Sport & Recreation in Kosovo

Find Sport & Recreation in Kosovo. Listings include Rregullat e komunikacionit, Dancefit Kosova, LLapi Cycling Group, Brezovica.com, MontAlb and Futsalli n'Kosovë. Click on each in the list below the map for more information.


Want your business to be the top-listed Sport & recreation in Kosovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Rregullat e komunikacionit A Rregullat e komunikacionit
Prishtinë
Kosovo, 10000

Çdo gjë në ketë botë ka rregullë sikurse Dielli në mengjes që lindë dhe në mbrëmje perendon.

Dancefit Kosova B Dancefit Kosova

Let the music free your body. Shrink everything but your smile

LLapi Cycling Group C LLapi Cycling Group
Kosovo, 11000

Ky është grup sportistësh, vullnetarësh, ambientalistësh që për qëllim ka promovimin e aktiviteteve rinore, mbrojtjen e ambientit, promovimin e turizmit dhe vetëdijesimin e komunitetit LLapjanë për shfrytëzimin e biçikletave.

Brezovica.com D Brezovica.com
Brezovica
Kosovo, 10000

MontAlb E MontAlb
Prishtine
Kosovo, 10000

Discover the Balkan mountains with Arineta Mula who touched the top of the world Everest and the hig

Futsalli n'Kosovë F Futsalli n'Kosovë
Prishtinë
Kosovo, 10000

Futsalli n'Kosov

Village Park Blaç G Village Park Blaç
Blaç Opojë
Kosovo, 22060

Bubble Soccer Kosovo H Bubble Soccer Kosovo
Prizren
Kosovo

Dëshironi të luani futboll me kolegët tuaj dhe keni një vend? Ne do t'ju sjellim Bubbles tona për argëtim edhe më të madh!Ne mund të luajmë kudo, por jo në beton. Por nëse nuk keni vend? Mos u brengosni ne ju sigurojm vendin: 044 918 880!

100% TACNE DOJAVE I 100% TACNE DOJAVE
Prizren
Kosovo, 368844

DJ FLORI Florent Shaban Laha J DJ FLORI Florent Shaban Laha
Kosovo
Kosovo, 51000

Muzik profesionale per Ahengje te ndryshme ..............