Lean

Lean

Comments

Lean
Geen goede voornemens voor ons dit jaar. Waar we wel in geloven, zijn healthy habits. Dit zijn gezonde gewoontes die je jezelf al na amper zeven herhalingen eigen kan maken. Personal trainers Thomas Kumps en Davy Provoost van Lean vertellen hoe je succesvol healthy habits introduceert én hebben enkele uitdagingen voor jou! 💪🏻
Graag stellen we onze drieënveertigste deelnemer voor de Gentsekoop Awards voor: Lean
Lean is een personal trainingsstudio voor high professionals, ondernemers en zelfstandigen. Met een team van acht gepassioneerde en uniek gespecialiseerde coaches verbeteren ze de levenskwaliteit van hun leden dankzij een zeer complete en geïndividualiseerde aanpak.

Met de Gentsekoop Awards willen we graag lokale Gentse winkels en diensten de aandacht geven die ze verdienen, want geen bruisende wijze stad zonder een bloeiende middenstand.
We laten mensen vanaf midden november stemmen op hun favoriete zaken.
De winnaars zullen naast de nodige aandacht ook prijzen ontvangen die hen helpen hun zaak verder uit te bouwen.

Help ons met je bijdrage om die kleine Gentse winkels en hun uitbaters de aandacht en ondersteuning te geven die ze verdienen via: https://gentsekoop.be/fund/ of link in bio.
We vroegen personal trainers Thomas en Davy van Lean van welke cijfers zij wakker liggen. Het slechte nieuws: de cijfers zijn wel erg confronterend. Het goede nieuws: we kunnen er wat aan doen. Je leest het artikel nu via https://bit.ly/2YQj3Bq 💪🏽
Kleine veranderingen met een grote impact, zijn we daar niet allemaal naar op zoek? In Bossy Magazine SS19 verklapte Thomas Kumps van Lean al enkele quick wins voor je gezondheid. Op wearbossy.be zetten we vandaag een aantal van zijn tips op een rij 💪🏼
Dit jaar met g***s slagen in de missie 'fit na de feestdagen'? Thomas Kumps, personal trainer bij Lean, deelt zijn tips 💪
Lean x Bossy

Benieuwd naar de guilty pleasures en ochtenddilemma's van personal trainer Thomas Kumps? Hij deelt ze vandaag op Bossy. Zijn tips krijg je er op deze eerste dag van de week gratis bij 🙌
Ook onze derdejaars zijn aan hun stage gestart binnen een ruime waaier van organisaties (als beweegcoach in preventieve of (post-)revalidatiesector, personal trainer, bedrijfscoach, sport- of vrijetijdsmedewerker). Hieronder een overzichtje van onze stagepartners voor 2019.

Met dank aan Sportdienst Torhout Snowbite Kine Koen Garrincha Brugge Teamadventure Sportwerk V-FORMATION SportY-X Energy Lab Footinstruct Okinawa Aalter Little Ball Village Neaforma Training Center Vlaamse Zwemfed Impulse Brugge Surfers Paradise FROS Multisport Vlaanderen vzw Cycling Vlaanderen Amitabha - Sports, Well-being & Vitality InBeweging Hamme Kineroeselare Stad Kortrijk Ziekenhuisschool Stad Gent UZ-Gent Wildtrails Pasar Gemeente Staden Leander Personal Training Outside Adventure Zeepreventorium Revalidatiecentrum Stad Roeselare Fitcontrol De Panne Anemos Beachclub G-sport Vlaanderen vzw Vip Fit Oostende Buurtsport Brugge ready2improve 185 (one eight five) coaching center Marc Herremans Az St-Lucas Rugschool Bodypoint Fitbees MEDIALAAN - de Persgroep Publishing Waasland-Beveren (en andere zonder FB pagina ;-))

komen jullie ook aan huis?
Leander Verbraeken Joachim Hilderson Jannes Vercaemst Davy Provoost Anis Hachani wie?
Nood aan beweging en aan gezonde peptalk? Onze collega's van Belmodo organiseren op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016 voor het eerst de Belmodo Fit Summit, hét urban fit event voor food, sport en health lovers die geboeid zijn door een gezonde levensstijl.

