Haerens Personal Coaching

Haerens Personal Coaching

Comments

Afgelopen vrijdag bedankte Ivo Spildooren, via een getuigenis, de inspanningen die Liselot Haerens voor hem doet. Wat had hij te vertellen?🧐🙏🤩

"Trainen na een Hernia? Ik ben er aan begonnen, een maand na de meest pijnlijke beweging met verregaande gevolgen. Twee epidurale infiltraties later begin ik er aan.
Uiteraard met een aangepast trainingsschema. En bij Haerens Personal Coaching is het epitheton “Personal” niet betekenisloos. Liselot werkt nooit met vaste trainingsschema’s, althans zo lijkt het mij.
Heb ik een pijnlijke schouder, Liselot past het schema onmiddellijk aan bij begin van de sessie, on the spot. Geef ik aan dat een kapotte knie mij tekort aan stabiliteit geeft, ze geeft aangepaste oefeningen. Telkens ik denk dat ik niet kan trainen omwille van één of andere lichamelijke reden, past ze het schema aan en trainen we toch!
Na de Hernia dacht ik dat sporten er wel een hele tijd niet meer zou inzitten, maar niets is minder waar. Het is alsof Liselot het als een persoonlijke uitdaging ziet om mensen met een beperking, zoals ik, weer aan het bewegen te krijgen.
Maar let op: beperking of niet, ze legt er de zweep op! Na een sessie voel je je lijf niet meer (of net wel). De resultaten blijven dan ook niet uit. Resultaten zoals je zelf wil, zoals je aangeeft op je kennismakingsformulier.
Je eigen doelen kan je bereiken, met de deskundige hulp van Haerens Personal Coaching . Zelfs al denk je dat het lichamelijk niet kan."
Naast personal training geven wij ook groepstrainingen.

Kom je uitleven en verleg al je sportieve grenzen tijdens onze uitdagende bootcamps 😎😎😎😎😎

Je hoeft niet in te schrijven, gewoon naar het grasveld komen, ter plaatse betalen en deelnemen.

Volg onze pagina Bootcamp Gent, en blijf op de hoogte van alle lessen.

Join us ✌️✌️✌️🤸🤸🤸🏋️🏋️🏋️🤾🤾🤾
Coach Babette schoolde zich de voorbije maanden bij tot olympisch gewichtheffer 😎
Alle technieken zijn terug opgefrist en ze is klaar om jullie nog beter te coachen 👊👊
GO GIRL!!!!
Family Run @ Blaarmeersen! ☀️💪🏻🤗
Iemand interesse om mijn inschrijvingsbewijs/ loopnummer voor de Ten Miles (17 april) over te nemen?
Top workout, TOP coach! :)
hard & be proud of what you achieve...
Super goed bezig Lieselot! Artevelde is trots op jou!
Wat zijn de tarieven ?

Lichaam en geest in topvorm PERSOONLIJK
Je traint steeds met dezelfde coach. Pijnvrij bewegen staat centraal. Wij zijn gevestigd in Gent, Antwerpen en Knokke.

Haerens Personal Coaching helpt ondernemers en high professionals fitter worden, op een juiste manier trainen, en zonder pijn of blessures hun grenzen verleggen
Je kan bij ons terecht voor personal training, video training, small group training en bootcamptraining. EFFICIENT
Wij komen naar jouw bedrijf, aan huis, of een locatie naar keuze en voorzien een op maat gemaakte training voor jou, jouw te

Werkend zoals gewoonlijk

Lage rugpijn? Geen scan zonder plan! - FOD Volksgezondheid 22/09/2022

Lage rugpijn? Geen scan zonder plan! - FOD Volksgezondheid

''Het beste middel tegen rugpijn is blijven bewegen. Helaas stoppen veel mensen met lage rugpijn elke fysieke activiteit. Ze zijn bang dat een verkeerde beweging hun toestand nog zal verslechteren. Maar die vrees is niet nodig. Wie last heeft van lage rugpijn kan best zijn dagelijkse activiteiten gewoon verderzetten''.

Vorig jaar startte de overheid een actie: ''eerst meer bewegen, dan pas een scan overwegen''. Ik zag posters en flyers in enkele sportclubs en bij de dokter, maar ik ben er zeker van dat het grote publiek deze info gemist heeft.

Ik wil dit waardevol inzicht met jullie delen, omdat we onze manier van denken dringend moeten veranderen.

