت داخله و برگزارکننده این رقابت‌ها، افزودند که هدف از برگزاری این مسابقات تقدیر و ارج‌گذاری به شخصیت مردمی، جهادی و خدمت‌گذار* خلیفه صاحب الحاج سراج‌الدین حقانی، تحکیم وحدت ملی و ایجاد فضای همبستگی میان جوانان از طریق ورزش و تشویق جوانان به ورزش‌های سالم و دوری از آسیب‌های اجتماعی می‌باشد.

Faisal Ahmad Sadiqi

Photos from ‎Afg National Police MuayThai Federation د ملی پولیسو د موی تای فدراسیون ‎'s post 11/08/2025

*برگزاری مسابقات کمربند طلایی موی‌تای*
به‌مناسبت *چهارمین سالروز پیروزی امارت اسلامی افغانستان*، مسابقات باشکوه *کمربند طلایی موی‌تای* با حضور *مقامات بلندپایه امارت اسلامی*، ورزشکاران، مربیان، رسانه‌ها و علاقه‌مندان این رشته، به تاریخ *۱۹ اسد ۱۴۰۴* با همکاری *قوماندانی عمومی تعلیم و تربیه وزارت داخله* در *جمنازیوم این قوماندانی* برگزار گردید.

در این رقابت‌ها، بیش از *۷۰ ورزشکار نخبه* از *۵ ولایت کشور* ( کابل، لوگر، پکتیا، میدان وردک و دایکندی ) در فضای کاملا رقابتی سالم در برابر هم قرار گرفته و نمایش شجاعت، تکنیک و مهارت‌های‌عالی موی تای را به نمایش گذاشتند.

*استاد فیصل احمد صادقی*، رئیس فدراسیون موی‌تای پولیس وزارت داخله، هدف از برگزاری این مسابقات را *تجلیل و یادبود از چهارمین سالروز پیروزی امارت اسلامی*، تقویت روحیه *همبستگی میان نیروهای امنیتی و ورزشکاران*، و همچنین *رشد و ترویج رشته موی تای در سطح کشور* عنوان کرد.

در پایان، به قهرمانان برتر در اوزان مختلف *کمربند طلایی، تندیس و حکم قهرمانی* اهدا شد و از مربیان، داوران و نهادهای همکار با *لوح‌های سپاس* قدردانی به عمل آمد.

*فدراسیون موی‌تای پولیس وزارت داخله* از تمام ارگان‌ها، ورزشکاران، مربیان، داوران، تیم‌های امنیتی و رسانه‌ها که در برگزاری موفق این رویداد سهم داشتند، صمیمانه سپاسگزاری می‌نماید.

Following Facebook for CreatorsFOX 13 News - Tampa BayStar Sports

06/08/2025

بسم الله الرحمن الرحیم
قرار است فدراسیون موی تای افتخاری پولیس وزارت داخله یکشنبه مورخ 19 اسد 1404 مسابقات کمربند طلایی به مناسبت (چهارمین سالگرد پیروزی امارت اسلامی افغانستان) در رده های سنی (نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان) به میزبانی ولایت کابل برگزار نماید.
هدف از برگزار این مسابقات تجلیل و یاد بود از روز فتح امارت اسلامی افغانستان، همبستگی، همدلی و اتحاد میان نیرو های امنیتی و ورزشکاران عزیز ما می‌باشد.
محل برگزاری: کابل، قومندانی عمومی تعلیم و تربیه پولیس وزارت داخله

Photos from ‎Afg National Police MuayThai Federation د ملی پولیسو د موی تای فدراسیون ‎'s post 06/08/2025

بسم الله الرحمن الرحیم
قرار است فدراسیون موی تای افتخاری پولیس وزارت داخله یکشنبه مورخ 19 اسد 1404 مسابقات کمربند طلایی به مناسبت (چهارمین سالگرد پیروزی امارت اسلامی افغانستان) در رده های سنی (نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان) به میزبانی ولایت کابل برگزار نماید.
هدف از برگزار این مسابقات تجلیل و یاد بود از روز فتح امارت اسلامی افغانستان، همبستگی، همدلی و اتحاد میان نیرو های امنیتی و ورزشکاران عزیز ما می‌باشد.
محل برگزاری: کابل، قومندانی عمومی تعلیم و تربیه پولیس وزارت داخله

Photos from ‎Afg National Police MuayThai Federation د ملی پولیسو د موی تای فدراسیون ‎'s post 27/01/2025