Kom tijdens de Fit Summit meer te weten over o.a. gezonde voeding (van oa. Sandra Bekkari) en stretching en neem deel aan intensieve workouts. Alles zal gebeuren onder het goedkeurend oog van de professionale personal trainers van Leander Personal Training.

Wees er snel bij! Koop je ticket via de Belmodo Boutique. First come, first served!

Tickets (sessies + lunch + goodiebag):
€ 45 single ticket
€ 75 combi ticket
Burglers be aware, Team Alix punches in pink 👊🏻🌺 Healthy afterwork! Leander Personal Training Johanna Pycke

Personal training door experten. Wij gaan voor een volledige aanpak: sport, voeding, slaap en stress

Misschien kunnen we jou ook helpen met het bereiken van jouw fysieke doelen? We kunnen geen wonderen verrichten maar in de 7 jaar die we bestaan, hebben we al enkele honderden mensen geholpen om hun meest uiteenlopende fysieke doelen te bereiken. Met onze holistische, multi-level aanpak trachten we jou in staat te stellen duurzaam resultaat te behalen. Met onze focus op ondernemers, zelfstandigen

Werkend zoals gewoonlijk

Photos from Lean's post 02/01/2023

ℹ Wist jij dat ongeveer 8 op de 10 mensen binnen de 2 weken na het opstellen van hun goede voornemens terugvallen in hun oude gewoontes? Gedragsverandering is moeilijk, maar niet onmogelijk…

Begin januari zien we als een nieuw hoofdstuk in ons leven, een perfecte start om aan onze gezondheid te werken. De motivatie is heel hoog en we willen er dan ook alles aan doen om het dit jaar wel te doen lukken!

Hieronder vind je 4 praktische tips terug die je helpen bij het volharden van je goede voornemens!

🌟 Verander 1 gewoonte per keer. Onderzoek wijst uit wanneer mensen 1 gewoonte per keer veranderen, de kans dat ze die gewoonte een jaar of langer volhouden groter is dan 80%! 

🌟 Jouw sociale omgeving beïnvloedt jouw gedrag. Zoek mensen op met gelijkaardige interesses die je helpen om de persoon te zijn die je wilt worden.

🌟 Stacken van gewoontes. Koppel jouw nieuwe gewoonte aan een reeds bestaande routine. Pomp bijvoorbeeld 10 keer nadat je jouw glas water hebt gedronken in de ochtend.

🌟 Hou het simpel! Een nieuwe gewoonte moet makkelijk uitvoerbaar zijn. Als je gezonder wilt gaan koken, start dan met simpele voedzame gerechten die binnen jouw kookvaardigheden passen.

👉 Heb jij hulp nodig bij het volharden van jouw goede voornemens? Een duwtje in de rug nodig om in 2023 een betere en gezondere versie van jezelf te worden? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de link op onze Instagram-pagina of op onze website.

👉 Tag iemand die baat kan hebben bij deze tips! ✅

#9000

22/11/2022

🧘‍♀️ Verbeter je lenigheid

Een sterk en lenig lichaam voelt fantastisch aan. Helaas zorgt lang neerzitten voor stramme spieren en hoge stressniveaus vergemakkelijken de zaak niet. Gelukkig hebben we bij Lean fantastische coaches met jarenlange ervaring in general mobility maar ook end-range mobility. Van soepeler bewegen tot een volledige splagaat, onze coaches begeleiden jou doorheen het hele traject.

Wil jij graag starten met trainen? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de link op onze Instagram-pagina of op onze website.

#9000

15/11/2022

🤸 Handenstand leren?