Zeker 80% van onze klanten heeft een vorm van lichte of zware rugklachten. Deze klachten zijn in 99% van de gevallen het rechtstreeks gevolg van te weinig beweging. Er wordt van een CT Scan al snel overgegaan tot een MRI, met resultaten als een minimale bulging (Het rugbybal-vormig schijfje gevuld met een soort pudding tussen de wervels die alle schokken opvangt, puilt een beetje uit naar de kant) en arthrose. Dit zijn natuurlijke processen van veroudering,en zijn bij een controlegroep zonder rugklachten evenveel aanwezig. Aangezien wij ons voortbewegen op 2 benen en niet op 4 poten, staan onze tussenwervelschuiven constant onder hoge druk. Je lichaam versterken is dus de oplossing om de druk beter op te vangen.

Lage rugpijn? Geen scan zonder plan! - FOD Volksgezondheid Lage rugpijn? Eerst meer bewegen, dan pas foto’s overwegen. Bewegen is vaak de beste remedie tegen lage rugpijn. Ontdek hier meer.

Krachttraining? “We doen het veel te weinig” 12/01/2022

Krachttraining? “We doen het veel te weinig”

Het nieuwe jaar is begonnen vol goede voornemens, en meer bewegen staat vaak op de eerste plaats!

Waar wacht je nog op? Het is tijd om met krachttraining te beginnen!

Wij doen met al onze klanten vormen van krachttraining op maat. De voordelen gaan veel verder dan spieropbouw. Het is bewezen dat krachttraining de botdensiteit verbetert, en dat het helpt tegen allerlei aandoening.

https://radio1.be/krachttraining-we-doen-het-veel-te-weinig

Krachttraining? “We doen het veel te weinig” En wat is jouw goede voornemen dit jaar? Meer wandelen? Meer fietsen? Mooi zo. Maar heb je ook aan krachttraining gedacht? Want dat is minstens even belangrijk.

20/12/2021

Spot onze sporters in het Maaltebruggepark.👀🍃
Wij trainen de hele winter door buiten in het park.
''Is dat niet te koud?'' vragen sommigen zich af. Zeker niet, geef het een kans en je zal nooit meer iets anders willen. 🙏

09/12/2021

Vanaf deze week kan je ons ook vinden in Knokke-Heist. Outdoor training in gezonde lucht met een frisse zeebries is een gezondheidskuur voor lichaam en geest.

02/11/2021

Heb jij al een fit team?
''Gezondheid en fitheid is zoals ondernemen, het is geen sprint maar een marathon''

Wij focussen altijd op lange termijn resultaten en consequent trainen. Je hoeft geen uren hard te trainen voor resultaat. Maak van beweging een nieuwe gewoonte die je inplant in je agenda.


29/10/2021

Sinds kort versterkt coach Céline ons team. Ze is ergotherapeut en personal trainer van opleiding en specialiseerde zich onder andere in revalidatie training en rugscholing.

Céline is naast personal trainer ook actief in de paardensport, zowel training als coaching.

We hebben er met haar een topcoach bij!💪

31/08/2021

De vakantie loopt op zijn eind, tijd om er terug in te vliegen! 🌳

28/07/2021

Samen afzien is plezant.🔥
Frederik de Buck

13/07/2021

Outdoor training 🌱
Kom samen met je team, collega's of zakenpartners een actieve pauze inlassen in je drukke week.

Actieve werknemers zijn gelukkiger, presteren beter, hebben minder stress, slapen beter, zijn productiever en minder vaak ziek.
What are u waiting for? 🙏


22/06/2021

is onmisbaar voor iedereen, van gevorderde atleet tot beginner.
Probeer elke release ongeveer 2 min vol te houden.

16/06/2021

Mobility training 💦👌

16/06/2021

Mobility training 💦👌

20/05/2021

💡Heb je last aan je heup na een lange dag zittend werken?

👉Zoals je wel al hebt gemerkt helpt stretchen en mobiliseren op korte termijn. We willen echter dat de pijn en het stijve gevoel weg blijft, dus moeten we de heup versterken.

🗝️we hebben 2 oefeningen geselecteerd die de heup zowel opwaarts (been heffen) als in neerwaartse (squat) positie versterken.
Oefening 1 doe je 10x beide kanten. Het is belangrijk mooi rechtop te staan, kleine bewegingen te maken en de oefening traag uit te voeren. Bij oefening 2 gebruik je de muur indien nodig, en zit je in een diepe gespannen squat. Hou je rug recht, schouders naar achter en voeten recht. Blijf ongeveer 1min zitten.

