Italia Sykkel

Italia Sykkel drives av Due Amici AS og har til hensikt og bringe nye innovative sykler og esykler fra Italia til Norge. Denne siden vil til en hver tid bringe nyheter om sykler som vil tilbys til det skandinaviske markedet.

Vi har i første omgang agentur på sykler som er designet av AlfaRomeos Centro Stile og Fiats Officina 83 style. Her forenes top designer av biler sin kunnskap med sykkelverdens top innovative leverandører av tekniske komponenter som Campagnolo og Shimano.

Så er den her den nye FIAT ebike 500E. Den kommer i grønn, rød og hvit perlet farge. Med den rød pastell fargen ønsker Fiat å opprettholde "vintage" og fargeterapi som gjennom årene har fulgt Fiat 500. Med 50 km på en ladning og 24V/250W brushless Li-Po 2,5 Amp batteri gir den både distanse og styrke til å ta deg dit du vil.
eSykkelen kommer også med Shimano NEXUS gir og bremsesystem.
FIAT 500E er også sammenleggbar så når ikke i bruk eller du skal på tog eller buss så kan du enkelt slå den sammen. Bag følger med på kjøpet. Se våre sider : www.italiasykkel.com for mer informasjon.

Ny barnesykkel fra Alfa Romeo ! Topp Italiensk design og stil preger denne nye modellen. Gå til våre hjemmesider for mer informasjon og priser: www.italiasykkel.com

AlfaRomeo 8C Competizione

Alfa Romeo 4C IFD

www.italiasykkel.com

Italia Sykkel søker Forhandlere !
Italia Sykkel vil fra høsten 2014 importerer Italienske design sykler og el-sykler fra Alfa Romeo, Fiat og Lancia til Skandinavia. Vi søker forhandlere i Norge, Sverige og Danmark. Vi kan tilby et komplett sortiment fra det ypperste innen sykkeldesign fra italienske Alfa Romeo, Fiat og Lancia med det ypperste innen tekniske spesifikasjoner og bruk av karbon - til - tøffe barnesykler og el-sykler. Ta en titt på våre hjemmesider www.italiasykkel.com for å lese mer. Ta kontakt via våre hjemmesider.

italiasykkel.com Italia Sykkel er eiet av Due Amici AS. Vi er et norsk selskap som følger norsk kjøpslov. Selskapet har agentur på alle sykler som produseres / designes av FIAT konsernet i samarbeid med CompagniaDucale. CompagniaDucale eiere har jobbet med sykler i Italia i 30 år og med FIAT siden 2006. Fra 2014 kan…

Italia Sykkel MED BRETT utvalg av sykler og elektriske sykler. Syklene er designet av Alfa Romeo Centro Stile som også designer bilene til Alfa Romeo. Fiat Officina 83style og Centro Stile Lancia. Se våre seider på www.italiasykkel.com for ytterligere informasjon.

Italia Sykkel's cover photo

Alfa Romeo har i sitt sortement tøffe barnesykler i 12" og 20". Det blir stil og kvalitet på det Alfa Romeo leverer. Bestill på våre hjemmesider : www.italiasykkel.com

Fiat eBike 500L er solgt i flere tusentalls i andre land i Europa og nå kommer denne flotte eBike også til Norge. Med batteriet låst inne i rammen er det beskyttet og samtidig blir design på sykkelen flott. Med Lithium 36v/8.8AH batteri gir det solid kraft til motoren som er Brushless 36v/250W. I tillegg kommer den med Shimano 6 speed. Batteri kan lades direkte i rammen eller tas ut for lading et annet sted. Sykkelen er sammenleggbar så den er enkel å ta med seg i campingvogn, på hytta eller til sjøs. Super design - Super løsning.

Italia Sykkel's cover photo

Italia Sykkel sparker i disse dager i gang sin import av italienske sykler til Norge. fra Alfa Romeo, Fiat og Lancia kommer det spennende sykler OG esykler. Noen er til og med sammenleggbare. Det er noe for alle kategorier og størrelser så "follow" and "like" våre facebook sider så blir du løpende orietnert og i tillegg vil ale detaljer finnes på våre hjemmesider : www.italiasykkel.com

Vuoi che la tua azienda sia il Palestra più quotato a Florence?

Clicca qui per richiedere la tua inserzione sponsorizzata.

Ubicazione

Indirizzo

Florence
Altro Negozi di biciclette Florence (vedi tutte)
CeB Via Del Campofiore CeB Via Del Campofiore
Via Del Campofiore 8
Florence, 50136

Concessionario Piaggio Aprilia Gilera per la zona di Firenze Sud

LeKlèt Negozi Firenze LeKlèt Negozi Firenze
Viale Gramsci 20 Rosso
Florence, 50132

Negozi & Shop on-Line per la tua bici !! Skate Monopattini e tanto altro.... Migliore qualità miglior prezzo.

Angelbicycle Angelbicycle
Via Bolognese 12R
Florence, 50139

Pagina di informazione sulla nostra attività di riparzione, vendita e noleggio biciclette

FOOO OnBike FOOO OnBike
Viale Lavagnini 70-72
Florence, 50100

Non solamente un negozio, ma piuttosto un luogo di incontro. Uno spazio aperto a livello internazionale.

Florence by bike Florence by bike
Via San Zanobi, 54/r
Florence, 50129

Bike store, bike rental, e-bike rental, workshop - noleggio biciclette muscolari e e-bike, officina specializzata, vendita biciclette, abbigliamento e accessori di qualsiasi tipo.

AM Bici Sport AM Bici Sport
Via Gianfrancesco Pagnini, 35/A
Florence, 50134

Accessori, Riparazioni, Vendita. Biomeccanica Noleggio Guida MTB

AM bici sport & repair AM bici sport & repair
Via Gianfrancesco Pagnini,35
Florence, 50134

Negozio di biciclette e meccanica specializzata. Accessori, vendita nuovo e usato. Assetto biomecanico.

BICI FREC BICI FREC
Piazzale Della Porta Al Prato, 19
Florence, 50144

Vendita e riparazione di bici nuove e usate con assortimento accessori e abbigliamento

Officine Sociali - Movimento Centrale Onlus Officine Sociali - Movimento Centrale Onlus
Via Del Canto Rivolto 9/R
Florence

Un' officina attrezzata per la riparazione della bicicletta, uno spazio dove partono diverse attività riguardanti il mondo delle due ruote, il riciclo, la marginalità e l’immigrazione.

Cicli Berti Firenze Cicli Berti Firenze
VIA SAN GERVASIO 61 R
Florence, 50131

Sono una storica ciclofficina di via San Gervasio a Firenze (zona stadio). Da quasi 90 anni ripariamo qualsiasi tipo di bicicletta con passione e precisione.

Anello bike store Anello bike store
Via Adelaide Ristori 12-14R
Florence, 50137

Abbiamo un'officina attrezzata e preparata per l'assistenza di mountain bike, biciclette da corsa e biciclette da città. Abbiamo anche un lavaggio.

Ribici Salvataggio biciclette Ribici Salvataggio biciclette
Florence, 50127

Riparazione anche veloci e "on site" su Biciclette classiche e d'epoca, elettriche ed elettroniche . messa a punto e manutenzione , modding e coustoming , personalizzazioni ,riparazioni