Op je handen staan terwijl je in balans blijft, zonder muur of coach in de buurt. Dat is geen evidentie! Gelukkig hebben we bij ervaren coaches zoals , en die jou met de juiste trainingsmethodes naar een vrijstaande handenstand zullen brengen. Jong of oud, op 1 hand of op 2 handen… wij zijn jouw gids in jouw persoonlijke ‘handstand journey’.

Van beginner tot gevorderde, bij Lean ben je aan het juiste adres.

Wil jij graag met deze vorm van training aan de slag gaan? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de link op onze Instagram-pagina of op onze website.

#9000

14/10/2022

📏Meten is weten… onze InBody 770 bodyscanner.

Je lichaam bestaat uit botten, spiermassa, vetweefsel, vocht, en zoveel meer. Met gerichte training proberen we een gunstige verhouding spiermassa-vetweefsel te bekomen. Maar hoe weet je of je nu eigenlijk goed bezig bent?

Met onze InBody 770 krijg je een prachtig overzicht van je lichaamssamenstelling. Je krijgt de resultaten afgeprint op een A4’tje of digitaal via de app mee naar huis. Zo weet je meteen of je nog meer inspanningen moet doen, of gewoon goed op dreef bent om je doel te behalen.

Een scan is inbegrepen in onze personal training, maar daarnaast ook op aanvraag te bekomen. Stuur gerust een mailtje naar [email protected] voor meer informatie!

#9000

Photos from Lean's post 07/07/2022

🌴 Vakantieperiodes of niet… bij Lean kan je altijd terecht!

Bij Lean vinden we het belangrijk dat je kan sporten wanneer jij wil en dat je onder de beste omstandigheden kan werken aan je doelen. Ook in vakantieperiodes kan je 7 op 7 bij ons terecht:

- weekdagen: 07.00 - 22.00 uur;
- zaterdag en zondag: 09.00 - 17.00 uur.

Met ons team van 10 gespecialiseerde trainers krijg je bovendien voor jouw wensen dé geknipte persoon aangewezen. Voor, tijdens en na het trainen staan koude/warme dranken op jou te wachten en de zweetdruppels veeg je gezwind weg met de handdoeken die wij voorzien.

Laat je in alle comfort begeleiden en soigneren: Lean staat voor jou klaar.
#9000

Photos from Lean's post 07/06/2022

🤸‍♂️ Wil je handenstand of hoofdstand aanleren? Dan helpt Lean jou graag verder!

Ben je verknocht aan yoga en wil je jouw poses naar een volgend niveau brengen? Of zoek je een fysieke uitdaging die je balans, mobiliteit, kracht… & geduld op de proef zullen stellen?
Lean heeft 3 handbalancing fans in huis die jou met plezier naar een twee- (of één-!)armige handenstand zullen begeleiden met de meest efficiënte methoden.

#9000

Photos from Lean's post 09/05/2022

💪 Meet the team: Dennis.
Voor ringgymnastiek heeft Lean een echte topper in huis: ex-Olympiër !

Na een mooie topsportcarrière mocht Lean Dennis verwelkomen bij het team. Dennis heeft een brede interesse in vele gymnastiekvormen en bodyweight training waardoor hij jou efficiënt sterker en fitter kan maken. Daarnaast kan hij ook de meest straffe bewegingen fluitend demonstreren (swipe voor een voorbeeld 👉).

#9000

28/04/2022

💪 De RingThing is een van onze veelgebruikte tools om gymnastische bewegingen in de ringen aan te leren.

Dit hulpmiddel dat in gymnastische kringen beter bekend is als ‘dream machine’ 💭maakt een oefening ongeveer de helft zo zwaar. De ringen zijn bevestigd aan een harnas via een katrolsysteem, waardoor je de meest waanzinnige oefeningen efficiënt kan opbouwen.

#9000

24/03/2022

💬 Hoe hard train je best vandaag?

Bij Lean werken we met een ‘Daily Readiness Observation’: een samengesteld cijfer waarmee we bepalen of je een stevige work-out of eerder een helende work-in nodig hebt.