09/05/2021

Geef je mama dit jaar eens een origineel cadeau en verwen haar met een bon voor 1u personal training!!!💃

Pm voor meer info. 📩

06/04/2021

💡Heb je last aan je heupen na een lange dag zittend werken? Blijft dat gevoel al dagen/weken hangen?

👉Wij zien dat bijna al onze nieuwe klanten hier last van hebben, dus gaan we hier terug dieper op in. Omdat de heup de hele dag in dezelfde positie blijft is het meer dan logische dat deze stijf en pijnlijk wordt.

Wij horen dat mensen dan snel van hun bureau weglopen om kort en krachtig te joggen of te wandelen en erna snel terug op de stoel om nog uren door te werken. Achteraf voelen ze zich nog stijver,..
Hoe zou dat komen? 🤔

Om te beginner worden de heupbuigers zwakker en korter van al dat zitten, net zoals de andere omliggende spieren en bindweefsel. Als je te snel in actie schiet zonder deze op te warmen en te activeren, zal je ze verder belasten en zal je lichaam een manier zoeken om dat te compenseren.

🗝️We hebben 2 oefeningen geselecteerd om de heup en onderrug te mobiliseren. Voer de oefeningen rustig uit en voel de stretch. De eerste oefening doe je 30x. Bij de 2e oefening draai je eerst je voet, dan je been, heup en dan de rest van je lichaam. Doe deze 10x aan elke kant.

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent 25/03/2021

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent

Vanaf 27/03 veranderen de regels terug, dat wil zeggen dat we zaterdag al niet meer met 10 buiten mogen sporten tijdens onze bootcamp.

We gaan terug omschakelen naar 2 lessen van 45 min met 3 personen.

We gaan jammergenoeg iedereen uitschrijven voor zaterdag, de nieuwe lessen toevoegen en jullie opnieuw laten inschrijven.

Het is ongelooflijk dat er zo weinig ademruimte is voor preventieve gezondheidszorg in deze crisis, ..😓
Onze veerkracht wordt weer op de proef gesteld, maar we laten ons niet doen.💪

Blijf bewegen, blijf fit, motiveer elkaar om naar buiten te gaan!

Via onze website kan je nog steeds vrijblijvend een gratis proefles boeken.

https://www.haerenspersonalcoaching.be/

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent Haerens Personal Coaching uit Sint-Denijs-Westrem / Gent helpt u terug pijnvrij bewegen, fitter en sterker worden. Boek nu je gratis proefles personal training. Wij worden graag uw personal coach!

Nike - Dream Crazier 08/03/2021

Nike - Dream Crazier

Lieve vrouwen, vandaag is het onze dag.

Het geeft ons steeds een dubbel gevoel dat we deze speciale dag nodig hebben om ook onze stem te laten horen. De stem die vaak niet voldoende gehoord wordt en die ook zonder woorden duidelijk genoeg zou moeten zijn.

Er is anno 2021 nog veel werk aan de winkel, en discriminatie, seksisme en intimidatie zijn zaken waar wij als vrouwen jammer genoeg nog het slachtoffer van worden.

Als coach zien wij heel vaak dat vrouwen te weinig in zichzelf geloven, zichzelf wegcijferen, hun problemen minimaliseren of zichzelf quasi onzichtbaar maken.

Weet dat jullie fantastische, sterke vrouwen zijn. Wij geloven in jullie en beetje bij beetje zullen jullie ook meer in jezelf geloven.

Weet dat jullie goed zijn zoals jullie zijn, met jullie eigen lichaam, maat, gewicht, haar, huidskleur, seksuele voorkeur,...
Laat jullie niet doen door de onmogelijke belachelijke verwachtingen die onze maatschappij een vrouw en vrouwenlichaam oplegt.

Er zijn GEEN limieten in het leven en geen droom is te groot of onbereikbaar. Laat jullie nooit door iemand kleineren of te min voelen want er bestaat geen grotere kracht of innerlijk vuur dan dat van een vrouw.

Laat ons optimistisch zijn en onze schouders rechten, elkaar versterken in plaats van afbreken en beseffen dat wij vrouwen de toekomst zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=IiCDRNW5A84

Nike - Dream Crazier Anunciante: NikeDirector: Kim Gehrig

03/02/2021

💡Heb je last van je onderrug tijdens of na een lange dag zittend werken?

