LK Training Gym

LK Training Gym

💪🏻 Teljesítménynövelés 🧠
-1:1 coaching
-kis csoportos edzés (max.5 fő)
-online progra

16/08/2023

💪🏻🤩

🇭🇺Nehéz megváltoztatni a körülöttünk lévő embereket. De megváltoztathatod, hogy kik azok, akik körülötted vannak.

Annak az 5 embernek az összessége vagy, akivel a legtöbb időt töltöd.
Sikeres akarsz lenni? Vedd körül magad olyan emberekkel, akik már ott vannak, ahol te is szeretnél lenni. Akkor nincs más választásod, mint növekedni és sikeresebbé válni.

Mert a sikerünk varázsitala a környezetünk.

🇷🇸 Teško je promeniti ljude oko sebe. Ali mozes da promeniš ko su oni koji te okružuju.

Ukupnost tih 5 ljudi s kojima provodiš najviše vremena čini tebe. Zeliš biti uspešan/uspešna?

Okruži se ljudima koji su već tamo gde ti želiš biti. Onda nemaš drugog izbora nego da rasteš i postaneš uspešniji/uspešnija.

Jer čarobni napitak našeg uspeha je naše okruženje.

11/08/2023

Bravó lányok! 👏🏻
Szép hétvégét mindenkinek! 😎

Bravo devojke! 👏🏻
Lep vikend svima! 😎

02/08/2023

🇷🇸👇🏻

🇭🇺 Néha csak egy apró változtatásra van szükség az életben.

Nekem a következő segített: ha igazán sikeres és boldog akarok lenni az elért célokkal, akkor elengedhetetlen, hogy megemeljem a sztandardjaimat az élet minden területén. Az önmagamhoz való elköteleződés és az ígéretek betartása magammal vezettek a sikeres változáshoz.

Az út nem mindig könnyű, de megtanultam, hogy az elszántság és az önfegyelem kulcsfontosságú ahhoz, hogy igazán kiteljesedjek. Az, hogy mindig hű maradok saját magamhoz és elkötelezetten követem az álmaimat, örökre meghatározza az életemet.

Az elért eredmények és az új kihívások közötti egyensúly megtalálása mindig kihívás, de egyre jobban megértem, hogy ez az útja a személyes fejlődésnek és boldogságnak. A saját magam elé állított magasabb célok és elvárások inspirálnak, hogy minden nap saját magam jobb változatává váljak.

🇷🇸 Nekada je potrebna samo jedna mala promena u životu.

Shvatio sam da ako zaista želim biti uspešan i srećan s ostvarenim ciljevima, neophodno je da podignem standarde u svim oblastima života. Posvećenost sebi i ispunjavanje obećanja doveli su me do uspešnih promena.

Put nije uvek lak, ali naučio sam da su odlučnost i samodisciplina ključni za istinsko ostvarenje sebe. To što uvek ostajem veran sebi i posvećeno pratim svoje snove, zauvek određuje moj život.

Postizanje ravnoteže između postignutih rezultata i novih izazova uvek je izazov, ali sve više shvatam da je ovo put ka ličnom razvoju i sreći. Postavljanje viših ciljeva i očekivanja prema sebi inspiriše me da svakog dana postajem bolja verzija sebe.

31/07/2023
24/07/2023

🇷🇸👇🏻

🇭🇺 Úgy gondolod, hogy a világod darabokra hullik? Maradj nyugodt. Újra rendeződik.⁠

Ez néhány évente megtörténik. A te életedben és az én életemben is. Megtanultam: ez is hozzátartozik. A változás része ennek. Most van itt az ideje, hogy rendbe szedd magad, hogy magadba szállj, erőt gyűjts, és aztán újra nekivágj. 💪

🇷🇸 Misliš da tvoj svet se raspada na komade? Ostani miran. Ponovo će se srediti.

Ovo se dešava svakih nekoliko godina. U tvom životu i u mom životu takođe. Naučio sam: to je deo života. Promena je deo svega toga. Sada je vreme da se sabereš, da se usmeriš ka sebi, skupiš snagu, pa onda ponovo da kreneš. 💪

10/07/2023

Have a good start of the week 😎

07/06/2023

Mindig TE döntesz!