Stress, slaap, voeding en beweging (of het gebrek eraan) bepalen hoe fysiek paraat je bent: over die variabele reeks parameters heb je niet altijd controle. Daarom houdt Lean altijd rekening met wat je op dat moment écht nodig hebt en gebruiken we verschillende strategieën om jou te soigneren zodat je met een goed gevoel buitengaat.10/03/2022

Meet the team: Guillaume.
Tijd om onze extra teamleden voor te stellen: we beginnen met ! De man met de eeuwige glimlach is na een uitmuntend stagetraject bij Lean nooit meer weggegaan. Als fervent kitesurfer en vroegere local uit Koksijde kan Guillaume jou helpen met alle tips & tricks om uit te blinken in watersporten. Ook tijdens alle kracht- en conditietrainingen zal hij jou net iets harder doen trainen door zijn aanstekelijk enthousiasme.03/02/2022

💪 Heb jij al getraind met Eward?
Hij ziet er misschien heel ‘zen’ 🧘 uit op deze foto, maar vergis je niet! Hij is een van onze toppers als het aankomt op bodybuilding & krachttraining. Naast een sterk uitgekiende trainingsmethodiek weet Eward jou met zijn empathisch vermogen met zachte doch dwingende hand te motiveren.

#9000

24/12/2021

Lean Christmas Special 🎄

🎄 De feestdagen zorgen voor veel sfeer en gezelligheid maar in deze periode van het jaar eten mensen vaak te veel of te calorierijk.

Hierbij Davy & Guillaumes 6 tips om gewichtstoename tijdens de feestdagen te beperken!

🚶‍♂ Wandel 20 min na je avondmaaltijd: dit verbetert je spijsvertering en zorgt dat je nadien minder trek hebt in voeding.

🏋‍♂ Plan je krachttraining of HIIT op de dag van het feestmaal zodat je lichaam daarna de voeding kan gebruiken als bron van herstel. Na je training is je lichaam gevoeliger voor suikers waardoor je minder zal overeten. Frituurhapjes als aperitief dragen wel niet bij aan je herstel... 😅

⏰ Eet traag en bewust, neem een hap, leg je bestek neer en sla een praatje met je naaste familieleden. Traag eten zorgt ervoor dat je toch minder eet en langer geen honger hebt!

🥩 Start jouw hoofdmaaltijd met een eiwitbron en groenten. Eiwitten zorgen voor langere verzadiging waardoor je ook minder zal overeten in andere ongezondere voeding.

🪴 Voeg wat kruiden toe aan je maaltijd die suikerpieken in je bloed beperken. Voorbeelden zijn kaneel, fenugreek en kurkuma.

🍽 Sla 1 of meerdere maaltijden over voor het feestmaal. Stel de dag nadien je ontbijt uit tot de middag. Door minder vaak te eten verbetert je portiecontrole en kan je spijsvertering even tot rust komen.

👉 Bewaar deze post, deel deze post of tag iemand die deze tips interessant zou vinden! ✅ ⠀

28/09/2021

🤸 Gymnastiek + sterker worden met je eigen lichaamsgewicht zijn hip!

Droom je om terug de handenstand te kunnen? Kijk je met verbazing naar filmpjes van mensen die squatten op 1 been? Maar vrees je dat die doelen net iets te hoog gegrepen zijn?

Geen zorgen, de Lean-trainers zijn gepassioneerd bezig met dit type training! Ex-olympisch ringgymnast leert jou trucs in de ringen, surfer zorgt voor ongeziene controle op je (surf)plank, handbalancer brengt jou in evenwicht op 2 (of 1) hand(en) en .deboeck maakt je knieën bulletproof!

Van beginner tot gevorderde, bij Lean ben je aan het juiste adres.

Wil jij graag met deze vorm van training aan de slag gaan? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de link op onze Instagram-pagina of op onze website.

#9000

29/06/2021

📚 Naast traditionele kracht- en conditiesessies geven we bij Lean regelmatig atypische trainingsvormen. Eentje die onze speciale aandacht verdient is ‘recovery training’.