👉We horen meer en meer mensen die last hebben van de onderrug. Dit is algemeen bij 'chronische zitters' de meest voorkomende klacht.
We zien echter dat iedereen wel eens last heeft van de onderrug, en veel te snel te intensieve oefeningen doet om dit op te lossen.

Van al dat zitten verkorten je spieren enorm, en niet enkel de spieren van je rug, maar ook van je bilspieren, hamstrings en heupbuigers. Probeer dus geregeld van houding te veranderen en rond te wandelen.

🗝️We hebben 3 oefeningen geselecteerd om de rug te mobiliseren en te stretchen.

11/01/2021

💡Het hoeft niet extreem te zijn, maar wees consequent!

👉Dit is het belangrijkste waar het om draait als je op zoek bent naar een manier om je fitter, sterker, beter te voelen en de kracht van beweging, sport of training te ervaren.
Het werkt niet om eens 2x per week te sporten, dan 2 weken te rusten, dan eens 1x per week, dan een week niet want je had het te druk en om te compenseren sport je de volgende week weer 3x.
Dit is een heel gekend frustrerend scenario, je hebt geen resultaat en toch heb je alles gegeven.
Het schoentje wringt bij de consequentie. Een 'quick fix' werkt niet, een zoveelste challenge die je snel fit en strak zou maken ook niet.

🗝️ Het is eigenlijk heel eenvoudig en elke keer wordt het opnieuw bewezen. Bouw in je week 1 of 2 momenten in die je vrijhoudt voor jezelf. BLOKKEER HET IN JE AGENDA. Beweeg, train, sport op dit moment en zie het als een vast onderdeel van de week. Consistency is belangrijker dan motivatie. Ook als je er geen zin hebt moet je dat uurtje gebruiken voor je eigen gezondheid. Dit is de enige manier om op lange termijn blijvend resultaat te behalen.

10/01/2021

💡Heb je last aan de voorkant van je heup na het lang zitten of na je zoveelste coronawandeling?

👉De pijn die je voelt aan je heupbuigers kan heel intens zijn. Door een hele dag te zitten verkorten deze spieren en worden ze zwakker, als je daarna direct gaat wandelen zonder fatsoenlijke voorbereiding zullen deze nog meer verkorten en pijn doen.

🗝️Wij hebben 2 oefeningen geselecteerd om enerzijds de benen eerst 'los te gooien' en daarna een diepe couch stretch om je heupbuigers te rekken.

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent 31/12/2020

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent

Het was een bewogen jaar waarin is bewezen dat gezondheid het belangrijkste is wat je iemand kan wensen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, een goede weerstand, genoeg veerkracht en levenslust om van 2021 een topjaar te maken.

Ook in het nieuwe jaar staan wij klaar om jullie te begeleiden naar de fitste versie van jezelf.
We gaan er SAMEN tegenaan.
🤜🤛

https://www.haerenspersonalcoaching.be/

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent Haerens Personal Coaching uit Sint-Denijs-Westrem / Gent helpt u terug pijnvrij bewegen, fitter en sterker worden. Boek nu je gratis proefles personal training. Wij worden graag uw personal coach!

25/12/2020

💡Heb je last van je schouders als je lang aan je bureau zit?

👉Schouderpijn wordt enerzijds veroorzaakt door een slechte houding aan je bureau en anderzijds aan een lange tijd niet bewegen. Voel je dat de spieren tussen je nek en schouders 'vast' zitten? Zitten ze zo vast dat je vaak je nek wil rekken en de spieren masseren om de pijn te verlichten? De spier die zo pijnlijk voelt is de trapeziusspier.

Heb je je werkhouding aan je bureau al eens bekeken? Staat je computer of laptop niet te hoog of te laag waardoor je de hele dag verkrampt zit en je schouders en nek zit op te spannen? Je armen moeten rustend op je bureau een hoek van minimaal 90 graden kunnen maken. Let er op om een 'dubbele kin' te maken en je hoofd in een lijn met je rug te houden.
Trek je schouderbladen naar achter en naar onder, zo ontlast je je nek en borstspieren en heb je een betere houding.
Tenslotte zijn ook je voeten belangrijk. Zorg ervoor dat je voeten plat op de grond staan op heupbreedte, zo zit je steviger en stabieler.