07/06/2023

Bravo Dottore 💪🏻🦷

„U pozitivnoj atmosferi i uz pravog profesionalca ni trening ne pada teško🙂💪😎“ - Igor Živančev

Photos from LK Training - Lajos Kiss Personal Trainer's post 04/06/2023
03/06/2023

Have a great weekend 😎 🧠⛓️

27/05/2023

🇭🇺 Az edzés előtti izomaktiváció kulcsfontosságú! 🏋️‍♀️💪 Az izmok felkészítése az edzésre nem csak segít a teljesítményben, hanem csökkenti a sérülés kockázatát is. A gumiszalagok pedig kiváló eszközök ehhez, mert segítenek aktiválni és erősíteni az izmokat, növelve ezzel az edzés hatékonyságát.

🇷🇸 Aktivacija mišića pre treninga je od ključne važnosti! 🏋️‍♀️💪 Priprema mišića za trening ne samo da poboljšava performanse, već i smanjuje rizik od povreda. Elastične trake su odličan alat za ovo, jer pomažu u aktivaciji i jačanju mišića, čime se povećava efikasnost treninga.

📸


25/05/2023

🇭🇺 A jól megírt edzésterv ismérvei:

1. A jól megírt edzésterv személyre szabott, figyelembe véve a saját céljainkat és szintünket.
2. Kiegyensúlyozott és változatos gyakorlatokat tartalmaz, hogy az egész testünket fejlesszük.
3. Megfelelő intenzitást és progressziót biztosít, fokozatosan növelve az edzésmennyiséget és intenzitást az eredmények maximalizálása érdekében.
4. Pihenő időt és pihenőnapokat tartalmaz, hogy a tested megfelelően regenerálódhasson és elkerüljük a túledzést.
5. Realisztikus és elérhető célokat tűz ki, amelyek motiválnak és megerősítenek minket.
6. Megfelelő időbeosztást tartalmaz, hogy hatékonyan kihasználjuk az edzéseinkre szánt időt.
7. A megfelelő bemelegítés és levezetés része a tervezésnek, hogy minimalizáljuk a sérülések kockázatát.
8. Rugalmas, és lehetőséget ad az alkalmazkodásra, ha változtatni kell az edzés vagy életkörülményeink miatt.
9. A legfontosabb jellemzője, hogy inspirál és motivál minket az edzésben való kitartásra és fejlődésre.

Tehát ne feledd, egy jól megírt edzésterv az útmutatód a sikerhez!

🇷🇸 Dobro osmišljen trening plan i njegovi ključni elementi:

1. Dobro osmišljen trening plan je personalizovan, uzimajući u obzir naše ciljeve i nivo fitnesa.
2. Sadrži balansirane i raznovrsne vežbe kako bismo razvijali celo telo.
3. Pruža odgovarajući intenzitet i progresiju, postepeno povećavajući obim i intenzitet treninga radi maksimalnih rezultata.
4. Uključuje odgovarajuće vreme za odmor kako bismo telo pravilno regenerisali i izbegli preteran napor.
5. Postavlja realne i ostvarive ciljeve koji nas motivišu i jačaju.
6. Sadrži adekvatno vreme rasporeda kako bismo efikasno iskoristili vreme posvećeno treningu.
7. Uključuje odgovarajuće zagrevanje i istezanje kako bismo smanjili rizik od povreda.
8. Fleksibilan je i omogućava prilagođavanje promenama u treningu ili životnim okolnostima.
9. Najvažniji aspekt je da nas inspiriše i motiviše da ostanemo posvećeni i napredujemo u treningu.

Dakle, ne zaboravite, dobro osmišljen trening plan je vaš vodič ka uspehu!

📸 @feher_korek

24/05/2023

🇷🇸👇

🇭🇺 Férfi szemmel: a végrehajtás tökéletes! 👌😉
🇷🇸 Muškim očima: Izvršenje je savršeno! 👌😉

📸

22/05/2023

🌟 Leading by Example: Shaping Tomorrow's Leaders! 🌟

✨ Let's talk about the incredible power we have as role models for the little ones in our lives. It's no secret that children are like sponges, soaking up everything around them and imitating the world they see. It's both fascinating and humbling to realize that they're constantly watching and learning from us. 🧠👀

💡 As adults, we have the unique opportunity to shape the habits and values of these young minds. Our actions and behaviors serve as a blueprint for their own. So, let's make the most of it and use this incredible influence to teach them all the good habits we possess! 🌱

🌈 From kindness and compassion to discipline and perseverance, our daily actions can instill these virtues within them. When they witness us practicing what we preach, it becomes embedded in their hearts and minds. We become their living, breathing examples of the values we hold dear.