De gemiddelde ondernemer of high professional ervaart veel stress en een voortdurend hoge workload 🐜. Die zorgt ervoor dat onze belastbaarheid op de proef wordt gesteld.

Toch wilt diezelfde ondernemer of high professional ook privé of op sportvlak uitdagingen 🏆 overwinnen. Wat voor extra belasting op ons systeem kan zorgen!

🧘‍♂️ Een hersteltraining zorgt ervoor dat we bewegen met aandacht voor ons lichaam, dat we ons centraal zenuwstelsel tot rust brengen en beter leren omgaan met stress. Een ‘work-in’ in plaats van een ‘work-out’.

Wil jij graag met deze vorm van training aan de slag gaan? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de link op onze Instagram-pagina of op onze website.

#9000

11/05/2021

💫 Terug binnen trainen in onze studio vanaf 9 juni 🤩

We zijn ongelofelijk blij te mogen aankondigen dat jullie opnieuw binnen mogen sporten in onze zaal vanaf 9 juni!

Van gewapend met een fleece, sjaal en dikke wanten in -7 graden Celsius bibberend trainen 🥶 tot stretchend de eerste lentezonnestralen ervaren ☀️. Wij willen iedereen die het toch zag zitten om buiten of op afstand verder te trainen hartelijk bedanken.

Maar ook onze Lean-leden die even afwezig waren verwelkomen wij graag terug binnen een maand. We kijken ernaar uit om jullie terug te zien, samen te lachen & terug fit en energiek te worden. 🚀

See you soon!

#9000

24/03/2021

💥 Heb je regelmatig last van je nek of rug door al dat thuiswerken? ⁣

Langdurig zitten, weinig (gevarieerde) beweging en stresserende omgevingen/situaties kunnen zorgen voor overtensie en onevenwichten in ons lichaam. Bij Lean werken we daarom rond drie pijlers: ⁣

✅ Bewustwording van het gedrag of houdingen die de klachten veroorzaken - en bijhorende oplossingen.⁣

✅ Mobiliserend en release werk voor de zones die te gespannen zijn.⁣

✅ Versterkend en gevarieerd werk voor zones die niet optimaal functioneren.⁣

Lean helpt jou graag verder. We werken nog steeds outdoor met alle tools om jou fitter, leniger en tiptop in orde te maken! ☀️⁣

#9000

Photos from Lean's post 14/12/2020

Nog op zoek naar een leuk kerst- of eindejaarscadeau? Geef een beetje gezondheid & geluk aan jouw geliefde(n)! Bestel jouw bon via [email protected] of vraag het aan jouw coach.

28/10/2020

🍀 Uitdagende tijden vragen creatieve oplossingen: Lean has got your back!⁣

Geen indoor training? Geen probleem! Kom afzien in de buitenlucht, wij voorzien jou wel van het nodige comfort & materiaal.⁣

Ook van thuisuit kan je opgevolgd en gecoacht worden. Onze laptops en servers draaien al op volle toeren om de komende Zoom-sessies de baas te kunnen.⁣

Klaar? Let’s keep moving!⁣

#9000

24/09/2020

💍 Gymnastische ringen: een supertool voor kracht en stabiliserend vermogen van het bovenlichaam.

Bij Lean gebruiken we een heel arsenaal aan materiaal om jou zeer doeltreffend te trainen. De ringen krijgen een speciale vermelding door de instabiele steun die je moet overwinnen én de bewegingsvrijheid die ze toelaten.

Een instabiel oppervlak leidt tot activatie van meer spiercellen voor het succesvol uitvoeren van een oefening. Doordat de ringen mee draaien en bewegen in alle richtingen krijgen onze gewrichten de mogelijkheid om natuurlijke, goede posities aan te nemen.

Onderschat het niet: jouw eerste ringtrainingen zullen heel uitdagend zijn!

#9000

04/09/2020

🧘‍♂️ Breng wat balans in je leven met een regelmatig beweegmoment.