برگزاری مسابقات دوش در ولایت پکتیا
شنبه 6 دلو 1403
مسابقات دوش همه گانی تحت عنوان همدیگرپذیری میان تمام ورزشکاران رشته های ورزشی ولایت پکتیا و یک تیم از ولایات کابل، خوست و لوگر با اشتراک نزدیک به 100 ورزشکار به مصافه 6 کیلومتر راه با همکاری شرکت مخابراتی افغان بیسیم برگزار گردید.
که در این مسابقات برای 20 تن از ورزشکاران جوایز اهدا گردید.
که برای برنده مقام اول کمپیوتر، مقام دوم بایسکل، مقام سوم موبایل هوشمند و به همین ترتیب الی مقام 20 جوایز اهدا گردید. هدف از برگزاری این رقابت ها رشد استعداد ها، ایجاد فضا صمیمیت، برادری و همبستگی میان مردم عزیز ما و حمایت از سکتور ورزشی و معارف میباشد.
که در این بخش با نهاد های آموزشی برای فراهم کردن زمینه تحصیل برای ورزشکاران بطور رایگان نیز توافق کردم. وهمچنان سپاس فراوان از نهاد های آموزشی چلنجر، پکتیا مسلم، آریانا ارسلان، گلوبل و جهان.

این رویداد بزرگ با حضور مسئولین محترم، از جمله الحاج شیخ انعام الله صلاح الدین معاونت مقام ولایت پکتیا، مولوی نورالرحمن تسکین رئیس محترم تربیت بدنی، هیت رهبری ریاست ورزش پکتیا، مقامات دولتی، محترم کرامت الله کرامت ریس شورای گردیز، محترم شریف الله شریفی نماینده افغان بیسیم، ملک صاحبان قوم‌ها، بزرگان ولایت پکتیا به یکی از رویدادهای برجسته ورزشی تبدیل شد که از همه این بزرگواران با انداختن چپن قدردانی کردیم.

مردم عزیز و ورزشکاران پرشور و مشتاق از تمامی اقشار و رشته‌های ورزشی در این مسابقات حضور یافتند و با انرژی و اشتیاق خود، مسابقات را به بهترین نحو ممکن برگزار کردند. با توجه به اهمیت این مسابقات، برای حفظ امنیت و راحتی شرکت‌کنندگان، سرک‌ها مسدود گردید و محیطی آرام و ایمن برای برگزاری مسابقات فراهم شد.

از حمایت‌های ارزشمند مقام‌های دولتی و وکلای محترم قومی که در این رویداد شرکت کردند، صمیمانه تشکر می‌کنیم. این رویداد به‌عنوان گامی مهم در جهت تقویت ورزش و همبستگی در جامعه‌ ما محسوب می‌شود.

با تشکر و تقدیر از همه شرکت‌کنندگان و حامی این رویداد شرکت مخابراتی "افغان بیسیم" که همیشه در کنار سکتور ورزشی و معارف همکار هستند.

باحترام
فیصل احمد صادقی
مسول برگزاری این دور مسابقات

12/12/2024

پیام تسلیت و همدردی هیت رهبری فدراسیون ملی موی تای پولیس وزارت امور داخله

بسم رب الشهدا

انا الله و انا الیه راجعون
شهادت آروزی مردان بزرگ و مجاهدین است
با اندوه فراوان خبر ناگوار شهادت مظلومانه مجاهد، غازی دو دوره اشغال، رهبر و فرمانده نامدار را ه آزادی شهید الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان را که تمامی مجاهدین و پیروان راه حق و آزادی را متأثر و داغدار نمود به کافه ملت مجاهد و شهید پرور مردم افغانستان تسلیت عرض مینمایم.
هیت رهبری فدراسیون ملی موی تای افغانستان نبود وی را یک ضایع بزرگ برای ملت مجاهد پرور افغانستان دانسته برای مرحوم حقانی صاحب بهشت برين و درجات الهی را استدعا و برای اعضای محترم خانواده حقانی صاحب، بازماندگان و تمامی مجاهدین راه آزادی صبر جمیل را از بارگاه ایزد منان خواهان است.
Faisal Ahmad Sadiqi

17/06/2024

عید مبارک
اختر مو مبارک
Happy Eid

فدراسیون ملی موی تای پولیس وزارت امور داخله ناب ترین و صمیمانه ترین تبریکات و تمنیات خویش را به مناسبت حلول فرخنده ترین ایام عید سعید اضحی که مملو از صفا و صمیمیت است خدمت کافه ملت مسلمان افغانستان، خانواده های معظم شهدا، نیرو های جان بر کف امنیتی و به ویژه اعضای پر افتخار فدراسیون ملی موی تای پولیس وزارت امور داخله شاد باش عرض نموده.