🌍 Think about it—by leading by example, we're not only shaping the next generation, but also creating a ripple effect that extends far beyond our own circles. Our kids become the leaders, the change-makers, and the compassionate souls our world desperately needs.

🌱 So, let's show them what it means to live with integrity. Let's demonstrate the importance of hard work, honesty, and respect. Let's teach them the joy of lending a helping hand and the beauty of embracing diversity. Let's empower them to stand up for what's right and make a positive impact on the world.

🙌🏼 Remember, it's the little things that matter. Whether it's saying "please" and "thank you," recycling, or being mindful of our language, these seemingly small acts can leave an indelible mark on the young minds around us. We hold the key to their growth and the future they'll create. Let's make it count!
📸

Photos from LK Training Gym's post 22/05/2023

“A közös munkát szeretem, egyáltalán nem elpocsékolt vagy kidobott pénzként tekintek rá, még ha sokan azt is mondják. Ilyenkor nem feltétlen csak az edzéstervről vagy a közös edzésről van szó, hanem a meglévő gondolkodásmód továbbfejlesztése a mozgásos/sportolós részről. Nem vagyok egy gym őrült, viszont a tudat, hogy megvan a tervem minden napra (és ezeket meg is kell csinálnom) sokat segít még akkor is, ha semmi kedvem. A legnehezebb dolgok ezek, viszont ilyenkor arra kell gondolni, hogy valószínűleg a legtöbbet is fejlődsz ezeken a napokon, ha nem is testileg, de a gondolkodásmódod és a fegyelmed annál inkább!🚀”

Így van, maga az edzésterv, az elolvasott könyv, a meghallgatott szeminárium és a többi semmit sem érnek, ha te magad nem alkalmazod a tudást.

20/05/2023

🇷🇸👇

🇭🇺 Ma szeretnék megosztani veletek néhány gondolatot arról, miért érdemes elkerülni a hétfői héttervezést, és hogyan lehetünk igazán produktívak a hetünk kezdetétől.

Hétfőn általában rengeteg e-mail, feladat és találkozó vár ránk, ami elsőre nyomasztónak tűnhet. Ha azonban időt szánunk arra, hogy előre megtervezzük a hetünket, akkor képesek leszünk szervezettebben kezelni az ezekből adódó feladatokat.

Az optimális időpont a heti tervezésre általában számomra a vasárnap délelőtt, miután átgondoltuk az előző hetet és megvizsgáltuk a következő hétre vonatkozó céljainkat.

Ami a hatékonyságot illeti, mindenkinek megvan a saját "termelékeny időszaka". Tehát figyeljünk oda a testünk és az agyunk jelzéseire, hogy mikor vagyunk a legfókuszáltabbak és energikusabbak. Ebben az időszakban érdemes koncentráltan dolgozni a legfontosabb feladatainkon. Tartsunk rövid szüneteket a munka közben, hogy megőrizzük a frissességünket és továbbra is hatékonyak maradjunk.

🇷🇸 Danas želim da podelim sa vama nekoliko misli o tome zašto treba izbegavati planiranje nedelje u ponedeljak i kako možemo biti zaista produktivni od samog početka nedelje.

Ponedeljak obično nosi veliki broj e-mailova, zadataka i sastanaka koji mogu izgledati preopterećujuće na prvi pogled. Međutim, ako odvojimo vreme da unapred planiramo našu nedelju, bićemo sposobni da organizujemo ove zadatke na efikasniji način.

Optimalno vreme za nedeljno planiranje je obično za mene nedelja prepodne, nakon što smo razmotrili prethodnu nedelju i razmotrili ciljeve za narednu nedelju.

Što se tiče efikasnosti, svako od nas ima svoj "period najveće produktivnosti". Zato treba da obratimo pažnju na signale našeg tela i uma kako bismo otkrili kada smo najfokusiraniji i energični. U tom periodu treba da se fokusiramo na najvažnije zadatke. Uzimajmo kratke pauze tokom rada kako bismo zadržali svežinu i ostali efikasni.

