Recreation Centers in Pristina

Find Recreation Centers in Pristina. Listings include American Sports Bar, BeeFit, eSportsKosova, Fusha Sportive Derbi and Golden Ball. Click on each in the list below the map for more information.


Want your business to be the top-listed Recreation Center in Pristina?

Click here to claim your Sponsored Listing.
American Sports Bar A American Sports Bar
Pristina, 10000

American Spors Bar ( Billiard - Pikado - Ping Pong - Bar & Restaurant ) Kuzhina profesionale

BeeFit B BeeFit
Hilmi Rakovica, Prishtinë
Pristina, 10000

Jemi një qender rekreativo-sportive të specializuar për zhvillimin e aftësive motorike të fëmijeve dhe ofrimin e programeve aerobike për të rritur!

eSportsKosova C eSportsKosova
Rruga Ilaz Agushi
Pristina, 10000

Cybercafe.. unlike a typical internet cafe, will provide a unique forum for gaming through the Internet PC-s..

Fusha Sportive Derbi D Fusha Sportive Derbi
Rruga Sheshi I Arbrit
Pristina, 10000

Golden Ball E Golden Ball
Pristina, 10000

Recreative Sports Bar