Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh

Klubi i Karatesë "AS-Prishtina" Bardhosh

Operating as usual

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 05/07/2021

Albulena Gervalla për herë të dytë renditet e 5-ta në turneun "Kupa e Botës" në Poreç të Kroacisë.

Klubi ynë u përfaqësua me një garuese në kupën e Botes & Ligen e të rinjëve.
Me garuesën udhëtoi edhe Trajneri Isak Curri i cili u akreditua për trajner në WKF.

Në këtë garë të nivelit botërorë garuesja jonë Albulena Gervalla edhe pse nuk pati fatin të siguroj medalje, ajo pati një paraqitje shumë të mirë. Fatkeqesisht gjatë mbajtjes së garës Albulena nuk ishte në nivelin më të mirë shëndetësorë por megjithatë arriti deri në gjysmëfinale në kategorin e saj U21 -55 kg duke fituar 3 lufta me garuese shumë cilësore, për t'u ndalur ne xhiron e katërt ku deri në fund ishte me rezultat 6 me 1 në epërsi, po për shkak të shëndetit të keqësuar të garuesës tonë kundershtarja e shfrytëzoj rastin që të kaloj në epërsi me rezultat 7 me 6.
Albulena në repasazh filloi finalen për medalje të bronztë por që nuk arriti ta përfundoj pasi doktori ia ndaloi vazhdimin e luftës tutje.

Rezultati i Albulenes në meqet e perfunduara ishte ky:
Kosova 8 : 1 Austria
Kosova 3 : 0 Gjermania
Kosova 5 : 5 Italia ( fiton Kosova me Shensu)
Kosova 6 : 7 Italia

Finalja për medalje të bronztë:
Kosova 2 : 3 Azebergjan

Falënderojmë Kuvendin Komunal të Prishtinës që ia mundësoj paraqitjen në këtë aktivitet të organizuar nga Federata Botërore e Karatesë (WKF) Kupa e Botës.

Me Respekt:
K.k. As-Prishtina
Sensei Isak Curri

Trajnere:
Rejane Islami

Kryetari i klubit:
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 21/06/2021

Klubi ynë dje me datën 20.06.2021 morri pjesë në Turneun Nderkombëtarë të Karatesë ,,Kupa e Lidhjes se Prizerenit" që u mbajt në Suharekë. Garuesit tonë shkëlqyen me paraqitjen e tyre.

Medalistet:
1. Njomza Ibrahimi seniore -61kg 🥇.
2. Emira Maqedonci 10vjeq -30kg 🥇.
3. Esra Maqedonci kadete e re -49kg 🥈
4. Era Arifi 11vjeq -33kg 🥉.

Kryesia dhe shtabi teknik i klubit i uron të gjithë sportistët për sukseset e arritura në këtë turne 🤝💪🙏🥋🇽🇰🥰.

Me Respekt k.k. As-Prishtina
Sensei Isak Curri

Trajnere
Rejane Islami

Kryetari i Klubit
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 15/06/2021

Klubi ynë morri pjesë në Turneun Memorial "Xhevat Makolli" për Kadet, Junior dhe Senior të organizuar nga Federata e Karatesë së Kosovës në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Klubi morri pjesë me 3 garuese të cilët patën formë dhe paraqitje të shkëlqyeshme duke u stolisur me medalje të vendit të parë dhe të dytë:

Garuesit të cilët u shpërblyen me medalje janë:

1. Njomza Ibrahimi senior kumite - 61kg 🥇
2. Nerona Ibrahimi juniore kumite -53kg🥈

Kryesia dhe shtabi teknik i klubit i urojnë garuesit për rezultatet e arritura në këtë garë 🤝🥰🥋🙏.

Me respekt :
K.k "As-Prishtina"
SENSEI ISAK CURRI

Trajnere:
Rejane Islami

Kryetari i Klubit :
Isak Pllana

01/06/2021

Dy të Arta në Kampionatin shtetëror për Kadet,Junior dhe U21.

Pjesmarrës me 4 sportiste.
1. Albulena Gervalla 🥇
2. Njomza Ibrahimi 🥇
3. Nerona Ibrahimi 🥉
4. Amire Mustafa 🤝

Klubi i Karatës As-Prishtina"Bardhosh-Prishtinë❤🥋.