📸

20/05/2023

Zdravo svima! Danas želim da razgovaramo o važnosti zdravog načina života i mentalne snage za preduzetnike poput nas. Kao preduzetnici, naša produktivnost, uspeh i sposobnost da se nosimo sa stresom i izazovima zavise od naše fizičke i mentalne dobrobiti. Evo zašto je to tako:

1. Povezanost između fizičke kondicije i produktivnosti: Redovno vežbanje i zdrava ishrana imaju direktan uticaj na našu produktivnost. Kada smo fizički aktivni, naša cirkulacija se poboljšava, što povećava dotok kiseonika u mozak. To nam pomaže da budemo fokusirani, energični i efikasni u svom radu. Takođe, vežbanje stimuliše lučenje endorfina, hormona sreće, koji nam pomaže da se osećamo dobro i motivisano tokom dana.

2. Izgradnja otpornosti na stres: Preduzetništvo može biti izazovno i stresno, ali fizička aktivnost nam pomaže da se bolje nosimo sa tim. Vežbanje je odličan način da smanjimo nivo stresa i anksioznosti. Treniranje oslobađa napetost, pomaže nam da se opustimo i da povratimo mentalnu ravnotežu. Kroz redovnu fizičku aktivnost, razvijamo otpornost na stresne situacije i sposobnost da se brzo oporavimo od njih.

3. Unapređenje kognitivnih sposobnosti: Zdrav način života podstiče bolje funkcionisanje mozga. Ishrana bogata hranljivim materijama, poput voća, povrća i proteina, pruža nam neophodne nutrijente za pravilan rad mozga. Takođe, vežbanje povećava protok krvi u mozgu, poboljšava kognitivne sposobnosti, pamćenje, koncentraciju i kreativnost. Sve to je ključno za donošenje dobrih odluka i razmišljanje "van okvira".

4. Razvoj pozitivnog stava i mentalne snage: Mentalna snaga je od suštinske važnosti za preduzetnike. Naš stav i način razmišljanja mogu biti ključni faktori koji određuju našu sposobnost da prevaziđemo izazove i održimo motivaciju. Kroz redovno vežbanje, razvijamo disciplinu, upornost i samodisciplinu - osobine koje su ključne za uspeh u preduzetništvu. Takođe, vežbanje pomaže u smanjenju negativnih misli, podstiče samopouzdanje i osnažuje nas da verujemo u sebe i svoje sposobnosti.

Dakle, dragi preduzetnici, ne zaboravite da brinete o svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Redovno vežbanje, zdrava ishrana i rad na vašem stavu i razmišljanju su 🔑

12/05/2023

🇷🇸👇🏻

🇭🇺 Kedves Mindenki!

Szeretném megosztani veletek a gondolataimat az edzőteremben végzett munkámmal kapcsolatban. Nálam az a cél, hogy jó hangulatot teremtsek, de fontos számomra, hogy ne csak azt mondjam, amit szeretnétek hallani, hanem amit valójában hallanotok kell.

Az edzések során nem azokkal a módszerekkel dolgozunk, amelyekkel esetleg korábban már találkoztatok, hiszen ha azok működtek volna, nem keresnétek most engem. 😉 Az elmúlt 14 év során olyan módszereket fejlesztettem ki, amelyeket több száz emberrel való munka és tapasztalat hitelesít.

Ha kíváncsi vagy, és nem ijedsz meg ettől az új megközelítéstől, szeretettel várlak egy ingyenes próbaedzésre. Itt lehetőséged nyílik kipróbálni, hogy milyen hatással lehet az életedre ez az új módszer.

Remélem, hogy hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel,
Lajos

🇷🇸 Драги сви,

Желим да поделим са вама своје мисли о свом раду у теретани. Мој циљ је да створим пријатну атмосферу, али је битно да не говорим само оно што бисте желели да чујете, већ оно што заиста треба да чујете.

На тренинзима не користим методе са којима сте можда већ имали искуства, јер када би те методе радиле, не бисте дошли код мене на тренинг. 😉 У последњих 14 година развио сам методе које су резултат рада и искуства са стотинама људи.