🗝️We hebben 3 oefeningen geselecteerd waarbij we de schouders, bovenrug en nek losser gaan maken en de voorste keten (je zal verbaasd zijn hoe stijf je borstkas is) gaan openen. Maak bij de eerste oefening ongeveer 30 cirkels, de 2e oefening doe je 10x elke kant en de laatste 5x. Adem uit wanneer je je armen naar achter brengt.
Je zal zien, het doet wonderen!

16/12/2020

💡Thuis training tips!

👉Voeg deze oefening toe aan de opwarming van je home workout om je heupen en billen losser te maken en te mobiliseren. Deze variant zal de heupbuigers en de laterale fascia(bindweefsel aan de zijkant van je lichaam) nog harder rekken.

🗝️Je zal een diepe stretch voelen, dus voer deze oefening rustig uit en let op je ademhaling. Doe ongeveer 10 herhalingen.

15/12/2020

💡Thuis training tips!

👉Voeg deze oefening toe aan de opwarming van je home workout om je heupen en billen losser te maken en te mobiliseren.

🗝️Doe tussen de 10 en 14 herhalingen.

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent 11/12/2020

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent

Heb je onze nieuwe website al gezien? Klik op de knop die het beste overeenkomt met jouw situatie of doelstelling.
Wij tonen je wat de beste aanpak is!

Http://www.haerenspersonalcoaching.be

Personal Trainer | Haerens Personal Coaching | Gent Haerens Personal Coaching uit Sint-Denijs-Westrem / Gent helpt u terug pijnvrij bewegen, fitter en sterker worden. Boek nu je gratis proefles personal training. Wij worden graag uw personal coach!

03/12/2020

💡Doet je nek pijn als je lang aan je bureau zit?

👉Het is belangrijk om te weten dat nekpijn niet komt van de nek zelf, maar meestal wordt veroorzaakt door een slechte houding in de rug, schouders of heupen, of door een uitgestoken nek/hoofd. Door die verkeerde houding verkrampen je spieren en zo ontstaat de nekpijn. Het lichaam werkt als 1 geheel, en als een of meerder gewrichten in een slechte positie zitten, beïnvloedt dat de andere schakels ook.

🗝️We hebben 3 oefeningen geselecteerd waarbij we de belangrijkste gewrichten van onder tot boven terug in 1 lijn brengen. Hou elke oefening 2 min aan en voer ze in volgorde uit. Je zal zien, het doet wonderen!

24/11/2020

💡Heb je last van je bovenrug of tussen je schouderbladen tijdens het zittend werken?

👉Om te beginnen is het belangrijk om je houding aan je bureau te bekijken. De meeste mensen zitten doorgezakt in de schouders, bovenrug en met de heup naar voor gekanteld. Vaak nog met een extra uitgestoken nek. Zo'n doorgezakte houding is heel belastend aan de rug omdat onze ruggengraat van nature een S vorm heeft. De bovenrug met zijn spieren en bindweefsel is normaal gezien mobiel (we kunnen onze bovenrug goed roteren) maar door het vele zitten in dezelfde houding wordt deze stijf. Probeer erop te letten om rechtop te zitten, je schouders iets naar elkaar toe te trekken en je hoofd recht boven je lichaam te houden.
Ten tweede is het noodzakelijk om elk uur even te bewegen om je rug en schouders uit hun verstijfde positie te verlossen.

🗝️Bewegen is de oplossing! Wij hebben 3 oefeningen geselecteerd om de bovenrug en schouders los te maken.

23/11/2020

💡Hoeveel maandagen zijn er al voorbij dat je zei ''Ik start volgende week?''
Neem actie en start NU!

👉 Uitstelgedrag is iets heel menselijks. We willen allemaal meer tijd voor onszelf maken, meer bewegen, meer ontspannen en gezonder gaan eten. We stellen het elke week uit en voor je het weet ben je terug weken verder en is er niets van in huis gekomen. Herkenbaar?

🗝️De sleutel tot succes is niet moeilijk te vinden. De kracht zit in jezelf. Doe het! Stop met uitvluchten verzinnen! Wij weten dat ook jij het kan!

17/11/2020

💡Heb je door telewerk last van rugpijn? Straalt de pijn uit in je zitvlak en soms naar één van je benen of voeten?

👉De kans is groot dat je last hebt van het piriformissyndroom. Door het langdurige zitten, een verkeerde houding of onevenwicht in de spieren van je core (spierkorset van buik, rug en bilspieren) is je zenuw geïrriteerd. Dit kan zeer pijnlijk zijn. Wanneer de piriformisspier (een klein spiertje diep in je zitvlak dat langs de zenuw loopt) te gespannen wordt, drukt die op de ischiaszenuw waardoor je typische zenuwpijn krijgt.