Klubi i cili në gjirin e vet ka super talente, ku edhe po dëshmohet me punë dhe suksese në nivele kombëtare dhe ato ndërkombëtare🤝🥋✔.

Faliminderit për punën tuaj të mrekullueshme Shtabi teknik i Klubit🤝💪🥋🙏🥰.

Faliminderit Kuvendi Komunal i Prishtinës për përkrahjen tuaj të vazhdueshme dhe shtyesi kryesor për ngritjen ton profesionale🤝🙏💪🇽🇰👉🥋🤝.

Me Respekt:
KK "AS-PRISHTINA"
BARDHOSH-PRISHTINË

Dy të Arta në Kampionatin shtetëror për Kadet,Junior dhe U21.

Pjesmarrës me 4 sportiste.
1. Albulena Gervalla 🥇
2. Njomza Ibrahimi 🥇
3. Nerona Ibrahimi 🥉
4. Amire Mustafa 🤝

Klubi i Karatës As-Prishtina"Bardhosh-Prishtinë❤🥋.

Klubi i cili në gjirin e vet ka super talente, ku edhe po dëshmohet me punë dhe suksese në nivele kombëtare dhe ato ndërkombëtare🤝🥋✔.

Faliminderit për punën tuaj të mrekullueshme Shtabi teknik i Klubit🤝💪🥋🙏🥰.

Faliminderit Kuvendi Komunal i Prishtinës për përkrahjen tuaj të vazhdueshme dhe shtyesi kryesor për ngritjen ton profesionale🤝🙏💪🇽🇰👉🥋🤝.

Me Respekt:
KK "AS-PRISHTINA"
BARDHOSH-PRISHTINË

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 31/05/2021

TË ARTË EDHE NË NIKŠIÇ TË MALIT TË ZI🥇🏆

Këtë fundjavë, specifikisht të shtunën klubi ynë ishte pjesëmarrës në turneun ndërkombëtarë të karatesë në Nikshiç të Malit të Zi, turne ky që kishte numrin e pjesëmarrësve mbi 700.

Pasi që dita e dielle ishte dita kur do të mbahej Kampionati i Kosovë për Kadet, Junior dhe U21 klubin tonë e përfaqësuan vetëm 2 garuese duke rrëmbyer gjithsej 4 medalje.
Emira Maqedonci në kategoritë kumite -30kg 10vjeq dhe kumite 11vjeq -35kg shkelqeu me paraqitje të denjë kur arriti të jetë e artë në të dyja kategoritë. Paraqitja e garueses sonë në çdo garë është duke u avansuar prandaj jemi shumë të kënaqur që ky fëmijë me potencial shumë të lartë ka mundësinë të shfaq talentin e saj dhe të punoj që nga tash për të ardhmen e saj në sport si kampione.
Garuesja tjetër pjesëmarrëse ishte Era Arifi e cila mori medaljen e vendit të dytë dhe të tretë në kategorinë 11 vjeq dhe 12 vjeq kumite. Gjithashtu edhe paraqitja e Eres jep shumë shpresë dhe siguri që në të ardhmen suksesi nuk do të mungoj.

Shpresojmë që dy garueset tona në moshë mjaft të re do të jenë inspirimi i shumë fëmijëve të tjerë të i bashkohen sportit dhe të punojnë fort për sukses.

Kryesia e klubit uron garueset për arritjet në këtë turne dhe uron e shpreson që puna dhe mundi i trajnerëve të shpërblehet me suksese kulminante.

Me respekt:
Klubi i Karatesë "As-Prishtina"

Sensei Isak Curri
Trajnere Rejane Islami

Kryetari i Klubit
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 30/05/2021

Të shkëlqyer edhe në kampionatin e Kosovës për Kadet, Junior dhe U21.

Klubi ynë sot ishte pjesëmarrës në Kampionatin e Kosovës për Kadet, Junior dhe U21 me gjithsej 4 garuese. Paraqitja e përgjithshme e garueseve tona ishte e shkëlqyer dhe mjaft shpresëdhënëse për suksese të mëdha në të ardhmen.