Уколико сте заинтересовани и не плашите се овог новог приступа, са задовољством вас позивам на бесплатни пробни тренинг. Овде ћете имати могућност да испробате какав утицај овај нови приступ може имати на ваш живот.

Надам се да се ускоро видимо!

С поштовањем,
Лајош

📸

11/05/2023

🇷🇸👇🏻

🇭🇺 Sokan hiszik, hogy a tehetség mindenre elég. De a valóság az, hogy a tehetség önmagában nem garancia a sikerre. A süllyesztőben veszett tehetségek száma jól mutatja, hogy csak azok jutnak el a csúcsra, akik mellett kemény munka is társul.

A tehetség a kiindulópont, az alap, amitől elindulhatunk. Azonban ahhoz, hogy kibontakoztassuk a teljes potenciálunkat, szükség van kitartásra, elhivatottságra és rengeteg munkára. A sikeres emberek nem csak a tehetségüket, hanem a lelküket és energiájukat is belefektetik abba, amit csinálnak.

A munka nélküli sikert vágyók hamar rájönnek, hogy a siker nem jön automatikusan. Az álmodozás és reménykedés nem hoz eredményeket. Csak azok érik el a céljaikat, akik készek keményen dolgozni értük. Az út fáradságos lehet, de minden egyes lépés közelebb visz minket a kitűzött célokhoz.

Tehát emlékezzünk arra, hogy a tehetség csak a kezdet. A siker kulcsa a kemény munka és az elszántság. Ne hagyjuk, hogy a tehetségünk elfojtsa bennünk a vágyat a fejlődésre és a kitartó erőfeszítésekre. Legyünk kitartóak, dolgozzunk nap mint nap az álmainkért, és akkor a sikert semmi sem állíthatja meg.

🇷🇸 Mnogi veruju da je talenat dovoljan za sve. Ali stvarnost je da talenat sam po sebi nije garancija uspeha. Broj talentovanih ljudi koji završe u ponoru jasno pokazuje da samo oni koji su istovremeno vredno radili dostižu vrhunac.

Talenat je polazna tačka, osnova od koje možemo krenuti. Međutim, da bismo razvili svoj puni potencijal, potrebna nam je istrajnost, posvećenost i mnogo rada. Uspešni ljudi ne ulažu samo svoj talenat, već i svoju dušu i energiju u ono što rade.

Oni koji žele uspeh bez rada brzo shvataju da uspeh ne dolazi automatski. Sanjarenje i nadanje ne donose rezultate. Samo oni koji su spremni da naporno rade mogu ostvariti svoje ciljeve. Put može biti iscrpljujući, ali svaki korak nas približava postavljenim ciljevima.

Zato se setimo da je talenat samo početak. Ključ uspeha je naporni rad i odlučnost. Ne dozvolimo da nas talenat spreči da negujemo želju za napretkom i upornim naporima. Budimo istrajni, radimo svakodnevno za naše snove i tada ništa neće moći zaustaviti naš uspeh.

📸

07/05/2023

Happy Sunday everyone! 🎉 It's the perfect day to recharge and prepare for another week of hard work 💪 Tomorrow, we're back in the gym and continuing our journey towards our goals! Remember, consistency is key and every effort counts 🏋️‍♀️ Let's crush this week and make progress towards becoming the best version of ourselves! 🔥

📸

Photos from LK Training Gym's post 06/05/2023

🚵🏻🌳😎 Gym Tf 2021

03/05/2023

💛🙏🏻

01/05/2023

Dragi ljubitelji fitnesa! 💪🏋️‍♀️

Izdržljivost i disciplina igraju ključnu ulogu u postizanju dugoročnih ciljeva u fitnesu. Ali kako razviti ove sposobnosti? Prvi korak je promena našeg identiteta. Ako se identifikujemo kao ljubitelji zdravog života i vežbanja, tada ćemo mnogo lakše donositi odluke koje promovišu ovaj stil života.

Promena identiteta ne pomaže samo u postizanju fitnes ciljeva, već ima uticaj i na druge oblasti našeg života. Ako se identifikujemo sa ljudima koji redovno vežbaju, veća je verovatnoća da ćemo slediti njihov stil života, što dugoročno ima pozitivan uticaj na celokupni život.