Nu de kids terug naar school gaan is het dé ideale moment om ook zelf wat gestructureerde me-time in te plannen. Beweging ruilen we in de zomer iets te graag in voor tapas en terrasjes. 🍸

Wil jij terug wat gezonde regelmaat inbouwen? Boek dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onze website.

#9000

28/08/2020

Ons nieuwe begeleidingsprogramma voor jeugdhockey

✨ Iedereen wil schitteren in zijn/haar sport. Daarom ontwikkelden we bij Lean een uitgebreid begeleidingsprogramma voor (jeugd)hockeyspelers.

Elke speler doorloopt een uitgebreide fysieke testing. Op basis van deze analyse individualiseert Lean een begeleidingstraject om werkpunten te verbeteren.

Zo optimaliseren wij jouw fysieke capaciteiten om uit te blinken op het veld!

Meer weten? Stuur een mailtje naar [email protected] of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Photos from Lean's post 19/08/2020

💦 Heb jij al getraind met onze Aquabag? De Aquabag is een opblaasbare tube gevuld met water en lucht. Door de schommelende watermassa worden meer spiergroepen aangesproken dan normaal. En dat komt je houding, balans en bewegingskwaliteit ten goede!

Coach .deboeck is Level 3 Certified Aquabag Instructor, wat betekent dat hij zowel atleten als reguliere sportievelingen de beste voordelen van Aquabag training kan aanbieden. Eward kan je atletisch vermogen verbeteren, je balans aanscherpen of de robuustheid van je lichaam opdrijven.

Wil jij graag deze vorm van training integreren in jouw beweegsessies? Boek dan zeker eens in met Eward!

#9000

@ Lean

Timeline photos 29/07/2020

🏆 Onze trainer is jarenlang door ViPR PRO Master Trainer opgeleid tot een gepassioneerde beoefenaar van ‘Loaded Movement Training’ met de ViPR. ⁣

Met Loaded Movement Training train je je hele lichaam op een ‘3D-manier’. De geïntegreerde bewegingen maken gebruik van meerdere, verschillende lichaamsvlakken. Zo wordt je lichaam sterk & robuust om verschillende belastingen te weerstaan waar je lichaam aan wordt blootgesteld tijdens dagdagelijkse activiteiten.⁣

Je kan deze tool gebruiken voor verschillende thema’s zoals mobiliteit, conditie, kracht, power...⁣

In deze foto gebruikt Davy de ViPR om de strekking van de bovenrug te bevorderen terwijl hij neerzit in een statische lichaamspose voor de heup.⁣

Wil jij graag deze vorm van training integreren in jouw beweegsessies? Boek dan zeker eens in met Davy!⁣

#9000

Photos from Lean's post 14/07/2020

🎯 Een fysiek doel bereiken kan een hele uitdaging zijn. Een overvolle agenda waar je beweging probeert tussen te persen, zakelijke verplichtingen waar je voedingskeuzes of slaappatroon onder lijden... zorgen voor een hobbelig parcours.

Daarom helpen onze coaches jou graag met het opstellen van een actieplan. Denis (in de eerste foto) kan dat beamen: dankzij de nauwgezette hulp van Davy raakte hij al heel wat kilo’s kwijt en paste hij zijn levensstijl op een gezonde, tijdsbestendige manier aan. Puik werk Denis!

#9000 @ Lean

Photos from Lean's post 24/06/2020

✨ Bij Lean geloven we heel hard in specialisatie: elke personal trainer heeft zijn/haar unieke expertise, die aansluit bij hun passie. Zo ben jij ervan verzekerd dat je niet zomaar een personal trainer krijgt toegewezen, maar een deskundige die met hart en ziel betrokken is bij jouw doel.⁣

#9000 @ Lean

Photos from Lean's post 18/06/2020

😴 Wist je dat rust, herstel en slaap belangrijk zijn voor je gezondheid, welzijn en fysieke veranderingen? ⁣

Bij Lean gebruiken we een veelvoud aan gerelateerde technieken: methodes om het zenuwstelsel te kalmeren (of net te activeren als het nodig is!), massage- en druktechnieken voor een betere bloedcirculatie, voeding en tools die bevorderlijk zijn voor de nachtrust en zoveel meer.⁣

Eward toont alvast het goede voorbeeld! ✅⁣

#9000 @ Lean

Our Story

Werken, slapen, eten tussendoor en weer doorgaan. Probeer daar maar nog eens wat sport tussen te knallen. Vaak komt sporten er dan niet van, en al zeker niet op regelmatige basis. Tijd om daar verandering in te brengen.