Pjesëmarrëse si garuese nga klubi ynë ishin:

Albulena Gërvalla U21 -55kg kumite vendi i parë 🥇.
Njomza Ibrahimi U21 -61kg kumite vendi i parë 🥇.
Nerona Ibrahimi Juniore -53kg kumite vendi i tretë 🥉.
Amire Mustafa që fatkeqësisht nuk arriti të marr medalje por gjithsesi duke u bazuar në përvojën e garueses sonë paraqitja ishte më se e kënaqshme.

Kryesia e klubit uron garueset për arritjet në këtë kampionat shtetërorë dhe uron e shpreson që puna dhe mundi i trajnerëve të shpërblehet me suksese kulminante.

Me respekt:
Klubi i Karatesë "As-Prishtina"

Sensei Isak Curri
Trajnere Rejane Islami

Kryetari i Klubit
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 17/05/2021

Kampionja e Klubit dhe Klubi i Kampionëve🥋🤝🇽🇰👉🇪🇺🥇.
Albulenen Gervalla kampione e Kosovës nē kategorinë -55 kg senior, në ditën e hënë udhëton me reprezentacionin e Kosovës në Karate për në Porec të Kroacisë në Kampionatin Europian të Karatesë.

Reprezancioni udhëhiqet nga Selektori (Sensei) Isak Curri & Ylber Syla.
Ne ju urojmë udhëtim të mirë dhe kthim me suksese🇽🇰🥇.

Urojmë suksesin për kampionen tonë Albulena Gervalla duke pasur paraqitje sa më të mirë të mundshme dhe pse jo edhe Medaljen e e tretë europiane🥇🥈🥉✔🇪🇺🥋.

Na bëj krenar si gjithmonë kampione 💪🥋🥇🇽🇰.

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 10/05/2021

Turneu Memorial "Haki Iberdemaj ".

Klubi ynë dje ishte pjesëmarrës në turneun memorial "Haki Iberdemaj" që u mbajt në Pejë.

Garuesit që ishin pjesëmarrës në këtë turne:
1. Njomza Ibrahimi kumite senior -61kg vendi i parë 🥇
2. Albulena Gervalla kumite senior -55kg vendi i dytë 🥈.
3. Nerona Ibrahimi kumite junior -48kg vendi i parë 🥇.
4. Emira Maqedonci kumite 10vjeq -30kg vendi i parë 🥇.
5. Esra Maqedonci kumite 13vjeq -44kg vendi i tretë 🥉.
Amire Mustafa dhe Bislim Hajdari ishin gjithashtu pjesëmarrës në këtë turne ku patën paraqitje të shkëlqyeshme.

Kryesia e klubit i uron për sukseset dhe i deshiron suksese të mëtutjeshme të gjithë garuesve.

Me respekt k.k. As-Prishtina
Sensei Isak Curri
Trajnere Rejane Islami

Kryetari i Klubit
Isak Pllana

07/05/2021

Garuesja e klubit tonë Albulena Gërvalla në kampin stërvitorë në Bogë që po mbahet gjatë kësaj jave me reprezentacionin e Kosovës.

Stërvitjet po udhëheqen nga dy selektorët e Kosovës z. Isak Curri dhe z. Ylber Syla.

Vazhdojmë tutje drejt suksesit e arritjeve të ardhshme.

🥇🏆💓

06/05/2021

Ushtrimet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve po zhvillohen çdo fundjavë në një ambient të ngrohtë e me punë profesionale për grupmosha të caktuara.

I ftojmë të gjithë prindërit që të bëjnë një hap të rëndësishëm për fëmijën e tyre.
Bashkohuni me ne në stërvitjet tona ku përpos sportit të karatesë, mësohen edhe shumë aftësi të tjera vet-rregulluese e disiplinuese.

Ushtrimet zhvillohen të Shtunën dhe të Diellen nga ora 16:00-18:00.

Na kontaktoni për informata më të hollësishme në inbox apo në numrin tonē kontaktues +38345883047.

Sensei Isak Curri
Trajnere Rejane Islami

Kryetari i Klubit
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 04/05/2021

Premier League "LEGUE Karate WKF" Lisbonë, ka mbaruar pa sukses për Kampionën tonë Albulena Gërvalla.

Albulena garoi në kategorinë e Seniorëve --55 kg.
Ajo u takua me Sportistën nga Italia.
Pas një lufte të mirë të Albulenës, ndeshja përfundoi me rezultatin 4 me 2 në të mirë të Italianës.
Le të vazhdojmë tutje në Kampionatin Evropian të KARATESË në Poreç - Kroaci, dhe më pas në turneun përfundimtar kualifikues në Paris për Lojërat Olimpike!