او د لوی خدای له دربار څخه ستاسو د اطاعت، عبادت او نیکو اعمالو د ښکلا غوښتنه کوو.
او تاسو او ستاسو کورنۍ او دوستانو ته د خوښیو او نیکمرغیو اختر غواړو.

28/05/2024

زندگی نامه
استاد رامین (احمدی) فرزند نورالدین در سال1377 در ولایت کابل در یک خانواده علم پرور و متدین چشم به جهان هستی گشود. وی فارغ صنف دوازده میباشد. آقای(احمدی)با داشتن علاقه دیرینه و فراوان که با ورزش دارد. از سال 1392 تحت نظر استاد یحیی (رحیمی) شروع به تمرینات موی تای نمود وادامه تمرینات خویش را تحت نظر ماستر سپورت خوشحال (سروری) ریس ورزش وزارت امور داخله و استاد نورمحمد (نوری ) مربی و داور بین‌المللی موی تای ادامه داده که خدمات زیادی را انجام داده.
و افتخارات و دستاورد های فراوان را کسب نموده است.
#فعالیت ها:
- از سال 1398 بحیث مسئول کمیته برگزاری مسابقات فدراسیون ملی موی تای پولیس افغانستان فعالیت کرده است.
- مسول کمپ موی تای کاران (سروری) میباشد.
- و فعلا به حیث نماینده رسمی فدارسیون ملی موی تای پولیس افغانستان تعیین و فعالیت مینماید.
که از بارگاه عزت منان براى ايشان آرزوى موفقیت داریم.

27/05/2024

زندگی نامه
استاد شکرالله احمدی ولد محمد رسول در سال ۱۳۷۰ در ولایت کابل ولسوالی پغمان در یک خانواده علم پرور و متدین چشم به جهان گشود. وی محصل رشته انجینری میباشد. آقای احمدی با داشتن علاقه دیرینه و فراوان که با ورزش دارد. از سال۱۳۸۶ تحت نظر استاد نور محمد نوری و استاد نقیب الله ملاخیل شروع به تمرینات موی تای نمود.
و افتخارات و دستاورد های فراوان را کسب نموده است.
#فعالیت ها:
- از سال1395 الی 1398 بحیث مربي تیم ملی موی تای پولیس افغانستان فعالیت کردند.
- و فعلا نیز به حیث مربی تیم ملی موی تای پولیس افغانستان فعالیت مینماید.
که از بارگاه عزت منان براى ايشان آرزوى موفقیت داریم.

27/05/2024

زندگی نامه
استاد حسیب الله احمدی ولد محمد رسول در سال 1373 در ولایت کابل ولسوالی پغمان در یک خانواده علم پرور چشم به جهان گشود. وی محصل حقوق علوم ساینسی میباشد. آقای احمدی با داشتن علاقه دیرینه و فراوان که با ورزش دارد. از سال1390 تحت نظر استاد نور محمد نوری، استاد نقیب الله ملاخیل، استاد عبید الله رحیمی و استاد شکر الله احمدی شروع به تمرینات موی تای نمود.
که خدمات زیادی را انجام داده.
و افتخارات و دستاورد های فراوان را کسب نموده است.
#فعالیت ها:
- از سال1395 الی 1398 بحیث مسئول کمیته آزمون فعالیت کردند.
- و فعلا به حیث معاون فنی فدارسیون ملی موی تای پولیس افغانستان تعیین و فعالیت مینماید.
که از بارگاه عزت منان براى ايشان آرزوى موفقیت داریم.

27/05/2024

زندگی نامه
استاد فیصل احمد صادقی فرزند غلام حضرت در سال 1383 در ولایت پکتیا مرکز گردیز در یک خانواده علم پرور و متدین چشم به جهان هستی گشود. وی محصل دانشکده کمپیوتر ساینس میباشد. آقای صادقی با داشتن علاقه دیرینه و فراوان که با ورزش دارد. از سال 1394 تحت نظر استاد ولی محمد نوری شروع به تمرینات موی تای نمود.
که خدمات زیادی را انجام داده.
و افتخارات و دستاورد های فراوان را کسب نموده است.
#فعالیت ها:
- از سال 1397 الی 1399 بحیث مسئول ورزش بنیاد خیریه سمون فعالیت کردند.
- مسول انجمن موی تای کاران اتفاق
- مسئول کمیته نشرات فدراسیون ملی موی تای افغانستان
- و فعلا به حیث معاون اداری و مالی فدارسیون ملی موی تای پولیس افغانستان تعیین و فعالیت مینماید.
که از بارگاه عزت منان براى ايشان آرزوى موفقیت داریم.

Want your business to be the top-listed Gym/sports Facility in Kabul?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Kabul