🗝️Bewegen is de oplossing! Wij hebben 3 oefeningen geselecteerd waarbij we de bilspieren, het bindweefsel en de zenuwbaan gaan stretchen om zo de druk op de zenuw te verlichten.

14/11/2020

💡Vraag jij je ook af wat de betekenis van ons logo is?

👉Je ziet dat de atleet 2 touwen vast heeft. Dit zijn 2 battleropes, touwen die we gebruiken tijdens onze trainingen. De touwen staan ook voor 'de touwtjes zelf in handen nemen'. Jij bent de baas over je leven en over je gezondheid. De touwen staan ook voor 'bijsturen', je moet soms meer rechts of links trekken om de balans te houden, de touwen niet te laten verwarren in elkaar of om rechtdoor te blijven gaan.

De vorm van het touw geeft de pieken en dalen weer van zowel onze hartslag tijdens de training als van de constante veranderingen waar we ons aan moeten aanpassen.

🗝️Hou de touwen minder strak voor jezelf en beweeg!!

02/11/2020

we sporten terug vanuit ons kot zowel voor video personal training, small-group training en bootcamps.
Wij weten dat het een stap in het onbekende is om via video te trainen, daarom mag je gratis testen of het iets voor jou is.
Waar wachten jullie nog op?

31/10/2020

De lockdown is begonnen. Blijf allemaal buiten bewegen om je fysiek beter en sterker te voelen en mentaal te herbronnen. Zie de komende periode als een kans om meer tijd te investeren in jezelf en je gezondheid. ❤️

Verplicht jezelf om naar buiten te gaan, het doet wonderen.

28/10/2020

Vanaf morgenochtend sluiten wij de deuren van de studio en gaan er nieuwe deuren open naar outdoor en video training. 😎

We mogen nu met maximaal 4 personen buiten sporten. Tijd om met je telewerkende collega's/vrienden/familie/kennissen/buren een groepje te vormen en samen te trainen op een moment en locatie naar keuze.

Beweging en sport is in deze moeilijke tijden enorm belangrijk om ook mentaal terug op te laden! Motiveer elkaar om in beweging te komen en de eerste stap te zetten. Wij zijn jullie rots in de branding. 🔥
WE GOT THIS 🤜🤛.

Video's (alles zien)

Plaats

Telefoon

Adres


Derbystraat 27b
Ghent
9051

Andere Sportscholen in Ghent (alles zien)
Infraligne Infraligne
Hundelgemsesteenweg 461
Ghent, 9050

afslankingscentrum

Eye Red Bocandy Eye Red Bocandy
Ghent, 9000

FaaS - Thuis sporten FaaS - Thuis sporten
Ghent

FaaS Fitness staat voor Fitness as a Service. Je betaalt een maandelijks bedrag voor jouw eigen fitn

Crooks CrossFit Crooks CrossFit
Wiedauwkaai 23 Z
Ghent, 9000

JENNY - Spin That Wheel JENNY - Spin That Wheel
Hoogpoort 57
Ghent, 9000

In een unieke historische kelder en met top dj sets op de achtergrond nemen we je mee op een ‘part

Flanders Sports Arena Flanders Sports Arena
Zuiderlaan 12
Ghent, 9000

JIMS Gent JIMS Gent
Rooigemlaan 2c
Ghent, 9000

Bij JIMS fitness mag je meer verwachten! De modernste toestellen, live groepslessen, en een opgeleid

First Class Gym First Class Gym
Zwijnaardsesteenweg 282
Ghent, 9000

@ Michael Bockaert

Flanders Sport Arena Flanders Sport Arena
Zuiderlaan 12
Ghent, 9000

True Fit Personal Coaching True Fit Personal Coaching
Overzet 16
Ghent, 9000

www.truefitpersonalcoaching.com

Akuna fitness Akuna fitness
Antwerpsesteenweg 184
Ghent, 9040

NEW FITNESS CONCEPT combines physical exercises, dance and African rhythms, helps you loose weight a

Spartacus Gym Spartacus Gym
Johannes Hartmannlaan 4
Ghent, 9040

Beste mensen, wij zijn gestopt in het Gentse, na 23 jaar de zaken te hebben waargenomen houden. Circ