Falenderojmë Federata e Karatesë e Kosovës dhe Komunën e Prishtinës për përkrahje të vazhdueshme për klubin dhe sportistët tanë drejtë sukseseve ndërkombëtare në sportin e Karatesë.

Me Respekt KK "AS-PRISHTINA" BARDHOSH-PRISHTINË

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 03/05/2021

Dje më 02.05.2021 klubi ynë morri pjesë ne turneun memorial "Mustafë Blakaj" ne Istog.

Në këtë turne morrëm pjese me 5 garuese:

1. Nerona Ibrahimi juniore -48kg vendi i parë 🥇
2. Emira Maqedonci 10vjeqe -30kg vendi i parë 🥇.
3. Njomza Ibrahimi seniore -61kg vendi i dytë 🥈.
4. Esra Maqedonci 13vjeq -42kg vendi i tretë 🥉.

Pjesëmarrëse ishte edhe Amire Mustafa qe pati paraqitje të kënaqshme por nuk arriti të marr medalje.

Kryesia dhe shtabi teknik i klubit i uron të gjithë sportistët për sukseset e arritura në këtë turne, pas një pauze të gjatë sportistët tanë ju rikthyen garave.

I falënderojmë të gjithë për përkrahjen që po ju japin sportistëve dhe klubit tonë.

Me Respekt k.k. "As-Prishtina"
Sensei Isak Curri.

Trajnere
Rejane Islami

Kryetari i Klubit
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 28/04/2021

Këtë fundjavë klubi ynë ishte pjesëmarrës në provimin për breza që u mbajt në Fushë Kosovë i organizuar nga klubi i karatesë "Fushë Kosovë".

Nga klubi ynë në provim morrën pjesë:
Emira Maqedonci 2kyu
Esra Maqedonci 3kyu
Aron Musliu 3kyu
Riad Islami 4you
Era Arifi 5kyu
Bislim Hajdari 5kyu
Diar Shalaku 5kyu
Ensar Berisha 6kyu

Kryetar i komisionit ishte: Shihan Osmon Ejupi 8 DAN.
2. Anëtar : Sensei Isak Curri 4DAN
3. Anëtar : Leotrim Pepaj 1DAN.

Në këtë Provim pjesmarrës ishte edhe Klubi i Karatës Bromölla nga Suedia🇸🇪🇽🇰🥰

Klubi ynë i falënderon të gjithë prindërit dhe dashamirët e sportit të Karatesë dhe të gjithë ata që shprehin gatishmëri për të bashkëpunuar.

Shtabi teknik i klubit i uron nxënësit për gradimin dhe i uron shëndet dhe suksese pafund drejt aspiratave të tyre.

Me respekt: K.K "As-Prishtina"
Sensei Isak Curri

Trajnere:
Rejane Islami

Kryetar i klubit:
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 09/04/2021

Përgatitjet shtesë së garueses sonë në Ulqin.

Garuesja jonë Albulena Gervalla para kampionatit europian për senior është duke bërë përgatitjet e duhura në bregdetin e Ulqinit së bashku me garuesin Albinot Selmani nga Klubi i Karatesë "BESA-OBILIQ".
Ushtrimet tekniko-taktike dhe fizike i udhëheq Sensei Isak Curri.

Kampionës sonë i dëshirojmë punë të mbarë dhe suksese në kampionatin europian për senior që do të mbahet në fund të muajit maj të këtij viti në Poreč të Kroacisë.

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 04/04/2021

Këtë të shtune klubi ynë ishte pjesëmarrës ne provimin për breza të mbajtur në Fushë Kosovë, provimi u organizua nga klubi i karatesë "Fushë Kosova".
Provimi u mbajtë vetëm për brezat 10/9 kyu, 8 kyu dhe 7 kyu për shkak të numrit të madh të pjesëmarrësve dhe detyrimeve ligjore për respektimin e masave anti-Covid.