Pored promene identiteta i fokusiranja na zdrav životni stil, potrebno je razvijati izdržljivost i disciplinu. Efikasan način može biti postavljanje ciljeva i istrajni rad na njihovom postizanju. Važno je takođe ne odustati nakon prvog neuspeha, već se držati prvobitnog cilja i nastaviti da radimo na njemu.

Zapamtite, zdrav životni stil ne utiče samo na fizičko, već i na mentalno zdravlje. Ako kontinuirano radimo na razvijanju izdržljivosti i discipline, ne samo da ćemo biti fit i zdravi, već ćemo biti i uspešniji u drugim oblastima života.

Ako vam je potrebna pomoć u postizanju fitnes ciljeva, slobodno se obratite meni! Sačuvajte ovaj post kako biste se uvek mogli vratiti njemu za inspiraciju i motivaciju.

📸

01/05/2023

Kedves Fitnesz Rajongók!💪🏋️‍♀️

A kitartás és fegyelem kulcsfontosságú szerepet játszanak a hosszú távú fitnesz célok elérésében. De hogyan lehet fejleszteni ezeket a képességeket? Az első lépés az identitásunk megváltoztatása. Ha azonosítjuk magunkat az egészséges életmód és a testmozgás szerelmeseiként, akkor sokkal könnyebben hozzuk meg azokat a döntéseket, amelyek elősegítik ezt az életmódot.

Az identitásunk megváltoztatása nem csak a célok elérésében segít, hanem más területeken is hatással van az életünkre. Ha azonosítjuk magunkat olyan emberekkel, akik rendszeresen edzenek, akkor valószínűbb, hogy követni fogjuk az életmódjukat, és ez hosszú távon pozitív hatással lesz az egész életünkre.

Az identitásunk megváltoztatása és az egészséges életmódra való fókuszálás mellett azonban szükség van a kitartás és fegyelem fejlesztésére is. Hatékony módszer lehet például a célok kitűzése és a kitartó munka azok eléréséért. Emellett fontos az is, hogy ne adjuk fel az első kudarc után, hanem ragaszkodjunk az eredeti célunkhoz és dolgozzunk tovább azon.

Emlékezzetek arra, hogy az egészséges életmód nem csak a testi, hanem a mentális egészségünkre is hatással van. Ha folyamatosan dolgozunk azon, hogy fejlesszük a kitartásunkat és fegyelmünket, akkor nem csak fittebbek és egészségesebbek leszünk, de az élet más területein is sikeresebbek lehetünk.

Ha bármilyen segítségre van szükségetek a fitnesz célok elérésében, forduljatok hozzám bizalommal! Mentsétek el ezt a bejegyzést, hogy bármikor visszatérhessetek rá inspirációért és motivációért.

📸

30/04/2023

🇷🇸👇🏻

🇭🇺 Sziasztok barátaim! 😊

A legtöbb fitnesz celebnek azt láthatjuk a közösségi profiljain, hogy az izmos testüket, kockás hasukat és épp hogy nem teljesen kimerült arcukat mutatják. De hát mi van a hétköznapi emberekkel, akik ugyanolyan munkát végeznek, mint ők, de nem a világbajnokság előtt állnak?

Nos, itt vagyok én, egy erőnléti edző egy bécsi kávézóban egy pohár rozéval a kezemben! 😜

Ezzel az üzenettel azt szeretném elérni, hogy megértsétek, a fitnesz nemcsak a szigorú étrendekről és a kemény edzésekről szól, hanem arról is, hogy az életet élvezd. Az élet szép, és ezt élvezni kell! 🌸

Amint közeledik a május elseje, élj mértékletesség szellemében. Ne aggódj, az ünnepek után teljes erőbedobással folytatjuk a munkát! 💪🏼

Ha te is úgy érzed, hogy érdemes lenne az életedet a jobb alak és a nagyobb vitalitás felé fordítani, akkor gyere és csatlakozz hozzám. Az én célom az, hogy a klienseim ne csak jól érezzék magukat, hanem az életüket pozitív irányba befolyásoljam. ❤️

Tehát ha az ünnepek után úgy érzed, hogy szükséged van egy kis extra motivációra, gyere és eddzünk együtt! Várlak szeretettel. 💪🏼

🇷🇸 Ćao prijatelji! 😊

Većina fitnes zvezda koje vidimo na društvenim mrežama pokazuju svoja mišićava tela, izvajan trbuh i lica koja su jedva ostala sa malo snage. Ali šta je sa običnim ljudima koji rade isti posao kao i oni, ali ne stoje pred svetskim prvenstvom?

