Kelab Penyokong Liga Malaysia

Kelab Penyokong Liga Malaysia

Share

KELAB PENYOKONG LIGA MALAYSIA Sentiasa Update..Jadi Jangan Lepaskan Peluang Mengetahui Berita Semasa

15/06/2013

hye saya admin baru
-firdaus daus-

13/06/2013

Siapa kat sini rasa ada keyakinan mahu memajukan bola sepak negara kita?
Satu cara dengan memberi maklumat terkini yg FAKTA bukan AUTA , berita bola semasa dalam dan luar negara, memfokuskan LIGA di MALAYSIA. Memberi yang terbaik untuk tatapan umum raykat Malaysia.

Oleh itu, apa lagi, sesiapa mahu menjadi admin page ini, sila comment di ruangan ini. Ta kira Lelaki atau Perempuan boleh join.
Mari kita hidupkan kembali page ini.

-ana-

13/06/2013

Sape berminat nk jadi admin page ni? Page ni, hampir 2tahun tak beroperasi, jadi, admin nak ada orang yg menguruskannya. Tak kira lelaki ke perempuan pun boleh.

22/05/2013

..::Kisah Benar yang terjadi di Terengganu::..

Dalam sebuah bilik darjah Tahun 1:

Cikgu Tikah menyuruh murid-murid darjah 1 menulis nama mereka di sehelai kertas dan memberikan kepada cikgu. Datang seorang murid menhampiri Cikgu Tikah tersebut.

Murid: Cikgu, cikgu. Saya tidak tahu menulis. Huruf pun saya tak kenal Cikgu. (dengan muka yang kesian)
Cikgu Tikah: Hah????! Apa? Dah masuk bulan 5 masih tidak pandai lagi menulis dan membaca? (tanya cikgu itu dengan nada yang tinggi)
Murid: Tidak Cikgu. (jawab murid itu dgn slamber)
Cikgu Tikah: Cikgu tak kira, cikgu nak juga nama kamu ditulis atas sehelai kertas. No KOMPROMI!!

Selepas mendengar arahan daripada Cikgu Tikah tersebut, murid tersebut pergi ke mejanya dan melakukan apa yang disuruh oleh cikgunya itu.
Selang beberapa minit, Murid itu datang semula kepada Cikgu Tikah tersebut dan memberikan kertas yang ditulisnya itu kpd Cikgunya itu.

Murid: Cikgu, saya dah siap tulis nama saya. (kata murid itu dengan nada yang riang)
Cikgu Tikah: Haaa. macam ini baru murid cikgu.
Murid: Cuba cikgu periksa dan baca, betul ke apa yang saya tulis itu?
Cikgu Tikah: Kejap cikgu baca... (mendekatkan matanya kearah kertas itu dan cuba untuk memahaminya) dan cuba mengeja
... U... M... N... O...
Umno.. Hah???? Apa?? Umno? Kamu dapat daripada mana perkataan ni??
Murid: Dekat meja saya cikgu.

Cikgu Tikah dan Murid itu pergi ke meja murid itu dan cikgu itu terkejut beruk apabila di meja muridnya itu terlekat satu "Sticker" tertera ayat, "Ingat Umno, Ingat Barang Naik". Lantas cikgu Tikah memarahi pelajar itu dan bertanya..

Cikgu Tikah: Dari mana kamu dapat pelekat ni?? (berang muka cikgu sebab cikgu ni cikgu BN)
Murid: Saya ambil di POS Pas Cikgu. 2 mingu lepas saya ambil. Orang bagi, saya ambil walaupun saya tidak tahu apa-apa.

dan share!

Photos 20/01/2013

Catatan pada gambar ini:-
Tuanku Sultan membuat kejutan kepada ahli qariah Masjid Mukim Gunong dengan Tuanku Sultan memandu sendiri kemasjid pada waktu Solat Asar yang kebetulan Tuanku Sultan lalu di Kampung Gunong dari Bachok, Tuanku Sultan tidak memberitahu kepada mana-mana pegawai dan imam masjid tentang kehadirannya untuk solat di masjid tersebut. Imam hanya sedar bila Tuanku Sultan bergegas pergi mengambil wudu' dan pada waktu itu kelihatan pegawai-pegawai Tuanku Sultan dan jawatankuasa masjid keresahan kerana tidak ada persediaan langsung bahkan tidak dihamparkan karpet kuning dan sejadah berwarna kuning kepadanya kerana tidak bersedia. Sungguh, sangat bersederhana Tuanku Sultan dan memahami raut wajah imam yang keresahan, Tuanku Sultan bersalam seolah-olah mahu menenangkan.

Want your business to be the top-listed Gym/sports Facility in Kuala Lumpur?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address


Kelab Penyokong Liga
Kuala Lumpur
FANSMALAYSIA4EVER