Pjesëmarrësit nga klubi ynë ishin:
1. Era Kutllovci 10/9kyu
2. Olta Bicaj 10/9kyu
3. Anes Haliti 10/9kyu
4. Orgesë Berisha 10/9kyu
5. Ikenë Berisha 10/9kyu
6. Eris Bicaj 10/9kyu
7. Reina Musliu 8kyu
8. Amire Mustafa 7kyu

Të gjithë pjesëmarrësit kaluan me sukses provimin duke treguar potencial të lartë për arritje dhe suksese në të ardhmën në sportin e karatesë.
Komisioni vlerësues ishte:
1. Shihan Shumzim Krasniqi 7DAN, njëherit kryetar i komisionit për gradime në Federatën e Karatesë së Kosovës.
2. Sensei Isak Curri 4Dan
3. Letrim Pepaj 1Dan

Ne i urojmë anëtarët e klubit tonë për arritjen shembullore në këtë event dhe urojmë suksese pafund në të ardhmën. I falënderojmë të gjithë prindërit për gatishmërinë e tyre për bashkpunim dhe gjithë të tjerët që mundësuan që ky provim të mbahet.

Me respekt:
Sensei Isak Curri

Trajnere:
Rejane Islami
Fuad Durmishi

Kryetar i klubit:
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 21/03/2021

Klubi ynë sot ishte pjesëmarrës në Kampionatin Shtetërorë të Kosovës për senior.

Albulena Gervalla ne kategorinë -55kg senior morri vendin e parë ndërsa Njomza Ibrahimi në kategorinë -61kg senior morri vendin e tretë.

Për garuesen Njomza Ibrahimi, ky ishte kampionati i parë në senior, me gjithë këtë paraqitja e saj ishte e kënaqshme dhe jep shumë shpresë për suksese të mëdha në të ardhmën.

Kryesia e klubit i uron garueseve tona sukseset e këtij kampionati dhe i falënderon për paraqitjen e dinjitetshme.

Me respekt:
Sensei Isak Curri

Trajnerët:
Rejane Islami
Fuad Durmishi

Kryetari i klubit:
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 20/03/2021

Klubi ynë neser do të marrë pjesë në Kampionatin Shtetërorë të Karatesë për senior, që do të mbahet në Hotel Emerald në Prishtinë.

Albulena Gervalla dhe Njomza Ibrahimi janë dy sportistet e klubit tonë që do të jenë pjesëmarrëse në këtë kampionat.

Kryesia dhe shtabi teknik i klubit i uron suksese dy garueseve tona.

Me Respekt:
Sensei Isak Curri

Trajnere Rejane Islami
Trajner Fuad Durmishi

Kryetari i Klubit
Isak Pllana

16/03/2021

Albulena Gërvalla me shumë sukses debutoi në Premiere League-n e më të mirëve të botës në karate duke bërë paraqitje të mirë.

Në këtë fundjavë u mbajt Premiere League në Stamboll të Turqisë ku garuesja jonë Albulena Gervalla ishte pjesëmarrëse.

Për Albulenën ky ishte debutimi i parë në Karate Premiere League në kategorinë e seniorëve.
Në xhiron e parë u takua me kampionën e Rusisë, ku rezultati ishte 1 me 0 në favor të garueses sonë deri në 20 sekondat e fundit ku fatkeqësisht Albulena nuk arriti ta ruante rezultatin pasi garuesja nga Rusia arriti të shënoj 3 pikësh.

Duke marrë parasysh që ky ishte debutimi i parë për garuesen tonë në një garë të tillë, kjo ishte një paraqitje e kënaqshme dhe një motiv shtesë për arritje të tjera. Pikët e fituara në këtë garë do të ngritin garuesen tonë në ranglistën botërore.

Falënderojmë Komunën e Prishtinës dhe Federatën e Karatesë së Kosovës për mbështetje financiare të sportistes sonë.

Më poshtë gjeni një video të bashkangjitur të një nga aksionet e garueses sonë, aksion ky i vlerësuar ndër më të mirët e kësaj gare nga Federata Botërore e Karatesë (WKF).

Me Respekt:
Sensei Isak Curri

Trajnere Rejane Islami
Trajner Fuad Durmishi
N.Trajner Arlind Ademi

Kryetari i Klubit
Isak Pllana

Photos from Klubi I Karatesë AS Prishtina Bardhosh's post 06/03/2021

NJOFTIM

Ju njoftojmë se klubi ynë ka hapur thirrje për regjistrim të anëtarëve të rinj. Ushtrimet mbahen në dy lokacione, në PALLATIN E RINISË DHE SPORTEVE në Prishtinë dhe në shkollën fillore "Andon Zako Çajupi" në Bardhosh.