Met de trainers van Lean overstijg je jouw limieten, keer op keer. Onze sessies zijn verslavend, maar zalig pijnlijk tegelijkertijd. Denken aan je werk zal je niet doen. Vloeken? Dat sowieso. Onze trainers staan te springen om je fysiek uit te dagen. Kies tussen personal training, diverse groepstrainingen, corporate training of coaching. Aan jou de keuze.

Goesting om alles te geven? Bekijk ons aanbod: https://www.lean.gent

Video's (alles zien)

Lean Christmas Special 🎄
Ons nieuwe begeleidingsprogramma voor jeugdhockey
Leden vertellen... Getuigenis Céline
Lean - Personal Training by experts.
8 Weeks to Hotpants 2019
Pin & Stretch voetzool
Crocodile Breathing
Functional Game with BOSU & Sandbell

Plaats

Telefoon

Adres


Overzet 16
Ghent
9000

Openingstijden

Maandag 07:00 - 21:30
Dinsdag 07:00 - 21:30
Woensdag 07:00 - 21:30
Donderdag 07:00 - 21:30
Vrijdag 07:00 - 21:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00

Andere Persoonlijke coaches in Ghent (alles zien)
Bootcamp9000 Bootcamp9000
Boer Janssensstraat (Gentbrugse Meersen)
Ghent, 9050

Wil je terug meer sporten, je fit voelen, meer buik-, bil- en armspieren of gewoonweg plezier beleve

BVR - Personal Training BVR - Personal Training
Soenenspark 1
Ghent, 9051

BVR Personal Training is gespecialiseerd in krachttraining, hypertrofie en fat loss.

First Class Gym First Class Gym
Zwijnaardsesteenweg 282
Ghent, 9000

@ Michael Bockaert

True Fit Personal Coaching True Fit Personal Coaching
Overzet 16
Ghent, 9000

www.truefitpersonalcoaching.com

Hercuul Hercuul
Batterijstraat 32
Ghent, 9000

Bij HERCUUL leer je hoe je jouw lichaam gezond en sportief ontwikkelt voor de rest van jouw leven. V

Move Natural Move Natural
Nekkersputstraat 255
Ghent, 9000

Move more, move efficient, Move Natural. Move Natural bevordert uw levenskwaliteit!

Gymroom - Personal Coaching Gymroom - Personal Coaching
Halewijnstationstraat 41A
Ghent

High Quality Personal Coaching / Voedingsadvies + Mealplanning op maat / Huidplooimetingen

Personal Trainer Annelies VO Personal Trainer Annelies VO
Ghent, 9000

Becoming the best Personal trainer for YOU� Education, training, nutrition, coaching. Become healt

Healthy Lifestyle Club Gent Centrum Healthy Lifestyle Club Gent Centrum
Maurice De Weertstraat 16
Ghent, 9000

COMING SOON!

Liftmeup Liftmeup
Zwijnaardsesteenweg
Ghent, 9000

Welcome to the official page of LiftMeUp, where we put all the information you need

Fit & Lifestyle Coach - Neuza Fit & Lifestyle Coach - Neuza
Ghent, 9000

groepslessen instructeur Zumba Piloxing Piloxing knockout BBB feesten / workshops / demonstrat

Nikki_Luczo Nikki_Luczo
Ghent

Welkom op mijn Facebook pagina! Ik ben Nikki, 22 jaar en personal trainer in Gent en omstreken. Hi