E pa, tu sam ja, kondicioni trener koji sedi u bečkom kafeu sa čašom roze vina u ruci! 😜

Ovim porukom želim da ti kažem da fitnes nije samo o strogoj ishrani i napornim treninzima, već i o uživanju u životu. Život je lep, i treba uživati! 🌸

Kako se bliži 1. maj, živi u duhu umerenosti. Ali ne brini, nakon praznika nastavićemo sa punom snagom! 💪🏼

Ako i ti misliš da bi vredelo usmeriti svoj život ka boljoj figuri i većoj vitalnosti, dođi i pridruži mi se. Moj cilj je da moji klijenti ne samo da se dobro osećaju, već i da im promenim život na pozitivan način. ❤️

Dakle, ako nakon praznika misliš da ti treba malo dodatne motivacije, dođi i vežbajmo zajedno! Srdačno te čekam. 💪🏼

edzés #1.maj

Photos from LK Training Gym's post 26/04/2023

🇷🇸👇🏻

🇭🇺Sziasztok! Ma a természetben való lét fontosságáról szeretnék beszélni. Nemcsak testi, lelki szinten is rengeteg pozitiv hatással rendelkezik. A természetben való sétálás, túrá vagy akár csak egy kis idő eltöltése a parkban segit csökkenteni a stresszt és az idegességet, valamint javítja a hangulatot és az általános jólétet.

Emellett számos tudománvos kutatás is alátámasztja, hogy a természetben való tartózkodás segit az immunrendszer megerósitésében és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát is.

Így hát, ne felejtsük el, hogy a természet nemcsak gyönyörü, de egészség is!
🌱🌳🍀

-és érrendszeri_betegségek #*természetimotivumok


🇷🇸 Ćao svima! Danas hoću da pričam o važnosti provođenja vremena u prirodi. Ne samo da ima pozitivan uticaj na telo, već i na mentalno zdravlje. Šetnja u prirodi, planinarenje ili čak provođenje vremena u parku pomažu u smanjenju stresa i nervoze, poboljšavaju raspoloženje i opšte blagostanje.
Pored toga, mnoga naučna istraživanja pokazuju da boravak u prirodi pomažu u jačanju imunog sistema i smanjenju rizika od srčani bolesti. Dakle, ne zaboravite da priroda nije samo lepa, već i zdrava!
🌱🌳🍀
#§etnja_u_prirodi

25/04/2023

💪🏻 Bra’o momci! .jankovich 👏🏻 Team

25/04/2023

Nagyjából 5 év telt el azóta, hogy utoljára tatamira léptem versenyen, azonban az elmúlt két hónapban ez az időszak végét ért. Ebben a két hónapban három versenyen vettem részt, amelyek újra felidézték bennem a versenyzés szépségét.

A visszatérés első megméredtetése a szerb felnőtt országos bajnokság volt, ahol helyezést nem sikerült elérnem, ellenben remek küzdelmeket folytattam. A versenytapasztalat hiányában büntetőpontokkal veszítettem, amelyből nagyon sokat tanultam.

Három héttel később, már súly kategóriát váltva, a Belgrád kupán vettem részt. Kettő győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen zártam, amellyel teljes mértékben elégedett vagyok.

Most hétvégén pedig a 36. Budapest kupán vettem részt, ahol közel 2000 versenyző, 4 kontinensről, 23 országból érkeztek indulók, hogy összemérjék erejüket. A kategóriámban 50 induló volt, ahol kettő győzelem után sajnos egy vereség következett, így 9. helyen zártam. Számomra ez egy nagy teljesítmény ilyen hosszú kihagyás után, de nem állok meg, mert rengeteg munka kell még a célig.

A versenyt követő napon részt vettem a Budapest kupa nemzetközi edzőtáborban is, ahol délelőtt és délután is küzdelmi edzés volt. Ez egy remek alkalom volt, hogy a különböző nemzetiségű sportolókkal együtt dolgozzak, tanuljunk egymástól és fejlődjünk.