Orari i ushtrimeve në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve është:
e shtunë ora 16:00-18:00
e diele ora 16:00-18:00

Orari i ushtrimeve në shkollën fillore "Andon Zako Çajupi" në Bardhosh është:
E martë ora 18:00-20:00
E enjte ora 18:00-20:00
E shtunë 19:00-21:00 (Orar me mundesi ndryshimi)

Sporti i karatesë është sport marcial i cili përmirëson shëndetin tuaj fizik dhe mendor. Ndërton vetëvlerësimin dhe forcon vetëbesimin tuaj. Përmirëson performancën tuaj akademike duke rritur nivelin tuaj të energjisë, përqendrimit dhe fokusimit. Ju mëson t'i zotëroni teknikat e vetëmbrojtjes.

Klubi ynë i mirëpret të gjithë personat që shprehin dëshirën të ushtrojnë sportin e karatesë, pa dallim moshe, gjinie apo etnie të na kontaktojnë në faqet tona në rrjetet sociale apo në numrat tanë kontaktues.

Sensei Isak Curri 4Dan
Trajnere Rejane Islami 2Dan

Numrat kontaktues:
+38344286473
+38345883047

Kryetari i Klubit:
Isak Pllana

Videos (show all)

Albulena Gërvalla me shumë sukses debutoi në Premiere League-n e më të mirëve të botës në karate duke bërë paraqitje të ...
Albulena Gervalla ne pregatitje në Bregdetin e Ulqinit, përgatitjet tekniko-fizik po i udhëheq Trajneri i Klubit dhe Per...
URIME DITËLINDJEN ARION!!Pak me vonesë, por me kënaqësi të veçantë i urojmë ditëlindjen garuesit tonë Aronit , i cili ës...
Video nga ushtrimi i fundit më Fuad DurmishinKlubi I Karatesë "AS-Prishtina" me datë 23/28.Gusht.2017 do merrë pjesë ne ...

Location

Telephone

Address


Bardhosh
Pristina
Other Pristina gyms & sports facilities (show all)
Fitness Nartel Fitness Nartel
"Nebih Gashi" , Kalabri
Pristina, 10000

Fitness Nartel

Produkte Bio Produkte Bio
Pristina, 10000

porosit sigurt

Real Madrid C.F. KOSOVA Real Madrid C.F. KOSOVA
Prishtine
Pristina, 70000

Këtu mund të gjeni informacione të ndryshme rreth klubit më të mirë në botë . "!Hala Madrid"

Kosovo National Taekwondo Team (Official) Kosovo National Taekwondo Team (Official)
Pristina

Te gjitha te drejtat mbi publikimin dhe kopjimin e ketij materiali i mbane Federata e Taekwondo-se t

Bo Bowling @ Albi Bo Bowling @ Albi
Albi Mall Veternik
Pristina, 10000

Restaurant, Bar, 12 Bowling lanes, 2 Karaoke Boxes, Billiard tables and Darts.

Ben-Eto Ben-Eto
Pristina, 10000

Protein shop

Shqiponjat e Bashkume Shqiponjat e Bashkume
Pristina

'Shqiponjat e Bashkume' eshte shkolle e futbollit te femijeve nga mosha 6 vjecare, e udhehequn nga Burim Hana.

Cili është ekipi i Juaj i zemres Cili është ekipi i Juaj i zemres
Kosovo
Pristina

All Fans Of Sport

Peshkimi Ne Han te Elezit Peshkimi Ne Han te Elezit
Kosova
Pristina, 11777325

Fish sport

Online Shop Online Shop
Pristina

Kosova Bast "kolovic" Kosova Bast "kolovic"
Kolovicë
Pristina

LED Reklama LED Reklama
Pristina

Ofrojmë ekrane digjitale LED me pamjet më cilësore që mundë të kërkoni në treg, kjo për shkak se ekranet tona janë të ndërtuara nga materiale mjafte kualitative, që është edhe sekreti i performancës dhe jetëgjatësië së tyre.