02/09/2026
Ξεκίνημα για την γυναικεία μας ομαδα.
Νέα χρονιά νέες προκλήσεις.
Volleyball development
This is the official page of Omonoia Lefkosia/women and academy division aiming at communication between everybody interested in our team and not only.
02/09/2026
Ξεκίνημα για την γυναικεία μας ομαδα.
Νέα χρονιά νέες προκλήσεις.
Το τμήμα γυναικείου βόλλευ της ομάδας μας εύχεται στον πρόεδρο της ομαδας Marios Argyrides χρονια πολλά για τα γενέθλια του
15/07/2026
52 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνο το μαύρο πρωινό της 15ης Ιουλίου 1974 όπου έμελλε να είναι και η αρχή για την τραγωδία της Κύπρου που ακολούθησε!
Η Χούντα των Αθηνών με τους εδώ εγκάθετους της έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο κατάλυσης της δημοκρατίας στην Κύπρο μέσω του προδοτικού πραξικοπήματος.
Δυστυχώς ακόμη οι πληγές του προδοτικού πραξικοπήματος παραμένουν ακόμη ανοικτές.
Δόξα και τιμή σε αυτούς που αντιστάθηκαν και το πλήρωσαν με το αίμα τους ανάμεσα τους και συμπατριώτες μας ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους προδότες της ΕΟΚΑ Β´ με αφορμή την αγάπη τους προς την ομάδα μας!
Ως ΔΣ του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ οφείλουμε να κρατάμε τη μνήμη ζωντανή όσα χρόνια και αν περάσουν, συνεχίζοντας τον αγώνα για την επανένωση του τόπου μας και του λαού μας.
Το τμήμα γυναικείας πετοσφαιρας της Ομονοιας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας μας Κου Δωρου Σεραφειμ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
10/05/2026
Χρονια πολλα σε ολες τις μητερες ☘️💚☘️
Πρόεδρε τα συλληπητήρια μας απο το τμήμα γυναικείας πετοσφαιρας
12/04/2026
Απο την κυπελλούχο ομαδα Β κατηγορίας που έχει ποιότητα και δουλευει σωστά για να μεγαλώνει σιγά σιγα βήμα βήμα...σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες του οικοδομήματος μας.
17/03/2026
☘️💚🏐💚☘️
08/03/2026
🟢 Η 8η Μαρτίου, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δεν είναι απλώς μια ημέρα γιορτής. Είναι μια ημέρα τιμής, μνήμης και διεκδίκησης. Μια υπενθύμιση των αγώνων που δόθηκαν και συνεχίζουν να δίνονται για ισότητα, σεβασμό και ίσες ευκαιρίες.
🟢 Από τις πρώτες φωνές διαμαρτυρίας στις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι τις σύγχρονες διεκδικήσεις, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο απέδειξαν πως η δύναμη δεν έχει φύλο.
🟢 Τιμούμε τις γυναίκες που άνοιξαν δρόμους, αλλά και εκείνες που καθημερινά και αθόρυβα χτίζουν ένα καλύτερο αύριο.
🟢 Η Ημέρα της Γυναίκας είναι μια υπενθύμιση πως η ισότητα είναι στόχος που απαιτεί συνεχή προσπάθεια.
🟢 Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δημιουργούμε απλώς χώρο για τα κορίτσια και τις γυναίκες. Τον διασφαλίζουμε με πράξεις.
Η ισότητα δεν είναι σύνθημα. Είναι ευθύνη.
| Monday | 17:00 - 22:00 |
| Tuesday | 17:00 - 17:00 |
| Wednesday | 17:00 - 17:00 |
| Thursday | 17:00 - 17:00 |
| Friday | 17:00 - 17:00 |
| Saturday | 10:00 - 17:00 |