A felkészüléseim során számos dolgot tapasztaltam és tanultam, amelyeknek a folyamatos fejlődést is köszönhetem. Még nagyon sokat kell tanulnom és fejlődnöm, de tudom, hogy minden egyes edzéssel közelebb és közelebb kerülök a célom eléréséhez.

A felkészülésem rohamos haladását Lajosnak is köszönhetem, ugyanis az ő szakértelme és segítsége nagyban hozzájárult a fejlődésemhez. Nem csak az erőnléti felkészülést támogatta, hanem a mentális felkészülést is, amiért sokat köszönhetek neki.

21/04/2023

🇷🇸👇🏻

🇭🇺 Minden nap az életben két választásod van. Az egyik az, hogy maradsz az eddigi úton, amit az eddigi szokásaid határoztak meg.

A másik az, hogy döntést hozol, és elkezded a változást most. Az edzés segíthet ebben a folyamatban, és én szívesen segítek ezen az úton.

Ha úgy döntesz, hogy változni szeretnél, csatlakozz hozzám egy edzésre, hogy közösen elkezdjük az utat.

🇷🇸 Svaki dan u životu imaš dve opcije. Prva je da ostaneš na putu koji su odredili tvoje navike do sada.

Druga je da doneseš odluku i kreneš u promene upravo sada. Trening ti može pomoći u ovom procesu, a ja rado ću ti pomoći na ovom putu.

Ako odlučiš da hoceš da se promeniš, pridruži mi se na jednom treningu kako bismo zajedno započeli ovaj put.

📸

Photos from LK Training Gym's post 18/04/2023

🇷🇸👇🏻

🇭🇺 Üdvözlünk az edzőtermünkben, ahol csoportos és személyi edzések folynak!

A csoportos edzések lehetővé teszik, hogy motiváljuk egymást, míg a személyi edzések személyre szabott és még hatékony edzést biztosítanak. Az edzések előnye, hogy javítják az erőnlétet, az egészséget és az önbizalmat.

Ez különösen fontos az itt edzők számára, akiknek szükségük van az egészségre és az önbizalomra, hogy a legjobb formájukat hozhassák ki magukból.

"A kemény munka nem garancia a sikerre, de szükséges a sikerhez." – Vince Lombardi.

Csatlakozz hozzánk, és légy része sikeres csapatunknak! 🤗

🇷🇸 Dobrodošli u našu teretanu, gde se održavaju grupni i personalni treninzi!

Grupni treninzi nam omogućavaju da se međusobno motivišemo, dok personalni treninzi pružaju personalizovan i još efikasniji trening.

Prednosti treninga su da poboljšavaju fitnes, zdravlje i samopouzdanje. Zdravlje i samopouzdanje su posebno važne za naše klijente da bi se pokazali u svojoj najboljoj formi.

"Teški rad nije garancija uspeha, ali je potreban za uspeh." - Vince Lombardi.

Pridružite nam se i budite deo naše uspešne ekipe! 🤗

Want your business to be the top-listed Gym/sports Facility in Adda?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Csani fókuszáltan, szorgalmasan és a nehézségek ellenére is pozitívan kezdte a labdás edzést. A hosszú, sérülés miatti k...
Erős és stabil térdekért illeszd be a következő három gyakorlatot a mindennapjaidba. 👇🏻Kezdésként végezz mindegyik gyako...
Én mindig itt vagyok.Ja sam uvek tu.😄#lktraining #lktrainingada #teljesítménynövelés #erőnlétiedző #erőnlétiedzés
🇭🇺 És ezért lett ez a fal fekete.🇩🇪 Und deshalb ist diese Wand schwarz.🇷🇸 I zato je ovaj zid postao crn.🇬🇧 And that’s wh...
„Sohasem fogsz eljutni a célodig, ha folyton megállsz, hogy megdobálj kövekkel minden egyes kutyát, amelyik megugat.” 💡 ...

Location

Website

Address


Paje Radosavljevica 2B
Adda

Other Gyms in Adda (show all)
Alpha Fitness Ada Alpha Fitness Ada
Dimitrija Tucovića 28
Adda, 24430

NRG Fitness Ada NRG Fitness Ada
24430 Ada, Vuka Karadžića 12
Adda, 24430

👉Zakazivanje termina u DM 👉Eaglefit EMS trening je tehnologija poslednje generacije koja šal